Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי אנשים אני חושב שהבחור משוגע... אח שלי התקשר אליו ואמר לו שהוא מסכים לקחת את המכונית במחיר הזה, פתאום הוא עונה לו שאחי לא הבין אותו נכון ושהוא הסכים להוריד את ה 8 אלף ממחיר המחירון (שהוא 26 אלף) שזה אומר שהמחיר עכשיו הוא 18 אלף - אח שלי לי אמר לו שהוא לא מסכים להוריד ממחיר המחירון אלא להוריד מהמחיר שקבענו לפני זה (22.500) והטמבל ענה לו: ''ניפגש בבית משפט'' וניתק...

לא יודע, לי זה נראה שהוא כן יגיש תביעה....

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תקחו את האוטו, ואל תתעסקו עם אנשים כאלו.

תגיד לו "יופי, הרווחת 700 ש"ח, שמור הכסף וחפש פראייר אחר, (שלא גולש ב-CF)".

אם אתה רוצה - תבע אותי.

סביר שהוא יחפש פראייר אחר.

אם זה לא עוזר:

לך למוסכניק, תסביר לו שאם הוא לא מוריד את המוכר ממך - אתה תובע את שניהם ביחד על הונאה.

אם זה לא עוזר:

תגש אל המוכר ו****************** ערכתי לעצמי :oops: .

בכל מקרה תדע - שאם המוכר יתבע אתכם - הוא יזכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שמוליק, תודה רבה לך על התגובה, זה קצת מעודד - אולי ניגש מחר לעורך דין ונתייעץ איתו גם כן...

רק שיש עכשיו התפתחות קטנה - הרגע הוא התקשר אליו ואמר שהוא מוכן להוריד את המחיר ל 15 אלף שקל, האם כדאי להסכים??? כי אם אמרתם שהתיקון יעלה 8 אלף אז הוא לא ייצא מופסד מהעיסקה כי בכל מקרה הוא התכוון להוציא על האוטו 22.500 ש''ח.... מה אתם חושבים??

הוא נועש ומפגר, הוא לא ילך לשום בית משפט הוא מנסה פשוט להפטר מהרכב. הוא אמר 15 ולאחר מכן חשב פעמיים והבין שהוא הוריד יותר מידי ואז חזר בו, רק חבל שאחיך הסכים ל 15. אל תסכימו תשחקו את עצמכם קשוחים הכל בסוף יסתדר לטובה. בכל זאת כדי להיות בטוחים תלוי בהתפתחויות תגשו לעורך דין ליעוץ (דרך עגב היעוץ אמור להיות חינם). הרכב אצל המוכר אחיך לא קנה יאללה חפיף עבר אליכם סופ"ש קשה יהייה בסדר...

פורסם

תראה, על פניו לרכב ליקויים קשים בשלדה והוא לא שווה קנייה בשום סכום.

1) אחיך לא יצליח למכור אותו לעולם ( אלא אם כן ימצא פראייר כמוהו)

2) אני לא הייתי קונה את הרכב גם אם מצבו המכאני היה מושלם (ונראה שהמנוע כבר לא בשיאו)

3) הדבר המקסימלי שיכול לעשות המכור הוא לתבוע את אחיך בתביעות קטנות , אחיך מצידו יטען ש-700 ש"ח הוא סכום סביר לפיצוי (מודעה בידיעות לחודש עולה פחות...)

אני בטוח שהכל יבוא על מקומו בשלום.

מזל שאחיך לא קנה את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שמוליק, תודה רבה לך על התגובה, זה קצת מעודד - אולי ניגש מחר לעורך דין ונתייעץ איתו גם כן...

רק שיש עכשיו התפתחות קטנה - הרגע הוא התקשר אליו ואמר שהוא מוכן להוריד את המחיר ל 15 אלף שקל, האם כדאי להסכים??? כי אם אמרתם שהתיקון יעלה 8 אלף אז הוא לא ייצא מופסד מהעיסקה כי בכל מקרה הוא התכוון להוציא על האוטו 22.500 ש''ח.... מה אתם חושבים??

הוא נועש ומפגר, הוא לא ילך לשום בית משפט הוא מנסה פשוט להפטר מהרכב. הוא אמר 15 ולאחר מכן חשב פעמיים והבין שהוא הוריד יותר מידי ואז חזר בו, רק חבל שאחיך הסכים ל 15. אל תסכימו תשחקו את עצמכם קשוחים הכל בסוף יסתדר לטובה. בכל זאת כדי להיות בטוחים תלוי בהתפתחויות תגשו לעורך דין ליעוץ (דרך עגב היעוץ אמור להיות חינם). הרכב אצל המוכר אחיך לא קנה יאללה חפיף עבר אליכם סופ"ש קשה יהייה בסדר...

ייעוץ משפטי אינו חינם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...