Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

איך אני יכול לבדוק האם המים בורחים לתוך המנוע ?

האם יהיו סימנים בשמן ?

אין נזילה וכל יום אני ממלא קרוב ל 2 ליטר מים

אין רדיאטור פנימי ( בוצע מעקף מזמן )

יש לציין שאם פותחים את מכסה השמן כשהמנוע עובד עפים טיפות קטנות של שמן החוצה מהמנוע

האם זה סימן למשהו ?

מישהו נתקל בתופעה זו ?

פורסם
שלום וברכה,

איך אני יכול לבדוק האם המים בורחים לתוך המנוע ?

האם יהיו סימנים בשמן ?

אין נזילה וכל יום אני ממלא קרוב ל 2 ליטר מים

אין רדיאטור פנימי ( בוצע מעקף מזמן )

יש לציין שאם פותחים את מכסה השמן כשהמנוע עובד עפים טיפות קטנות של שמן החוצה מהמנוע

האם זה סימן למשהו ?

מישהו נתקל בתופעה זו ?

שלום

אם אין נזילות חיצוניות וצריך להוסיף כל כך הרבה מים כל יום, אין ספק שהמים נכנסים לתוך המנוע. אם אין סימני מים בשמן, המים מגיעים לתוך תאי השרפה, הופכים שם לאדים ויוצאים יחד עם גזי הפליטה דרך האגזוז.

במקרה כזה לא יהיו סימנים בתוך השמן.

בכל מנוע אם פותחים את מכסה מילוי השמן בזמן שהמנוע עובד, יעופו טיפות שמן. זה נורמלי.

שיהיה סוף שבוע טוב

פורסם

אם קיים מכסה רדיאטור/מכסה מיכל עיבוי בריכבך פתח אותו שהרכב קר הנע את האוטו ובדוק אם המיים קופצים או שמצטברים בועות אויר למיניהם. אם כן זה מעיד על חדירת קומפרסיה למערכת הקירור משמע אומר בעיית אטם ראש.

בדיקה נוספת ופשוטה אף היא, שהרכב בטמפרטורת עבודה ומונע חסום ל-2 שניות את האגזוז עם כף היד וראה האם מצטברת לחות על ידך. אם כן אכן מדובר בראש מנוע ומיים חודרים לצילינדרים.

בנוסף אני ממליץ לבדוק את פקקיי המיים שנימצאים על בלוק המנוע, יש מצב שהם נוזלים ומחום המנוע עצמו מתאדים לפני שנוזלים לקרקע.

:)
פורסם

המים באמת ברחו לתוך הראש שהיה עקום לגמרי

הכנסתי את הרכב לשיפוץ ראש

עלות באזור 3000 ש"ח

נקווה שבזה הסתיימו צרותינו

• תוכן חדש...