Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לריפודים:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7900

לפלסטיקים יש בקבוק ירוק של TURTULE WAX,לא משאיר משטחים שומנים כמו החומרים הזולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנס לאוטודיפו יש להם מוצרים של SONAX הגרמנית,המוצרים לא זולים אבל אחרי שתראה את התוצאה אתה תסכים שזה שווה כל גרוש.

פורסם

תודה רבה על העזרה.:-)

עוד שאלה קטנה-להגה עצמו בבלנו אתה מכיר מוצר מסוים שהוא גם טוב?ההגה מלא לכלוך ניקיתי אותו מטליות וכול מיני תכשירים במשך שעה ,הלכלוך יצא אבל זה לא עזר עד הסוף.

פורסם

אתה צריך VINYL או PLASTIC CLEANER כנ"ל, אתה תמצא שם,והמנקה של הפלסטיק טוב כמובן גם להוריד לכלוך מהפלסטיקים בתוך הרכב.

פורסם

מוצר STP מעולה, מנקה ביסודיות ומוריד כתמים.

לתוצאה טובה יותר צריך לנקות מספר פעמים.

לפלסטיקה ולדש, אני ממליצה על הקצף מגן וקאי של חברת ARMORALL.

יוצר שכבת מגן ושומר על הפלסטיקה לאורך תקופה ארוכה מאוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על העזרה רכשתי את המוצרים הנ''ל בינהם גם TUFF STUFF,חומרים מעולים ניקיתי ויצא ממש כמו חדש,אבל עדיין בתקרת הרכב מבפנים ניסיתי את המוצרים וזה ממש לא עזר להיפך עשה יותר גרוע,יש למישהו המלצה :-(?

פורסם

חבר יקר שמע דעה ממני.

אני אישית לא מאמין באף מוצר מאלה,כל התרסיסים והקצפים הנ"ל הינם בלוף.

עשה כמוני,קח לך מי ברז בתוך כערה עם טיפה פנטסטיק ותתחיל לשפשף את ריפודי הדלתות המושבים ומה שבא לך ונגב בסמרטוט לח.

אין לי מניות אצל דשנים חיפה,אבל זה עובד טוב יותר מכול הבולשיט האלה.מנסיון.

אגב,חשוב ביותר.אל תנקה את ריפוד הגג בכלל בשום חומר שתבחר,הוא יצנח לך עוד הקיץ.

זו דעתי.

פורסם
חבר יקר שמע דעה ממני.

אני אישית לא מאמין באף מוצר מאלה,כל התרסיסים והקצפים הנ"ל הינם בלוף.

עשה כמוני,קח לך מי ברז בתוך כערה עם טיפה פנטסטיק ותתחיל לשפשף את ריפודי הדלתות המושבים ומה שבא לך ונגב בסמרטוט לח.

אין לי מניות אצל דשנים חיפה,אבל זה עובד טוב יותר מכול הבולשיט האלה.מנסיון.

אגב,חשוב ביותר.אל תנקה את ריפוד הגג בכלל בשום חומר שתבחר,הוא יצנח לך עוד הקיץ.

זו דעתי.

תודה,אקח את זה לתשומת ליבי.

• תוכן חדש...