Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השקעתי לפני כמה חודשים 15 אלף ש"ח בידיעה שטבע היא חברה יציבה, טובה, עם עבר עשיר של רווחים, אבל בחודשים האחרונים חלו ירידות של עשרות אחוזים, והפסדתי כמעט 4 אלף ש"ח.

מישהו יודע מה הסיבה? מה התחזיות? להשאר? למכור? ממש מדכא כל הסיפור הזה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טבע מתרסקת חביבי מאז תחילת פברואר, מתי קנית ב15K?

אני לא סוחר על המניה הזו כבר הרבה מאד זמן. מצד שני לאורך זמן היא לרוב כן מוכיחה את עצמה כדי "בטוחה".

בכל מקרה אני מצרף עבורך תמונת מצב מדכאת משהו, גרף של המנייה מתחילת פברואר ועד היום שלקחתי מכאן:

http://www.forexpros.co.il/equities/teva-pharm-advanced-chart

51593820.jpg

פורסם

'טבע' היא מנייה שלעיתים היא מזנקת פלאים ולעיתים יורדת (מידי). העניין הוא שהיא תמיד מפצה על הירידות בסופו של דבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא זוכר בדיוק מתי, אבל לפני כמה חודשים טובים, אולי שנה, שקניתי הערך של מניה היה מעל 21.000 , היום הוא ירד מתחת ל 17.000.

פורסם

באת לעשות רווח מהיר או לחפש השקעה טובה לטווח של כמה שנים? לבדוק מניה כמו טבע (ובכלל) על ספקטרום של כמה חודשים זאת טעות.

המניה הזאת אינה מיועדת למי שמתכונן לריצת ספרינט, אלא יותר לטיפוס של מרתון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא חיפשתי להתעשר, היה כסף "מיותר" הריביות בבנקים זה בדיחה אחת גדולה, שיערתי שיותר ישתלם להחזיק את הכסף בהשקעה בטבע, כנראה שטעיתי.

אגב, יש לי עוד משהו כמו 70 אלף שקל "פנויים" , ואני לא יודע מה לעשות איתם, יש לי מן טראומה מהשקעה במניות, שום דבר לא הולך לי, באותה תקופה שקניתי מניות של טבע, קניתי בעוד 15 אלף מניות של תל אביב 100, שגם מהר מאוד צנחו למטה, ברגע שהם עלו בחזרה והגעתי לכסף שלי, מכרתי. מיותר לציין שאחרי שמכרתי המניה עלתה בכמה אחוזים.

עם כל התגליות של הגז הטבעי, השקעתי 10 אלף ש"ח באבנר יהש, ציפיתי שברגע שוידאו שאכן יש גז בכמויות מסחריות, המניה תעלה לשמיים, ואז בא ששינסקי ושיבש לי הכל, וגם המניה הזאת צונחת לה לאט לאט.

לא הולך לי :\

ההשקעה הכי משתלמת היא כנראה קניית דירה, והשכרתה, אבל המנהיגים שלנו עשו הכל כדי להקשות על אנשים צעירים כמוני להגיע לסכום שמספיק למקדמה למשכנתא, אז כנראה שיעברו עוד כמה שנים טובות עד שאצליח לחסוך סכום שמספיק למקדמה.

פורסם
שיערתי שיותר ישתלם (...)

בחרת להשקיע באפיק עם הכי הרבה סיכון, אין לך על מה להתלונן.

הריביות בבנק הן באמת בדיחה, אבל לפחות את החצי שקל אתה תקבל, בטוח.

ועוד להשקיע בגז, הצילו, תגיד, אתה למינג? :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה זה למינג?

אגב, מה אתם אומרים על קניית דולרים? הדולר בשפל רציני, אולי כדאי לרכוש?

הבעיה היא שאי אפשר כמעט להרוויח כסף עם כל הריביות שהבנקים גובים על תוכנית חיסכון בדולרים, והאופציה שנשארה היא אולי לשמור אותם " מתחת לבלטות" ,בקאש, שזה גם מפחיד לגמרי.

פורסם

משום מה ידידי נראה לי שאתה "לחוץ מדי" בעניין מיקסום הכסף הזמין שלך ואתה עלול לעשות טעויות שיביאו אותך למחסור בכסף זמין.

זה נחמד "להשתעשע" בהשקעות בבורסה, בתנאי שאתה מבין שבורסה זה סוג של "קזינו", יכול להיות שתרוויח ויכול להיות שתפסיד,אבל יש לך את האפשרות לקבוע מראש כמה אתה מוכן להפסיד.

קח דברים באיזי, תלמד את המניות שאתה משקיע בהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
'טבע' היא מנייה שלעיתים היא מזנקת פלאים ולעיתים יורדת (מידי). העניין הוא שהיא תמיד מפצה על הירידות בסופו של דבר.

לא "מפצה" כי אם "פיצתה".

כפי שאהוד יערי אומר, מה שהיה הוא לא מה שיהיה (או שכן, אבל לך תדע).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבורסה נמצאת כרגע במצב לא ברור, התייקרות הדלק מביאה להמון זעזועים שיכולים להשפיע גם על הבורסה.

לעניין "טבע" זאת מנייה לטווח ארוך, שים את הכסף ושכח ממנו לכמה שנים, זה לא אומר שלא צריך לעקוב אחרי המנייה והשוק אבל זה העיקרון עם מניות מהסוג הזה.

אם אתה מחפש לעשות רווחים מהירים דבר עם יועץ ההשקעות בסניף הבנק שלך והוא יתן לך כאלו בשפע.

אם אתה מחפש עוד קצת אקשן משחק ב"אופציות" יכול לספק לך שעות ארוכות של אדרלנין.

נ.ב הריביות בבנקים כבר לא ממש צחוק עובדה שמק"מים מתחילים לסבול מחוסר כדאיות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בחור יקר,

אני אפילו אל יודע מאיפה להתחיל להסביר לך כמה הנחות בסיסיות ותפיסות שגויות מביאות אותך למחשבות על השקעה.

זה שטבע ירדה - האם זה הופך אותה לטובה יותר או פחות? למה מלכתחילה קנית טבע? מה היו ההערכות שלך לגבי החברה? (תשובה של "טבע זו מניה בטוחה - אינה תשובה"), קנית מניה של טבע - אתה שותף בחברה.

זה שמניה מסויימת ירדה 20% - יש לה עוד עוד 80% לרדת. אל תשכח. זה שמניה נמצאת בשער נמוך יחסית למה שהיתה בעבר - לא אומר כלום על הפוטציאל שלה לעלות.

זה שהדולר נמוך, האם זה מצביע על כך שמכאן הוא הולך לעלות? מה אתה באמת יודע על הכלכלה בארה"ב?

הלכת למניות גז. שישינסקי לא עשה לך כלום. העדפת לחשוב כמו עדר, "אני אשקיע בגז, ואעשה את המכה". למה? מה אתה יודע על ההשקעות שעדיין צריכות להיות על מנת שהשותפויות השונות יראו שקל הכנסה, שלא לומר שקל רווח?

השקעה בשוק ההון אינה השקעה בשביל לעשות "מכה".

אתה צעיר, וככזה - ההשקעה בשוק ההון היא הכי נכונה בשבילך לטווח הארוך, רק שאתה צריך לבקש ייעוץ מקצועי, ולא לימוד שחיה בהתכתבות.

אתה לא בוחר מניות כי קראת עליהן בעיתון וזה נשמע מעניין, כי "הקופאית בסופר נתנה לך טיפ כי אחיין שלה, חבר שלו, אחותו מזכירה במשרד עו"ד, והיא ראתה שעו"ד אחר במשרד עובד על עסקה גדולה", או השד-יודע-מה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אגב, מה אתם אומרים על קניית דולרים? הדולר בשפל רציני, אולי כדאי לרכוש?

קנה אג"חים בדירוג גבוה (יחסית) עם תשואה מובטחת של כ- 4% לשנה ברוטו-צמוד.

ישנו מיגוון רחב של אג"חים כאלה ואני משוכנע שיועץ ההשקעות בבנק יוכל לעזור לך, לחילופין - פנה אלי בה"פ ואנסה לכוון אותך.

לגבי השקעה בדולר, הייתי נמנע ממנה - אים אתה רוצה להחשף לעליית שערי המט"ח קנה אג"ח שחרית ז' שבהחלט ייתן לך רווחי הון אם הדולר יתאושש.

אין האמור מהווה המלצה להשקעה ובכל מקרה תתיעץ בבנק עם יועץ השקעות שיבחן את התאמת תיק ניירות הערך לצרכים שלך ולפרופיל הסיכון שאתה מחפש.

פורסם

זה שמניה מסויימת ירדה 20% - יש לה עוד עוד 80% לרדת. אל תשכח. זה שמניה נמצאת בשער נמוך יחסית למה שהיתה בעבר - לא אומר כלום על הפוטציאל שלה לעלות.

כן, אבל לעלות היא יכולה במאות אחוזים, שזה הרבה יותר מ-80%!!!

וזה נשמע מעניין, כי "הקופאית בסופר נתנה לך טיפ כי אחיין שלה, חבר שלו, אחותו מזכירה במשרד עו"ד, והיא ראתה שעו"ד אחר במשרד עובד על עסקה גדולה", או השד-יודע-מה.

דווקא מידע פנים זו אחלה דרך (לא חוקית) להשיג יתרון על השוק ולעשות כסף (אם הוא אמין ואתה מבין את המשמעות שלו ומוכן לשבת בכלא בשביל הסכוי...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דורקי היום הבנקים נותנים 4% ריבית לשנה כך שאין טעם לרכוש אג"ח באחוזים הללו, ואכן האג"חים נפגעים די חזק עכשיו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...