Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הייתם קונים ב70K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התקציב לרכב שני הוא בסביבות ה70K אפשר טיפה יותר ותמיד אפשר גם פחות.. השימוש העיקרי הוא לנסיעה עירונית לא ארוכה, בסופי שבוע הרכב בעיקר ינוח בחניה. עדיפות לרכב נוח, מאובזר ואמין (שנתון מינימלי 2006) מאחר ויסע ביעקר בפקקים הביצועים בעלי חשיבות משנית. אשמח לשמוע הצעות כי החיפושים עד עכשיו ייצרו בעיקר בעיית מיקוד.

פורסם

נסיעה עירונית ולא ארוכה?

רכוש רכב מיני חדש (ספארק, אלטו, 107, I10, פיקנטו שממש מתקרבת) ותהנה מחיסכון בעלויות וגם מהיתרונות שמציע רכב חדש.

בהצלחה.

פורסם

חשבתי בכיוון אבל הייתי מעדיף משהו יותר מרווח (אני לא בן אדם קטן) כמובן במחיר של יד שניה.

פורסם

קודם תנסה, ללכת על רכב שיהיה הרבה יותר יקר וגם לא חדש וגם פחות נוח בעיר ובפקקים בהנחה שרכב אחר יהיה קטן עליך זאת טעות גדולה מאוד ועדיין מאוד נפוצה.

אני בחור לא ממש קטן בגובה 1.84 ולי ב107 יש שפע של מקום פשוט צריך להתרגל להרגשת הכלסטרופוביות עד שהיא נאלמת.

פורסם

בוקר טוב,

דייהטסו סיריון היא אופציה מאוד טובה למי שצריך לנסוע הרבה בפקקים. מכונית חסכונית, אמינה קטנה אבל גם די מרווחת מבפנים. אבל מבחינת אבזור היא לא מאוד מאובזרת, זאת אומרת שיש בה את כל מה שצריך ולא מעבר.

בכל מקרה בתקציב שלך אפשר למצוא הרבה מכוניות מאובזרות יותר, אפילו כמה מכוניות מנהלים כמו סיטרואן C5 או פיג'ו 407, הכל שאלה של כמה נוחות ואבזור אתה בעצם מחפש.

בשורה התחתונה אני ממליצה לך לחפש מכונית קטנה וחסכונית.

אם אתה לא מעוניין בסיריון אז אולי כדאי לך לחפש פיג'ו 207 או אולי פיאט גרנדה פונטו מהדגם המאובזר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

ה207 היא אכן האופציה המועדפת עלי נכון לעכשיו ביחס למחיר (מראה כללי, מרווח פנימי וזכרונות רחוקים אך חיוביים מ206). הייתי שמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר הרכב.

• תוכן חדש...