Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לא חשבתי על זה? זה היה כל כך מובן מאליו!

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסיבה היחידה שהכתבה על האנשים ההזויים הללו נוצרה זה בשביל לקשר אותה לחרדים שנרדפים ע"י התקשורת באופן עקבי ותו לא.

כל אדם הזוי תחת השפעת סמים/אלכוהול יכול להגיד למה לדעתו זה קרה, למי התקשורת בוחרת להעמיד במה ולאיזה צורך זה משהו אחר ויש פה אינטרס מובהק שכל יעדו זה פרובוקציה וכמובן לעשות קרע בעם באופן שיטתי בין החילונים לדתיים.

פורסם

XENON, הטענה שלך מצחיקה, או עצובה, תלוי איך מסתכלים על זה.

זה נכון שכל מסומם/שיכור יכול לטעון את זה, ולכן אין צורך להתייחס לזה.

הבעיה היא שפה לא מדובר בסתם מסוממים או שיכורים, אלא בראשי דת, מנהיגים.

מדובר באנשים שיש להם שליטה, השפעה, כוח וכסף,

ויש ציבור קטן או גדול של אנשים שמאמינים לכל מילה שיוצאת להם מהפה.

אם לא הבנת מה הבעיה בזה, הרי שקיבלנו הסבר לאיך שנראית המדינה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מדובר פה על חסידות רחמסטריווקא, מתי שמעת עליה בעבר?

אני לא יודע כמה התקשורת צריכה לחפור בשביל למצוא את הקבוצה המאוד שולית הזו בחברה שלנו ולהציג את הדעה ההזויה שלה בכותרות וכל זה נטו בשביל להוציא תגובות כמו שלך.

באמת, תפסיקו להתרגש מהשטויות האלה, העניין הזה לא אמור לגעת לאף אחד מחיינו האישיים אלא אם דוחפים לנו את זה לפרצוף בכוח וסתם גורמים לנו לקרע בעם.

תאמין לי שבאותה מידה שהתקשורת משקיעה המון ממשאביה בשביל שנשנא את החרדים, הם יכלו לעשות בדיוק את אותם הפעולות על קבוצות אחרות באוכלוסיה ולגרום לנו לשנוא אותם באותה מידה. הם פשוט השעיר לעזאזל שלהם, זה הכל.

פורסם

או-הו, זאת בדיוק הנקודה,

שזה כן נוגע לחיים האישיים של כל אחד מאתנו, בסופו של דבר.

קרע בעם? אני לא שלחתי שום בחורי ישיבה לחו"ל עם כדורי אקסטזי...

ואל תספר לי שלא ידעו, זה עלבון לאינטליגנציה.

לא חולק עליך בעניין המעורבות של התקשורת בעניין, בזה אתה צודק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באמת תהייתי .

הרי זה בטח לא בגלל חילול שבת כי הם גויים.

וגם לא בגלל ששמרו שבת שהרי יודע שגוי שמקדש שבת חייב במיתה (נשבע לכם), כי היינו שומעים של שמירת שבת המונית ביפן אם הייתה קוראת.

חשבתי אולי אלוהים כועס על הכמויות הבילתי נתפסות של דולפינים שהיפנים צדים למטרת אכילה, או שאולי הוא בכלל אנרכיסט ורוצה לפגוע במדינה הכי מסודרת בעולם.

את האמת חלפה מחשבה בראשי שהרי יודע שאלוהים רוכב על בימוטה, ואולי הוא סתם רצה שיהיו פחות ליטרים יפנים על הכביש, אבל גם זה לא הגיוני כי הוא בטח מבין שיש אפנועים להמונים ויש אפנועים לאלוהים.

עכשיו סוף סו נפתרה תעלומה, תודה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
או-הו, זאת בדיוק הנקודה,

שזה כן נוגע לחיים האישיים של כל אחד מאתנו, בסופו של דבר.

קרע בעם? אני לא שלחתי שום בחורי ישיבה לחו"ל עם כדורי אקסטזי...

ואל תספר לי שלא ידעו, זה עלבון לאינטליגנציה.

לא חולק עליך בעניין המעורבות של התקשורת בעניין, בזה אתה צודק.

אז זהו שהדבר הזה לא נוגע לחיים האישיים של אף אחד מאיתנו אלא אם זה מוטח לנו בפרצוף.

אני כמעט בטוח שיהיה הרבה יותר קל למצוא קבוצות של פעילים למען זכויות לבעלי חיים שתטען שהצונאמי וכל הבלגן מסביב קרה בגלל שהיפנים הורגים דולפינים (או כל מה שזז בעצם).

אבל האם התקשורת תחפש את הקבוצות הללו ותרים עליה כותרות? לא, כי יותר שווה לה להשקיע משאבים ברדיפה אחרי חרדים.

חוץ מזה, פשעים נעשים בכל מקום, בכל שכבות אוכלוסיה, בכל עדה, בכל מגזר שרמת האמונה שלו משתנה בין אתאיסט גמור לדתי גמור.

אתה לא יכול לשייך את הסמים רק אליהם, הלוואי שזה היה המצב בעולם לצערי הוא הרבה יותר חמור ובממדי ענק.

פורסם

כשמי שעושה את זה הוא אותו אחד שמטיף מוסריות וטוען שצורת החיים שלו היא הנכונה, זה הרבה יותר גרוע.

אם זה סתם היה מישהו, ניחא.

אבל זה מנהיג ששומעים לו, והוא בעצם אומר שסמים זה בסדר, כל עוד זה לא בתוך הקהילה שלהם.

אין להם בעיה עם מוות המוני, כל עוד זה לא משלהם, כי הם חושבים שהם מרכז העולם.

מאוד מסוכן ומאוד מאוד צבוע.

פורסם
אבל זה מנהיג ששומעים לו, והוא בעצם אומר שסמים זה בסדר, כל עוד זה לא בתוך הקהילה שלהם.

זה לא נכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה לא נכון.

זה בעצם מה שהוא אומר, אם הוא מצדיק למכור סמים ועוד מתלונן על זה שתופסים לו את הסוכנים ואומר שאלפי אנשים צריכים למות בגלל זה.

מבחינת אנשים כמוהו, כל העולם סובב סביב הקהילה שלו ואפשר לוותר על כל מי שלא מסכים איתו.

פורסם
זה בעצם מה שהוא אומר, אם הוא מצדיק למכור סמים ועוד מתלונן על זה שתופסים לו את הסוכנים ואומר שאלפי אנשים צריכים למות בגלל זה.

לא נכון, הוא לא אומר כזה דבר. כתוב בפירוש, הם טוענים שתלמידי הישיבה היו קורבן להונאה. זו גרסתם. כל השאר זו המצאה שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...