Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב,

כבר כמה זמן שיש לי תופעה מוזרה ברכב,

לפעמים כשאנ ימרימה בלם יד הרכב נכבה מעצמו, וכל הנורות אזהרה נדלקות כמו שאני מסובבת חצי סוויץ'

והיום בבוקר כשאני מתמרת כניסה לחנייה, באמצע ההעברה ל-D מרוורס הרכב פשוט נכבה,

אני עוזבת את הברקס והרכב פתאום לא זז ולא הבנתי מה קרה עד שראיתי שהנורות נדלקו אז הבנתי שהאוטו נכבה =\

מה עלולה להיות הבעיה?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
הרבה ישמחו לעזור אבל אין לנו מושג באיזה רכב מדובר.. תכתבי דגם, שנה, מנוע וק"מ.

ככל הניראה זה הרכב שרשום בחתימה למטה פיז'ו 206 שנת 2001.

:)
פורסם
על כמה עומד מד הסל"ד כשהרכב בסרק? ועל כמה שהוא ב-D? ומה קורה שאת מפעילה מיזוג? על כמה הוא עומד?

בסרק וגם בd הוא תמיד עד 10 (או עד 1000?)

כשאני מפעילה מיזוג הוא ממש טיפה עולה 

פורסם

אם זה הרכב שבתמונה לא הייתי חושב פעמיים וישר הייתי מנקה מנוע צעדים. לרוב הם עושים בעיות בפיג'ו. צריך להיזהר שלא תישבר ההברגה שלו ולנקות גם את המחילה שלו בבית המצערת. עלות: ספריי קרבורטור אחד (15 ש"ח). עד כמה שידוע לי בחברה לרוב הם מחליפים אותו בטענה שהוא תקול למרות שבמקרים כאלו ניקינו וזה פתר את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם
אם זה הרכב שבתמונה לא הייתי חושב פעמיים וישר הייתי מנקה מנוע צעדים. לרוב הם עושים בעיות בפיג'ו. צריך להיזהר שלא תישבר ההברגה שלו ולנקות גם את המחילה שלו בבית המצערת. עלות: ספריי קרבורטור אחד (15 ש"ח). עד כמה שידוע לי בחברה לרוב הם מחליפים אותו בטענה שהוא תקול למרות שבמקרים כאלו ניקינו וזה פתר את הבעיה.

בהצלחה.

אז זהו, שהמנוע צעדים תוקן לפני חודש, והבעיה הייתה קיימת גם לפני כן

פורסם

ברגע שאמרת מה מצב הסל"ד בסרק במצבים מסויימים וזה הוגדר כתקין (1000 סל"ד זה תקין) ואין תזוזות מיותרות של מחוג הסל"ד בסרק אז מנוע הצעדים תקין לחלוטין.

:)
  • תוכן חדש...