Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי - עוד פעם, פורמאלית כמובן שאתה צודק.

ההבדל הוא בפרשנות שלנו את התורה שבע"פ, להערכתי - אין מצב שבנק ישראל/ממשלת ישראל יתנו לבנק שלא לעמוד בהתחיבויות שלו.

הנגזרת של הטיעון שלי שהאג"חים ישולמו בכל מקרה בעוד שבעלי המניות ימחקו (אגב גם זה לא נכון - ע"ע משבר מניות הבנקים משנות ה- 80).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נורא, היום טבע מזנקת, טפו טפו, מקווה בשבילך שתמשיך.

כן הייתה עליה יפה היום, אבל יש עוד דרך ארוכה עד שאגיע בחזרה לכסף שלי.

פורסם
כן הייתה עליה יפה היום, אבל יש עוד דרך ארוכה עד שאגיע בחזרה לכסף שלי.

אור, בדיוק משפט כמו שלך מוכיח שאינך פועל בשוק ההון באופן חכם. אין שום משמעות לשער בו רכשת את המניה.

תראה את זה קצת אחרת - כל יום שהחלטת לא למוכר, הוא כאילו יום שהחלטת לקנות את המניה בכסף שיש לך בה.

היום, היית לוקח את ההחלטה הזו שוב, או שהיית מחליט על מניה אחרת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שאלת תם, למה אנשים לא הולכים על בטוח עם חברות גדולות כמו גוגל, אורקל, NVIDIA או אפל אלה מנסים לעשות רווח מהיר עם חברות "בעיתיות"/קטנות..

עם ארבעת החברות הנ"ל בשנה וחצי "עשיתי" רווח של 24% דרך הפורטפוליו של גוגל finance :-) , אם רק היה לי את הביצים לשים כסף אמיתי...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין דבר כזה ללכת על בטוח, תפנימו את זה.

וטבע היא לא חברה קטנה ו/או בעייתית, היא חברת ענק, ועובדה שהיא ירדה

עשרות אחוזים בתקופה האחרונה. לכל חברה ולכל מניה יש גם תקופות בהן המשקיעים

חושבים שמחירן לא משקף את השווי האמיתי, ולכן מניותיהן יורדות, וזה לא קשור

לגודל החברה.

• תוכן חדש...