Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לך bx יקר שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אפנה אותך למוסך שיודע ומוכן לטפל באוטו הזה, בכל צרה שלא תבוא עליו. לפני כחודשיים הוא עשה שם אוברול מלא לסיטרואן XM מנוע 2.0 טורבו. גם בXM אף מוסך לא היה מוכן לגעת (אפילו לדברים פשוטים כמו החלפת תושבת מנוע) עד שהוא הגיע למוסך המדובר והפך אותו למוסך הבית שלו כבר כמה שנים טובות.

המוסך ביפו ככה שזה גם לא רחוק לך מאשדוד, והמחירים שלו סבירים מאוד.

בקיצור יאללה שמישהו יציל אותה, זה אוטו מיוחד שנעלם מהנוף וכמו שהGSA והויזה לאט לאט הופכות נדירות ומיוחדות בנוף המוטורי של מדינת ישראל גם הBX תהפוך לכזו. הייתי לוקח אותה בעצמי אבל החנייה שלי מלאה ויש לי עוד שני פרוייקטים בקנה לפני שאני נכנס למשהו חדש.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דינו נגזר נמאס לאבא שלי לחכות ואף אחד לא התקשר.

הוא רצה להיות בטוח שמשהו מגיע לקחת אותו עם שאר החלקי חילוף ולא נמצא אדם כזה.

עריכה: יום ב מחזירים את הרישיונות הקבועים ומקבלים רישיון זמני ל 48 שעות ומשם להשמדה.

אם משהו עדיין מעוניין,אפשר להתקשר למספר 054-2090318 ולומר שאתם רוצים את הרכב עם כל חלקי החילוף שנמצאים במחסן. הוא ישנה את דעתו,אם האספן אדם רציני ומתחייב לקחת אותו או אליי 054-2090328. המחיר הוא מחיר הגריטא 3000 ש"ח ולא ירד ולא יעלה ועם הרכב מגיעים גם חלקי חילוף רבים שמורים באותו מחיר,והרכב צריך טסט עד ה 28 לחודש.

פרטים נוספים אפשר לקבל בטלפון או בהודעה פרטית כפי שחלק קיבלו אחרי שביקשו.

i will always miss you

פורסם

הלוואי שהיה לי את הכסף לקנות את הרכב הזה, חבל עליו הוא באמת אחרון מסוגו עם הסאן רוף חבל שרכב נוסע יסיים את חייו בצורה כזו, אתה יכול להגיד לאבא שלך להקפיא רשיונות ובינתיים אני בטוח שמישהו יבוא לקחת אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
הלוואי שהיה לי את הכסף לקנות את הרכב הזה, חבל עליו הוא באמת אחרון מסוגו עם הסאן רוף חבל שרכב נוסע יסיים את חייו בצורה כזו, אתה יכול להגיד לאבא שלך להקפיא רשיונות ובינתיים אני בטוח שמישהו יבוא לקחת אותו.

הוא לא מעוניין והוא רוצה את הכסף לצערי הרב.

תיקון להודעה הקודמת:

בבקשה לא להתקשר למספר 054-2090318 לצורך פרטים על הרכב בלבד. לפרטים על הרכב אפשר לחייג למספר 0542090328 הטלפון שלי או בהודעה פרטית. אם אתם רוצים את הרכב, אפשר להתקשר גם למספר שלי ואפשר לראות את הרכב יום א ולראות את החלקי חילוף שלו. אם יהיה אספן שמוכן לקחת אותו, הוא מוכן לשנות את דעתו עדיין.

i will always miss you

פורסם

החלקי חילוף הולכים ל michael carmi ולא לשכוח להתקשר מחר ולקבוע זמן עד יום שלישי-רביעי.

הרכב נשאר למכירה עדיין,אם יש אספן רציני, שרוצה בו. אפשר לראות אותו מחר. (יום א)

i will always miss you

פורסם

מקווה מאוד! שמישהו יציל אותה! להורים שלי היו כמה BXים אי שם בשנות ה90 וממש אהבתי אותם! והאחורנה הייתה GTI במצב תצוגה! בצבע תכלת יפיפה הייתה מודל 88 או 89 וזה היה רכב מדהים!!(נמכרה בטימטום רב! לפני 11 שנה לבחור מאשדוד) ןכיום הייתי מת לאיזה BX! אבל אבא לא מוכן לשמוע!! (למרות שהוא בעצמו אומר שזה אחלה אוטו שהוא נוסע) הבעיה היא יש לו מוסך והוא לא מוכן היום לטפל בהם! לפני כמה חודשיים בא אליו לקוח עם BX והוא לא היה מוכן בכלל לגעת באוטו! ישר הוא אמר לו "אני לא מטפל בהם"

מקווה מאוד שפעם תיהיה לי BX!

אגב איזה שנה הרכב שלך?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ל A900 ואחרים. הוא שנת 89, מנוע מצרפת חדש חלופי ותושבות מנוע חדשות,גיר אוטומתי תקין, נעילה מרכזית, חלונות חשמל 4, מזגן וסאן רוף.

חוץ ממנו אין עוד כאלה כנראה מאותו דגם,ואם לא יקחו אותו,הדגם הזה יגיע לסופו כנראה בארץ.

הוא צריך קצת טיפול בגג ותיקון של שני צינורות שמן הידראולי כרגע,אבל אחרי התיקון הזה לא יהיו לו בעיות. הוא עוקף מכוניות חדשות בלי בעיה ועולה בלי בעיה עליות כולל קשות כמו הזאת שיש לאונברסיטה מנשר לחיפה או פרוייד ממת"ם לכרמל. לכן אספן שיקח אותו ירוויח,כי זה רכב שהוא שמור שדאגו לו הרבה.

עדיין אפשר להגיע היום לראות אותו באיזור חיפה (נשר) ואפילו אולי לקבל אותו.

i will always miss you

פורסם

לצערי אני לא אספיק לבוא ולראות את הרכב בזמן.. אני באמת מאוד מצטער אבל היום הפנוי היחיד שיש לי הוא שישי..אני עובד קשה בשביל כל שקל, עם זה במוסך ועם זה בתור שליח פיצה.. אני לא יכול לקנות רכב מבלי לראות אותו, אני בסך הכל תלמיד וכל שקל חשוב לי, אני מקווה מאוד שמישהו יציל אותה!

הבעיה הכי גדולה היא שאנשים מפחדים מהרכב הזה.. אני אישית לא מפחד אבל אני לא יספיק לבוא ולראות.. אם רק הייתה מפרסם שבוע קודם! ולא דווקא ברגע האחרון.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הרכב פורסם כאן (מועדון החמש) לפני הרבה זמן,אבל לא התייחסו למודעה יותר מדי והדגם הזה יעלם בארץ אחרי ההשמדה שלו.

בעל הרכב כבר הגיע ומחר הרכב מקבל 48 שעות רישיון זמני ומשם למגרש השמדה ולמעשה נגמר הסיפור.

ול michael carmi החלקים לא יחכו לך,כי עד יום שלישי/רביעי בעל הרכב רוצה לזרוק אותם עם הרכב. תתקשר או שלא יהיו גם חלקים לקחת.

i will always miss you

פורסם

עידכון, החלקי חילוף הולכים ל michael carmi מחר,ואם תצליח למצוא את הכסף, אתה מוזמן להתקשר עוד היום בכל זאת וקח גם את הרכב עם החלקי חילוף.

כרגע הרכב הולך להשמדה,אלא אם משהו מוכן לקנות בלי לראות את הרכב פנים מול פנים,הוא מוזמן להתקשר היום עוד,כי הרכב בבוקר מחר מקבל רישיונות זמניים והולך להשמדה תוך 48 שעות. הרכב זקוק לתיקון קטן בגג ותיקון קטן למערכת ההידראולית וצריך טסט ב 28 לחודש.

i will always miss you

פורסם
לבחור שרוצה את האוטו . תעביר כסף לחשבון הבנק של המוכר ככה הוא ישמור לך אותו עד יום שישי

זאת לא הבעיה... אני לא מוכן לקנות רכב מלראות בתמונה.. או היתכתבות. אני לא יכול להרשות לעצמי את זה, יכול להיות ואני יראה את הרכב והוא לא ימצא חן בעיניי. או שיש לו עוד השקעות מבחוץ.. אני בלי לבדוק לא קונה היום היחיד שאני יכול זה שישי..

לבעל הרכב הבנתי שהיא הייתה מפורסמת. אבל היתכוונתי אם היא הייתה מפורסמת כאן, יכול מאוד להיות שאם הייתה מפרסם שבוע קודם היא הייתה ניצלת, זה לא סוף העולם, היא לא עד כדי כך נדירה עדיין יש כאלה אבל לא הרבה. לדעתי אם היא כל כך הייתה חשובה לך הייתה מתגמש איתי קצת. לפי מה שאתה כותב מי שקונה אותה כאילו עושה לך טובה.. אבל אתה מוכן ללכת אפילו טיפה לקראתי. מה שנותר לי זה רק לאחל לך זה בהצלחה. ואני מקווה שהיא תינצל!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אני לא בעל הרכב שוב... הייתי משלם על הטסטים שלו האחרונים ודלק וחלק מהחלפים והיחיד שנסע איתו ורצה לחפש לו קונה,אבל אינני הבעלים של הרכב.

אם הייתי יודע על האתר הזה בזמן,הייתי מספיק להציל גם את הרכב אולי.

i will always miss you

פורסם
אני לא בעל הרכב שוב... הייתי משלם על הטסטים שלו האחרונים ודלק וחלק מהחלפים והיחיד שנסע איתו ורצה לחפש לו קונה,אבל אינני הבעלים של הרכב.

אם הייתי יודע על האתר הזה בזמן,הייתי מספיק להציל גם את הרכב אולי.

אולי תנסה לשכנע את בעל הרכב שיחכה עוד כמה ימים??? תגיד לו שיש מישהו רציני! לא יקרה לו כלום עם הוא ימתין עוד 3-4 ימים!

מה הלחץ? בכל מקרה לוקח זמן עד שהוא מקבל את הכסף מהמדינה!

ןAvi Yaakov צודק! אי אפשר לרכוש רכב מבלי לראות! אפילו שמדובר בסכום נמוך!

דרך אגב האם אתה אותו אחד? נשמע שכן לפני התיאור, ואם כן אז אני שלחתי לך קישור לפרום הזה בזמנו, ולא עשית אם זה כלום וחבל!

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=510241

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...