Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נכנסתי לסוכנות פולקסווגן שבחיפה, מלבד לקוח מסכן מלבדי לא היו עוד אנשים בסוכנות

נציגי המכירות ( 4 במספרם) כולם ישבו מאחורי השולחן המפואר שלהם ואף אחד לא טרח אפילו להסתכל לכיווננו (הייתה איתי אשתי שנמצאת בהריון מתקדם אגב), אוקי אז אף אחד לא מתייחס אלינו (אגב הלקוח השני היה אדם מבוגר שנראה מתוסכל סביב הג'טה ואף נציג לא פנה אליו) טוב אני מסתובב לי קצת בין הרכבים והאמת שמאד התעניינתי בדגם "גולף" טוב כמה אפשר להסתכל לא הרבה וכל הזמן הזה אף לא נציג אחד ניגש אלינו ושאל אם אפשר לעזור או הציע עזרה, לבסוף אחרי שראיתי שאף אחד לא מתייחס (בשונה גמור משאר הסוכניות האחרות שביקרתי בהם) קראתי לעזרהף ותתפלאו אף אחד לא התייחס וכאן כבר עברו כל הגבול ניגשתי לאחד הנציגים וביקשתי בנימוס את עזרתו,

הנציג הנכבד נראה כאילו הטילו עליו משימה של לא יודע מה והוא בא אלי אבל בצורה כל כך מגעילה וכל כך לא מקצועית שכל פעם ששאלתי אותו שאלה הוא ענה לי בהתנשאות ולא נתן לי תשובה מקצועית אלא רק דברים שטחיים שידעתי מקודם .

החלטתי שעד כאן זה מספיק שרכב משם אני לא רוצה ורכב מחברת פולקסווגן לא בא יותר בחשבון (אגב אבא שלי לקוח נאמן שלהם יותר מעשרים שנה וזה הולך להשתנות בעתיד)

אם במקרה איזה אחראי או מנהל או אחד בעל תפקיד בחברת פולקסווגן קורא הודעה זו אני רוצה שתידע שבסוכנות שבחיפה יושבים שמה נציגים עצלנים נציגים מתנשאים נציגים שלא יודעים מה זה יחס ושירות טוב ללקוח - אני וכל משפחתי בחיים לא רוכשים יותר רכבים מפולקווגן

אגב באותו יום נכנסתי לסוכנות של אופל בחיפה ועל השירות שקיבלנו שם אני מוכן להוסיף בכיף במחיר של הרכב שהתעניינתי בו

אנחנו עובדים מספיק קשה ביום יום בכדי שנוכל לרכוש לעצמנו רכב בכבוד ורכישת רכב זו אחת החוויות המאושרות שכל אחד עובר ואתמול הייתה לי חוויה ממש לא נעימה ולכן רציתי שכולכם תדעו

פורסם

איש יקר הבעיה היא לא הפולסווגן אלה באנשים שעובדים בצמפיון, במקרה שלך נציגי שרות סניף חיפה.

לדעתי חבל לפסול רכב איכותי בגלל חבורת חוצפנים מגעילים. אגב אתה לא ראשון שזה קרה לו,לפני מספר שנים אזרח אחד שנראה כמו אדם שמרוויח משכורת מינימום התעניין רכישת אודי A4 באותו מקום. גם אליו לא היתייחס הנציג (או היתייחס בזלזול). אותו אזרח חזר אחרי שעה והציג בפני מנהל סניף מסמך הזמנה של סקודה סופרב והסביר למה לא רכש אודי, נציג חצוף פותר מהעבודה.

פורסם

הדרך הטובה ביותר לגרום להם להבין היא דרך הכיס, טוב מאוד שיצאת משם רק חבל שלא ציינת בפניהם שאתה הולך לרכוש רכב אחר רק בגלל ההתנהגות המגעילה שלהם.

כשהלכתי לרכוש אופנוע חדש הסתובבתי בכל מיני סוכניות, אחת הסוכניות שהזמנתי דרכה נסיעת מבחן ביטלה לי את הנסיעה בזמן שכבר הייתי בסוכנות, כמובן במיידי ביטלתי את נסיעת המבחן ופניתי למקום אחר תוך ציון העובדה שבאתי לרכוש את האופוע ורק ההתנהגות המגעילה שלהם גרמה לי לבטל את הרכישה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האמת שביקרתי שבוע שעבר בסוכנות אאודי בחיפה וישר ניגשה אלי איזו דיילת מכירות, ה"חוכמה" שלה גרמה לי לחפש מהר מאוד את היציאה משם.

חבל שמעסיקים דיילי מכירות שלא מבינים דבר וחצי דבר בתחום.

גם פה, BMW פשוט מנצחים בהליכה. כיף להיכנס אליהם וכמובן כיף להסתובב סביב הרכבים שלהם.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אייב, אני יכול להבטיח לך שאף אחד מנציגי השרות שהתעלמו ממך לעולם לא יהיו בעלי עסק עצמאי. ואם כן והם ימשיכו באותה צורה שהתנהגו אלייך אז הם יפשטו את הרגל מהר מאוד. זהו ההבדל בין עובד לבין מעביד. בזמן שהעובד מקבל משכורת לפי שעה הבוס מקבל את המשכורת שלו מהלקוח. כאשר מישהו מתחיל לשלם מהכיס שלו אז דברים משתנים. למצוא עובד טוב זוהי אחת הבעיות הגדולות ביותר של בעל עסק. מילא למצוא עובד אמין שלא יגנוב כי זה לא בעייה. פשוט שמים מצלמות. הבעיה היא למצוא עובד שישקיע ויעשה את מה שמצפים ממנו. עובד שישקיע בעבודה כאילו היא הייתה שלו פרטית יגיע רחוק מאוד בסולם הדרגות. אני מדבר מניסיון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

גם לי היה "העונג" לפני שבועיים להיות בסוכנות בחיפה. יצאתי עם בדיוק אותם רשמים (ואפילו כתבתי על זה גם בפורום), הנה כמה דוגמאות שאני עוד זוכר:

כששאלתי לגבי נסיעת מבחן, אמר לי הסוכן שאין רכב מבחן והייתי אשכרה צריך להוציא ממנו הודאה שבסניף תל-אביב יש אחד.

כשביקשתי הצעת מחיר, הוא נתן לי פרוספקט עלוב שכמובן לא רשומים בו המחירים.

כששאלתי מתי צפוי להגיע הטיגואן החדש הוא אמר לי "זה הדגם החדש".

כששאלתי אותו אם ניתן לקבל הנחנה אם אנחנו קונים שני רכבים (אחד אאודי ואחד VW), כי באאודי היו מוכנים לבוא לקראתנו, התשבוה שלו הייתה בסגנון "מעניין לי את התחת כמה רכבים אתם מזמינים, אין הנחות פה".

הדיבור היה על הפאסאט CC שעולה 260K ולא איזה פולו ב110K.

אגב, המצב הרבה יותר טוב באאודי ובסיאט.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לפני 3 שבועות הייתי באולם פולסווגן בחיפה והיה שם לדעתי 4-5 אנשים משועממים ואף אחד לא ניגש על אף שדיברתי עם אח שלי על ההבדלים בין גולף לפולו ושבקרוב מחליפים את הג'טה. אח שלי זעם אבל אני אמרתי לו בוא נצא... ויצאנו...

פורסם

גם לי יצא להיות לא מזמן בסוכנות פולקסווגן והיחס ממנהל הסניף היה מצוין, אהבתי את הגישה שלא עטים עליך ומתנפלים עליך ונותנים לך את השקט שלך להסתובב ולבחון האולם התצוגה, כך גם הנציג הסביר לנו כי אין סיבה להציק וללחוץ והמכוניות מוכרות את עצמן לאחר שהגבנו בפליאה לכך שלא נתנו לנו שום תשומת לב. אפילו קיבלנו נסיעת מבחן במכוניתו הפרטית של מנהל הסניף בגלל שמכונית מבחן לא הייתה זמינה, אני יצאתי משם בהרגשה טובה אפילו שבסוף לא רכשתי משם רכב אלא מהמתחרה לקונצרן, סקודה.

פורסם

אני לא יודע מה חדש, צמפיון נשאר צמפיון,

כנסו לאינפיניטי, לקסוס או אפילו מיצובישי ותראו את ההבדל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גם אני יכול לדווח על יחס לא משהו בסוכנות של פולקסווגן. בצורה מפתיעה, נראה שזה שמור רק להם: בסיאט ובאודי היו מאוד נחמדים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נראה שיש הרבה דיווחים לאחרונה על יחס קלוקל בסוכנות VW חיפה. מי יודע - אולי בכלל מחליפים את הסוכנות ולכן הם כך?

אבל במקום להעניש את עצמך - תעניש אותם ותרכוש דרך סוכנות אחרת. קח כמה שעות (אם יש לך) וסע לסוכנות המרכזית ליד קניון איילון. אני קיבלתי שם יחס מצויין מסוכן מכירות בשם אריאל וממנהל האולם (עמית), אחרי שניכוויתי מהיחס בסוכנות משנה של פליקס בת"א.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
. אני קיבלתי שם יחס מצויין מסוכן מכירות בשם אריאל וממנהל האולם (עמית), אחרי שניכוויתי מהיחס בסוכנות משנה של פליקס בת"א.

תשמע אני נכנסתי לפליקס ביצחק שדה כדי לראות מה הרכב, אני רוצה להגיד לכ/ם אני בחיי לא מתכוון לקנות ממקום כזה, בחיים שלי לא ראיתי יחס מזלזל כול כך בלקוח,איש מכירות שעושה טובה שהוא חי ומנהל אולם חוצפן, אם ככה מתייחסים ללקוח שהוא בא לקנות מה קורה אחרי שהוא כבר קנה שהוא צריך משהו ?!!

יש מתחרים לא פחות טובים מVW אם לא יותר טובים, ושירות הם יודעים לתת.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

הבסוכנות בעפולה היחס דווקא היה סביר. לא מאוד מסביר פנים אבל הוא ענה על השאלות והציג את הרכב.

בסקודה עפולה (משארקה) לעומת זאת בטוחים שהם מוכרים רחפות שנוסעות על אויר, עד שאתה כבר מקבל מבט מנציג הוא מבהיר לך שאתה לא ממש מעניין אותו ושהוא יעשה טובה אם יפתח לך הזמנה וגם אז הוא לא מתחייב על פרטי ההזמנה ותאריך ההגעה של המכונית גמיש מאוד ויכול להיות רחווווק מאוד.

בעבר אגב השירות שם היה מעולה ובגלל החוויה החיובית חזרתי לשם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רוצה VW והיחס בחיפה מגעיל, נסה לסוכנות אחרת של VW.

או שכבר ירד לך החשק לקנות VW רק בגלל היחס?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתמול נכנסתי לסוכנות פולקסווגן שבחיפה, מלבד לקוח מסכן מלבדי לא היו עוד אנשים בסוכנות

נציגי המכירות ( 4 במספרם) כולם ישבו מאחורי השולחן המפואר שלהם ואף אחד לא טרח אפילו להסתכל לכיווננו (הייתה איתי אשתי שנמצאת בהריון מתקדם אגב), אוקי אז אף אחד לא מתייחס אלינו (אגב הלקוח השני היה אדם מבוגר שנראה מתוסכל סביב הג'טה ואף נציג לא פנה אליו) טוב אני מסתובב לי קצת בין הרכבים והאמת שמאד התעניינתי בדגם "גולף" טוב כמה אפשר להסתכל לא הרבה וכל הזמן הזה אף לא נציג אחד ניגש אלינו ושאל אם אפשר לעזור או הציע עזרה, לבסוף אחרי שראיתי שאף אחד לא מתייחס (בשונה גמור משאר הסוכניות האחרות שביקרתי בהם) קראתי לעזרהף ותתפלאו אף אחד לא התייחס וכאן כבר עברו כל הגבול ניגשתי לאחד הנציגים וביקשתי בנימוס את עזרתו,

הנציג הנכבד נראה כאילו הטילו עליו משימה של לא יודע מה והוא בא אלי אבל בצורה כל כך מגעילה וכל כך לא מקצועית שכל פעם ששאלתי אותו שאלה הוא ענה לי בהתנשאות ולא נתן לי תשובה מקצועית אלא רק דברים שטחיים שידעתי מקודם .

החלטתי שעד כאן זה מספיק שרכב משם אני לא רוצה ורכב מחברת פולקסווגן לא בא יותר בחשבון (אגב אבא שלי לקוח נאמן שלהם יותר מעשרים שנה וזה הולך להשתנות בעתיד)

אם במקרה איזה אחראי או מנהל או אחד בעל תפקיד בחברת פולקסווגן קורא הודעה זו אני רוצה שתידע שבסוכנות שבחיפה יושבים שמה נציגים עצלנים נציגים מתנשאים נציגים שלא יודעים מה זה יחס ושירות טוב ללקוח - אני וכל משפחתי בחיים לא רוכשים יותר רכבים מפולקווגן

אגב באותו יום נכנסתי לסוכנות של אופל בחיפה ועל השירות שקיבלנו שם אני מוכן להוסיף בכיף במחיר של הרכב שהתעניינתי בו

אנחנו עובדים מספיק קשה ביום יום בכדי שנוכל לרכוש לעצמנו רכב בכבוד ורכישת רכב זו אחת החוויות המאושרות שכל אחד עובר ואתמול הייתה לי חוויה ממש לא נעימה ולכן רציתי שכולכם תדעו

איזה אופל הזמנת לבסוף?

• תוכן חדש...