Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מעונין להוציא רישיון למלגזה.

מכיון שאני עובד עבודה שהיא ברובה לא קשורה לתחום הלוג', יוצא לי רק לצפות באנשים שעובדים במקום העבודה שלי על מלגזות.

מאז שהייתי ילד תמיד אהבתי לשחק בצעצועי צמ"ה ועכשיו שאני כבר קצת גדול, הגיע הזמן לשחק בדברים האמיתיים. :lol: :lol:

הוצאתי כבר טופס ירוק להיתר 129 (מלגזה עד 20 טון).

הבנתי שהלימוד הוא בעצם יומיים (יום תאוריה ויום מעשי + מבחן מסכם)?

כמו כן, הבנתי שבמידה ואני רוצה לשמור את רישיון המלגזה שלי, אני צריך לעבור קורס רענון מלגזה פעם בשנה.

שאלתי היא: האם אפשר לעשות קורס כזה (אפילו בתשלום) למרות שאני לא הולך "להתאמן" (לצערי) במהלך השנים בשימוש במלגזה?

מה (בערך) העלות של השתלמות כזו?

האם מישהו יכול לספר קצת על תכני הקורס / רמת קושי המבחן העיוני/מעשי?

בתודה מראש,

פורסם

מדובר על כמה שעות תיאוריה וכמה שעות מעשי, ממש לא הרבה זמן.

המבחן קל עד כדי גיכוח וגם אם לא תבין משהו, כנראה שהבוחן יגיד לך את התשובה הנכונה.

נראה לי שמדובר על אזור ה2000 שקל ומטה.

וכן, צריך לעבור רענון כל שנה בכדי שהרשיון יהיה בתוקף.

תכנים? על רגל אחת, כמה קשקושים על מרכז כובד ומה לא כדאי לעשות, לא זכור לי שבאמת מלמדים איך לעבוד עליה.

בהצלחה, כלי חביב ומסוכן.

כבר חתמתי...

פורסם

עלות הקורס לא צריכה לעבור את ה1500 ש"ח. אני מניח שאם באים מטעם מקום העבודה אפשר להתארגן כקבוצה ולהוזיל את המחיר.

הח"מ יעבור היתר מלגזה בבית ספר קרן בפ"ת במחיר מצחיק של 560 ש"ח :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...