Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם שוב פורום נכבד...

אני זקוק לעזרתכם במציאת קרבורטור כמו שיש לי בתמונה ..

הבעייה שלו היא שכבר כולו נירקב בערך מביפנים ...

הבנזין שהיה בו המון המון שנים הפך למשהו לבן וקשה , שקשה מאוד להוריד אותו .. לא משנה עם מה (ספריי חלודה ,בנזין, נפט,לחץ אוויר גבוהה )וכלום לא עוזר ..

עכשיו הוא התחיל להיתפורר ואני לא מצליח למצוע קרבורטור כזה כי הוא ישן מדיי ולא מייצרים קרבורטורים כאלה שקדחים שלהם נמצאים בהצלבה(אלכסון אחד לשני).גם כל המוסכים הנימצאים באיזורי (נהריה) לא ראו כזה דבר הרבה מאוד זמן ..

תודה למי שיוכל לעזור ..

DSCF0031.JPG

פורסם

במקומות שהלכתי לאיהם מתעסקים לרוב עם ציוד חקלאי וציוד בניה ..

זה מה שאני מכיר באיזורי ..

האם יש מקומות דרומה ממני שיכול להיות שם משהו ישן שכזה?

תודה

פורסם

קודם כל,אני לא יודע אם ניסית ספריי לניקוי קרבורטור,אם לא ניסית,לך תקנה,הוא מעולה,,אני לא מכיר את כל החברות,אני השתמשתי לרוב [בעבודה] במוצר של STP,והוא היה מצוין,המחיר לא צריך לעבור את ה-30 שקל [וזה אפילו הגזמה למחיר].

אם ניסית,או לחילופין,זה לא עזר,אפשר אולי להתאים קרבורוטור שונה,אבל צריך לדעת קצת יותר פרטים. מאיזה חברה הקרבורטור? על איזה מנוע הוא היה מורכב [סוג ודגם]? למה המנוע שימש[גנרטור,מכסחת דשא]? מה הגודל של הקרבורטור [במ"מ]?

בעקרון,באופנועי 50 סמ"ק [ואולי גם גדולים יותר] יש קרבורטור דומה למה שראיתי בתצלום,אבל יש מצב שלא ראיתי טוב ואני טועה. תשאל אצל מוסכי אופנועים באיזור שלך,אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך.

עריכה: לאחר תקריב,ראיתי שזה קרבורטור של מיקוני [תקן אותי אם אני טועה],אני בטוח ב-100% שבמוסכי אופנועים יוכלו לעזור לך,לך על זה במקרה שתתקע.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...