Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קורס נהיגת דריפטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי הנכבדים :)

אני יודע שמה שאני הולך לכתוב כאן, ישמע לחלקם שטותי,

או ילדותי, או שחלק יכתבו כאן "אתה יכול לעשות את זה לבד יעלה יותר זול"

או "הינה עוד תוצאה של ילד שראה טוקיו דריפט"

אז אנא מכם המנעו מזה, אני יודע שזה ילדותי.

בכל מקרה, רציתי לדבר איתכם על קורס נהיגת דריפטים,

אני בחור צעיר, יש לי רישיון כבר כמה זמן (מעל שנה)

ורציתי ללמוד ולהנות מהכביש כמו שכל הגדולים יודעים,

כמובן שאינני רוצה להרוס את רכבי האישי ולכן אני מעדיף ללכת לקורס נהיגה,

שילמדו אותי לעשות את הדברים האלה שם, אעשה את זה שם, אהנה לי כמה שעות,

וזהו, מספיק. אינני חושב שאני אזדקק לזה שוב, ואם זה יהיה נחמד אלך אפילו שוב.

בכל מקרה, רציתי לברר אם מישהו שמע או יודע על מקום שבו ניתן לעשות קורס נהיגת דריפטים,

או בכללי, נהיגת מרוצים שכוללת דריפטים,

לדוגמא ראו כאן:

http://www.maslulim.co.il/%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1_%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%9D_%28%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%AA%29/

המחיר של זה, אסטרונומי, 3350 ש"ח ל4 שעות כולל הרכב שלהם,

או לחילופין, 1400 ש"ח אם אתה מגיע עם הרכב שלך (שיש לו הנעה אחורית [מה שאין ברוב הרכבים הפרטיים])

בכל מקרה, הגעתי למסקנה, שסכום כזה , אני יכול לקנות לי אוטו ישן ולעשות עליו ניסויים,

אם מישהו שמע או מכיר מקום טוב ויותר זול (עד 1000 ש"ח למשל)

של קורסים כאלה, שכוללים דריפטים (מה לעשות זה הכי מעניין אותי), אשמח לשמוע על זה פרטים נוספים!

חבר שלי טוען כי הוא קנה לאביו מתנה ליום ההולדת, קורס נהיגת מרוצים, שכולל דריפטים , שעתיים וחצי , בנתניה,

והוא נהג על אאודי ספורט כלשהי (הוא אינו זוכר את הדגם והמקום) וכל זה עלה לו 600 שקל,

וזה היה רק לפני כחצי שנה, אז אם מישהו יודע למה הוא התכוון, אשמח לדעת גם ,

כל פרט בנושא, ולו הכי קטן, יועיל , אז אנא מכם :)

תודה מראש, אנטי.

פורסם

אני לגמרי בעד שתרצה לשפר את הנהיגה שלך וגם להתנסות בדריפטים. לצערך, דריפטים זה לא דבר זול. הקורס במסלולים מומלץ, ואני מעריך שיש גם קורסים מקבילים בחברות אחרות (נהיגה בשליטה מחזיקים מיאטה, למשל). לא נראה לי שתמצא משהו יותר זול, כי בדריפטים יש בלאי גדול יותר לרכב ולצמיגים וצריך לתמחר את זה בהתאם. לקנות אוטו ישן ב-1000 לרוב יסתיים במפח נפש, כשתגלה שהגרוטאה בקושי מסוגלת לנסוע ישר, שלא לומר על הצד תוך כדי סחיפת כוח.

ובנוגע לקורס שחבר שלך קנה לאביו ליום ההולדת -99% שהוא מגזים, והקורס היה קורס נהיגה מתקדמת רגיל, בלי שום דריפטים. אולי צלחת או שתיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא התכוונתי לאוטו ב1000 ש"ח, אלה לאוטו בסכום של כ3-4 אלף , שבעצם עולה כמו הקורס, ואני לפחות נשאר עם מזכרת...

ובנהיגה בשליטה, אין להם שום דבר מעניין, אלו קורסים שנראים לי כמו נהיגה מונעת..

פורסם

ובאותו נושא שאלה קצת מוזרה.

הרכב שלי (בסמלון) הוא חזק למדיי, בעל הנעה אחורית ואוטומטי. לפני כשבועיים החלפתי את החישוקים והצמיגים לחדשים ובעלי חתך נמוך יותר והחישוקים והצמיגים הקודמים נשארו אצלי. הצמיגים הם sp sport 200 195/65/15 91V Dunlop תוצרת יפן בני כ 4 שנים, עם מספיק בשר אך מצבם אינו מדהים.

מיכוון שאין לי מה לעשות עם הצמיגים הישנים, ומיכוון שמאוד אהנה מקורס נהיגת דריפטים ומיכוון שיש לי יום הולדת בזמן הקרוב (:cry:) תהיתי אם זה אפשרי להרכיב את הצמיגים האלה בזמן הקורס ולא איכפת לי אם הם יגמרו שם. מבחינתי ישנם מספר יתרונות בדרך הזאת, זולה (לצמיגים האלה לא יהיה שימוש) ונוחה (הצמיגים הצרים האלה מבצעים דריפט טיבעי בכל יציאה לא זהירה מסיבוב).

הייתי שמח לדעת את הדברים הבאים:

*האם הרכב שלי (אוטומטי ובעל ASR) יתאים לקורס נהיגת דריפטים?

*האם מצב הצמיגים (זקנים ועייפים) יתאים?

*האם נגרם נזק לרכב בזמן הקורס (הקפצת הילוכים ידנית, גז וברקס בו זמנית וכו')?

בנוסף, אשמח להמלצה לקורס איכותי כזה.

פורסם

מין הסתם יש בלאי מוגבר לרכב עקב דריפטים, הבלאי בא לידי ביטוי בעיקר בצמיגים.

הבנתי שאם אתה מגיע עם הרכב שלך אז זה 1400 זה לא משנה איזה צמיגים תשים לפי דעתי

פורסם
ובנהיגה בשליטה, אין להם שום דבר מעניין, אלו קורסים שנראים לי כמו נהיגה מונעת..

אז אתה רואה לא טוב.

בתר התחלה תנסה קורס נהיגה מתקדמת, תכיר את הרכב שלך בהחלקות על כביש רטוב, אולי בוץ, תלמד עם הנחייה של מדריך מנוסה על סיבובים ובלימה - יום אחד זה יכול להציל אותך, את הרכב, למנוע פגיעה באחרים.

עם כל הכבוד - שנה של נסיון בנהיגה אינה נותנת לך נסיון של ממש. זה עניין של הדרכה, התנסות וקילומטרים שנרכשים עם השנים בתנאי נהיגה שונים וקשים, שם תיישם את מה שלמדת עם מדריך, עם רכב - ולא הקולנוע או באינטרנט.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...