Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחר התלבטות הכיוון כרגע הוא גטס.

מעיון בפורום אני רואה שהדעות לגביה חלוקות..

אשמח אם תוכלו להפנות את תשומת ליבי למה חשוב לבדוק - שנתונים, דגמים וכד'.

התקציב הוא 30K.

וגם - למה לשים לב אם קונים מליסינג.

תודה!

פורסם

בתקציב הזה אני מעריך שגטס FUN היותר חדשה לא בטוח תכנס אליו, הדבר הכי חשוב לבדוק הוא את רמת האבזור, ברמת האבזור GLF אם אני לא טועה הרכב מגיע ללא ABS! זוהי מערכת חשובה המצילה חיים ואין לוותר עליה, שים לב לכך!, שים לב גם לכך שבשנתון 2006 הוחלף מנוע ה- 1350 שנחשב כזולל דלק ביחס למתחרות למנוע 1400 חדיש ומתקדם יותר, אם תמצא את הדגם הזה שהחל להמכר באמצע שנת הדגם (שני המנועים נמכרו באותו שנתון) הוא בהחלט עדיף.

בנוגע לקנייה מחברות ליסינג, בדוק את הרכב בארבע עיניים ואל תאמין לכל מה שמספרים לך, קח אותו לבדיקה מטעמך במכון שאתה בחרת ועדיף שלא יהיה בסביבת מגרש הליסינג בכדי שהבדיקה לא תהיה "מוזמנת", רוב היונדאי גטס היו בהשכרה ועברו חיים לא קלים ובתקציב הזה סביר להניח שעברו עוד יד פרטית וחזרו למגרש לכן אני הייתי נותן העדפה לרכב שמור ועם קילומטרז' נמוך משנתון מתקדם. שיהיה בהצלחה!

פורסם

הי, תודה על התגובה המהירה! אכן אחפש משנת 2006 עם מנוע 1400.

לגבי הדגמים של ה GLF/GLI/GLS - קצת התבלבלתי, יש שוני גם בזה בין השנתונים או שבכל ה GLF אין בכלל ABS?

הבנתי גם שה GLS הוא הדגם היותר מפואר ומאובזר, ולכן גם יותר יקר.

לפי זה - הדגם העדיף הוא ה GLI, נכון?

פורסם

לא בדקתי במחירון אבל ההבדל אמור להיות זניח, בדוק אם בפן הבטיחותי אין הבדל בין דגם הGLS לGLI, אם אין כזה אין סיבה להעדיף את המפואר אלא אם כן חלונות חשמליים מאחורה וכיוון מראות חשמלי הם דברים הכרחיים בעבורך כי חוץ מזה אין אבזור נוסף.

• תוכן חדש...