Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במגש האחורי 6.5 והם בני 12 ועדיין מנגנים בכבוד אבל כשאני מפעיל DBB (נראה לי זה דאבל באס )ברדיו דיסק הם מתעוותים יחסית מהר.

אני רוצה לשים רמקולים 6.5 של פיוניר או משהו כזה..לא זקוק למשהו יקר, רק משהו שיהיה עדיף ממשהו מקורי בן 12 ושייתן לי קצת באס ואני יודע ש6.5 יכולים לתת, כי כשאני מפעיל את האופציה של DBB זה נותן באס חזק.

אז בתקווה שתענו לי(אני בחרם או משהו שכבר לא עונים לי בשרשורים?) אשמח לשמוע את דעתכם על רמקולים של פיוניר, האמת אני רוצה רק בשביל באסים קטנים כאלה מכיוון שככל הנראה לא מסכימים לי לשים סאב.

ככה שאיכות הצליל לא ממש חשובה לי, במיוחד שכל דבר יהיה עדיף על משהו בן 12 עם 12W כולה.

אגב, אני מודע לכך ש99 אחוז מהתגובות על פיוניר ברמקולים הם שליליות אבל אני מדבר בעיקר על באס ולא האיכות הצליל שלהם.

תודה לכם...

הם יחוברו לרדיו דיסק ולא למגבר שלי ככה שלא משנה לי רמס.

• תוכן חדש...