Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב זכייה באייפד, החלטתי כרגע אין לי צורך בו, כרגע אני במצב שאני זקוק לכסף וכבר יש לי לפטופ חדש.

רציתי לדעת מה החיר הריאלי שאפשר למכור את האייפד 16G שזכיתי בו.

המכשיר עוד בקופסה המקורית (אפילו לא נפתח) והוא כולל אחריות מלאה.

כרגע בזאפ הוא עומד סביב 2300 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחיר ירד ל 2000 ביבוא רשמי כהכנה לאיפד2

אם האריזה סגור בווקום מקורי ויבוא רשמי 1700 צריך להיות מחיר ריאלי לבקש לדעתי

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
עקב זכייה באייפד, החלטתי כרגע אין לי צורך בו, כרגע אני במצב שאני זקוק לכסף וכבר יש לי לפטופ חדש.

רציתי לדעת מה החיר הריאלי שאפשר למכור את האייפד 16G שזכיתי בו.

המכשיר עוד בקופסה המקורית (אפילו לא נפתח) והוא כולל אחריות מלאה.

כרגע בזאפ הוא עומד סביב 2300 שקלים.

זכית בו במבצע של דיאט קוקה-קולה? אם כן, איכפת לך לרשום איזה דגם זה בדיוק (WIFI/3G או משהו אחר, לא בקיא באייפד).

אני שואל כי גם אני זכיתי במבצע של דיאט-קוקה קולה וביום ראשון אקבל את האייפד (משאיר אותו אצלי).

ובקשר לשאלתך: תמכור למרבה במחיר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לפני כשנה וחצי מפעל הפייס הגריל המון אייפודים.

המחיר המלא עמד על 950-1000 ש"ח.

היו המון מכשירים למכירה ביד 2.

אפשר היה להשיג אחד בלי בעיה ב600 ש"ח (נכון שהיו שרצו גם 700-800)

אני חיכיתי בסבלנות עד שמישהו ישבר ורכשתי חדש עם אחריות מקורית ב-500. ז"א 50% פחות.

הכל עניין של ביקוש והיצע.

תבדוק עוד כמה יש למכירה ביד-2, תבדוק כמה מבקשים ואם אתה ממש רוצה למכור, אז 100 ש"ח פחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זכית בו במבצע של דיאט קוקה-קולה? אם כן, איכפת לך לרשום איזה דגם זה בדיוק (WIFI/3G או משהו אחר, לא בקיא באייפד).

אני שואל כי גם אני זכיתי במבצע של דיאט-קוקה קולה וביום ראשון אקבל את האייפד (משאיר אותו אצלי).

ובקשר לשאלתך: תמכור למרבה במחיר.

תחרות תחפושות באחד המועדונים האילתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...