Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מנהלים,פתחתי פה ולא בטכני בגלל הנושא המוגדש שלדעתי יותר מתאים לפה.אם אני טועה אשמח אם תעבירו.

אז ככה, ברשותי גולף GTI 2001 עם פורק פורג' 007,צ'יפ אפסולוט.

הרכב גודש בהילוך חמישי בערך 1.3 BAR ואז יורד לכיוון ה1.הירידה יחסית איטית ולא דרסית [ב"מכה אחת].

רציתי לשאול,האם זה ככה אצל כולם?

יכול להיות מצב שהקפיץ בפורק אינו עומד בלחץ?

בריחות גדישה נבדקו לפני חודשיים והרכב נמצא תקין.

לפני התקנת הצ'יפ הייתי חודש 1, והגדישה לא הייתה יורדת.לאחר התקנת הצ'יפ, הגדישה אומנם על 1.3,1.4 אבל יורדת.

אשמח לתשובות או השערות.

פורסם

נישמע תקין ובסדר גמור.

בגירסה החדשה והאגרסיבית של אפסולוט [פתוח לבוסט קונטרול]

הגדישה בהילוך 5 אמורה להיות 1.4 עם פיק ל1.5 באר ולקראת ה5500 סלד יורדת לתחום ה1-1.1 באר+-.

בגדישה כזו הקפיץ החול הוא הקפיץ הנכון לעבודה תקינה של הפורק .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבנתי תודה רבה,

אנסה לראות בערך באיזה זמן של הסל"ד הגדישה יורדת.אם באמצע הילוך משהו לא תקין?איך רואים את צבע הקפיץ בפורק?בחלק התחתון?

פורסם

אם התקנת את הציפ והפורק בE&A אתה יכול להיות רגוע הם שמו לך בוודאות קפיץ כחול בפורק..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבעיה שהפורק הורכב לפני ששמתי צ'יפ.בהפרש של חודש וחצי.

יש אולי מדריך לפירוק הפורק?מצאתי אחד בלי תמונות..

• תוכן חדש...