Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסעת כ-15,000 קמ בשנה [ כמעט הכל נסיעות ארוכות בכבישים בינעירוניים ,בדרך כלל ללא נוסעים נוספים]

התכונות החשובות לי ברכב הן:

חיסכון משמעותי בדלק

רכב חזק ש"יסחוב " היטב בעליות

נוחות נהיגה

רצוי תא מטען מרוווח

תקציב עד 110,000 [ משומש רק עד 90000 ]

יש לי רנו מגאן 2001 טורבו דיזל חסכונית מאד וחזקה אך עם קילומטראג' מאד גבוה ,מעוניינת להשתדרג לרכב יותר חדש

פורסם

המגאן דיזל שיש לך עכשיו די חסכונית אז אל תצפי ליותר מידי מהרכב הבא שתרכשי.

אם אהבת את המגאן דיזל שלך אז כמובן שבתקציב כזה את יכולה להתקדם למגאן דיזל חדשה יותר ועם קצת לחץ בתקציב תוכלי לנסות לרכוש רנו פלואנס (הדגם שהחליף את המגאן) עם מנוע דיזל.

חוץ מזה בבנזין אפשר להציע לך ניסאן טידה או אולי איזו טיוטה קורולה חסכונית יחסית.

פורסם

הנסועה שלך נמוכה יחסית, ולא מצדיקה מכונית כלאיים או דיזל. אם תיבה אוטומטית חשובה, כדאי לבדוק את הספייס ורסו של טויוטה,

שמציעה ביצועים סבירים (מגאן דיזל זה לא רכב חזק...), חסכון בדלק ושילוב מרווח-תא מטען מצוין בממדים קומפקטיים.

באם את מעוניינת ברכב חזק יותר, חסכוני יותר ומרווח יותר (גודל דומה למגאן), טויוטה פריוס יד שנייה תעשה את העבודה מצוין.

עוד אפשרות היא סיטרואן C3 פיקאסו בגרסת הדיזל, וקיה סול בגרסת דיזל - שתיהן אלטרנטיבות טובות. אבל אני לא בטוח שבנסועה

כמו שציינת יש טעם לרכוש מכונית דיזל, וגם כלאיים זה טוב רק אם את חייבת שילוב של רכב גדול עם חסכון בדלק.

פורסם

מתיחה קלה לתקציב (116 אלף שקלים) ואת מגיעה להונדה ג'אז היבריד, רכב מרווח מאוד, חסכוני, נוח ולא ייצר בעיות בסחיבה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

כמדומני שראיתי פרסום לפיאט בראבו במבצע החל מ-110,000 ש"ח + דלק לשנה, לא ראיתי באתר שלהם אבל אם כן אז הרכב בתקציב שלך ויתאים לך בול, מספיק קומפקטי לעיר, מספיק מרווח ונוח, ובוודאי מספיק חזק לסחוב כבקשתך - וכבונוס, יפה איכותי ומהנה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלפא ורועי צוקרמן - סוף סוף אנשים הגיונים

פחדתי להמליץ על הרכב שלא יקטלו אותי ... אבל אם תבחרי ברכב הזה, הנאה מובטחת מכל רגע. באמת.

אני החלפתי רכבים כמו גרביים, האוטו הזה זה חבילה מאוד מאוד מעניינת.

פורסם

תודה על התגובות !

מעדיפה אוטומטי

חשבתי על פאביה ספייס 1.2

האם מישהו יודע איך היא מתנהגת בכבישים פתוחים

איך הסחיבה בעליות , איך היציבות בסיבובים

האם היא נוחה לנהיגה

האם המנוע הזה חסכוני יחסית גם במהירויות מעל 100 קמש

פורסם

יש גם את הקורולה ,אני לא יודע מה לגבי האוטומטית החדשה ,אבל עם הרובוטית אפשר להגיע לצריכה של 15 ק"מ לליטר בשיוט.

את יכולה לבדוק את הנתונים שלה ,יכול להיות שאם התיבה האוטומטית של ה6 הילוכים היא מגיעה גם לצריכה דומה לשל הרובוטית.

פורסם
כמדומני שראיתי פרסום לפיאט בראבו במבצע החל מ-110,000 ש"ח + דלק לשנה, לא ראיתי באתר שלהם אבל אם כן אז הרכב בתקציב שלך ויתאים לך בול, מספיק קומפקטי לעיר, מספיק מרווח ונוח, ובוודאי מספיק חזק לסחוב כבקשתך - וכבונוס, יפה איכותי ומהנה.

המחיר הזה הוא לדגם הידני נטול הטורבו 90 כ"ס. הדלק הוא כבר לפחות משנה, אבל עדיין מדובר בהנחה לא רעה ובאוטו מקסים.

פורסם
תודה על התגובות !

מעדיפה אוטומטי

חשבתי על פאביה ספייס 1.2

האם מישהו יודע איך היא מתנהגת בכבישים פתוחים

איך הסחיבה בעליות , איך היציבות בסיבובים

האם היא נוחה לנהיגה

האם המנוע הזה חסכוני יחסית גם במהירויות מעל 100 קמש

הפביה ספייס היא אופציה טובה מאד. לידיעתך הגיעה איביזה סטיישן עם אותם מכלולי הנעה ועיצוב נאה יותר (עניין של טעם...)

הבראבו היא מכונית מצויינת עם גיר רגיל. הגיר הרובוטי שלה לא מצטיין בפעולתו ולכן אם את מעדיפה גיר אוט', זאת לא אופציה מומלצת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
יש גם את הקורולה ,אני לא יודע מה לגבי האוטומטית החדשה ,אבל עם הרובוטית אפשר להגיע לצריכה של 15 ק"מ לליטר בשיוט.

את יכולה לבדוק את הנתונים שלה ,יכול להיות שאם התיבה האוטומטית של ה6 הילוכים היא מגיעה גם לצריכה דומה לשל הרובוטית.

ממתי קורולה מגיעה עם תיבה אוטומטית -6 הילוכים? היבואן בארץ לא מתקדם עד כדי כך. היא מגיעה עם גיר 4 הילוכים רגיל, ללא טיפטרוניק והצריכה לא דומה לשל הרובוטית הזוועתית.

פורסם
מתיחה קלה לתקציב (116 אלף שקלים) ואת מגיעה להונדה ג'אז היבריד, רכב מרווח מאוד, חסכוני, נוח ולא ייצר בעיות בסחיבה.

בהצלחה ושבת שלום.

בהחלט אופציה מצויינת!

נר4 אתה קורא בכלל ליפני שאתה מגיב? היא נוסעת 15K בשנה איזה דיזל היא צריכה?

פורסם

בתקציב שלך ניתן לגשת לסוכנות "אוטודיל" ולרכוש שם פיאט בראבו אוטומטית, הדגם עם הטורבו - בסביבות 100 אלף ש"ח.

יותר שווה מכל מבצע אחר, ויוצאים עם הרכב באותו רגע מהסוכנות (מלאי קיים). הרכבים עם 0 ק"מ, רשומים על שם בעלות פרטית מכיוון שלא נמכרו בזמן ע"י היבואן.

אגב - הם גם עושים טרייד אין. אני לא מאמין שהם יתנו הרבה על הרכב שלך (רכבי רנו מאוד לא מבוקשים בשוק המשומשות, ובטח לא עם ק"מ גבוה ובטח לא דיזל), אבל עדיין - עדיף לא להתעסק עם תהליך המכירה אלא לקבל הנחה נחמדה בעת הרכישה של הרכב החדש ולהשאיר את הרכב הישן במגרש.

הרכב עצמו יפהפה, מוכיח עצמו כאמין ואיכותי ובהחלט מתאים לנסיעות ארוכות.

• תוכן חדש...