Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אנשים פה בארץ לא רוצים לעבוד.

בדיוק אתמול היתה לי חוויה כזאת בבנק שלי (התייבשתי 45 דקות כי הפקידה מדברת עם כל לקוח ולקוח... מתעניינת מה שלומו, ואיך אבא ואמא...).

מצאתי סיבה להתעדכן עכשיו - להירשם לאינטרנט ולהימנע מלהגיע לבנק, כי אין שם חניה (ומתישהו לעבור בנק...).

בחנויות בגדים, אותו הסיפור בדיוק. יש מקרים שהמוכרות לא יודעות אפילו איזה סחורה נמצאת אצלן בחנות. בשביל שכר מינימום - הן בכלל לא רוצות לעבוד.

לגבי סוכנות מכירות, נראה לי שאנשים לא "רעבים" למכור. בזמנו, כשקניתי את הסקודה, השוויתי ראש בראש עם סוכנות סיאט (בבאר שבע, הן נמצאות אחת ליד השניה...) ושתי הסוכנויות היו מאוד יעילות ורצו למכור.

הקטע ההגיוני, לא לקחת ללב, ולדעת מה אתה רוצה. אני לא הייתי נמנע ממותג רק בגלל שאיזה מוכרן התעורר על רגל שמאל בבוקר (ושוב, ככל הנראה בסקודה באר שבע, השירות כמה ליגות מעל...וכל שאלה ששאלתי נציגת המכירות היתה זמינה מאוד ועזרה בהכל).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סער - הדוגמה שנתת בקשר לבנק איננה מספיק טובה - פותח השרשור היה רוצה מאוד שיעניקו לו יחס אישי, כמו שנתנו ללקוחות בבנק שלך (בזמן שהמתנת. מה לעשות, אם פקיד מתפנה ללקוח - זה לוקח זמן). הרוגז יצא על יחס מזלזל / אין יחס, בזמן שלא היו לקוחות, אבל נציגי שירות היו ולא פנו אליו.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפותח השרשור ויתר האנשים מאיזור חיפה - נסו את סוכנות פולקסוואגן בחוף שמן - סוכנות עוז.

הבדל של שמיים וארץ בשירות, באדיבות, ביחס ובאמינות לעומת השירות בסניף בית אמות בחיפה.

כותבת מניסיון אישי, הזמנתי רכב דרך הסניף הראשי בחיפה וביטלתי ההזמנה עקב שירות מזעזע שקיבלתי מהסוכן.

פורסם
איזה אופל הזמנת לבסוף?

האמת לא הזמנתי אך מאד התעניינתי באנסיניה הרכב מאד יפה אך השירות שקיבלתי שמה עוד יותר טוב ובגלל זה אני שוקל ברצינות להזמין אחת .

פורסם

שלום לכלם ותודה על התגובות אני רואה שלא רק אני עברתי את החוויה הלא נעימה בסוכנות בחיפה, אגב אני מדבר על הסוכנות שנמצאת בצמוד לסוכניות של אודי סיאט ופורד (מול ביה"ח רמב"ם)

אז כך היום חיפושי אחר רכב הגיע לסיומו (אני מאד מקווה) אחרי שנמשך יותר מארבעה חודשים, היום הזמנתי פיג'ו 508 מסוכנות פיג'ו שבכרמיאל, על היחס והשירות שקיבלתי ממנהל המכירות רמי אני יכול לספר לכם עד מחר (אנשי פולקסווגן אני ממליץ לכם ללכת וללמוד ממנו מה זה שירות) הבנאדם הסביר לי מ-א' ועד-ת' על הרכב (ותאמינו אפילו שאלתי אותו על רכבים מחברות אחרות והוא הסביר לי גם עליהם)

תראו אני לא אומר שרק בגלל השירות קניתי את האוטו אך ללא ספק זה מאד השפיע !

פורסם
שלום לכלם ותודה על התגובות אני רואה שלא רק אני עברתי את החוויה הלא נעימה בסוכנות בחיפה, אגב אני מדבר על הסוכנות שנמצאת בצמוד לסוכניות של אודי סיאט ופורד (מול ביה"ח רמב"ם)

אז כך היום חיפושי אחר רכב הגיע לסיומו (אני מאד מקווה) אחרי שנמשך יותר מארבעה חודשים, היום הזמנתי פיג'ו 508 מסוכנות פיג'ו שבכרמיאל, על היחס והשירות שקיבלתי ממנהל המכירות רמי אני יכול לספר לכם עד מחר (אנשי פולקסווגן אני ממליץ לכם ללכת וללמוד ממנו מה זה שירות) הבנאדם הסביר לי מ-א' ועד-ת' על הרכב (ותאמינו אפילו שאלתי אותו על רכבים מחברות אחרות והוא הסביר לי גם עליהם)

תראו אני לא אומר שרק בגלל השירות קניתי את האוטו אך ללא ספק זה מאד השפיע !

אם רמי זה אותו הבחור שעובד שם כבר שנים אז בכל פעם שנכנסתי אליו הרגשתי כאילו הוא עושה לי טובה שהוא קם מהכיסא שלו וזורק איזו מילה, לפני כמה חודשים שהייתי שם וביקשתי הצעת מחיר על טרייד אין הוא אפילו לא חזר אלי. כנראה שזה עניין סובייקטיבי מאוד, כל אחד מצפה ליחס אחר וזה באמת תלוי באיזה יום תפסת את הסוכן לכן אין להשליך או להסיק דבר על סוכנות מסויימת בשל מקרה חד פעמי.

• תוכן חדש...