Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר כזה מאוד מאוד חלש ....

הוא עולה בין ה300-400 שקל לא יותר מי זה...

את הסאב לא שמעתי....אבל אומרים שהוא חרא ...

אם יש לך 1000 שקל ...

חפש לעצמך איזה פלטינום אודיו וסאב של פיוניר (305C) וקנה אותם הם יותר טובים בהרבה וניכנסים לתקציב שלך! :idea:

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הסאב והמגבר הזה אני יכול לומר לך שזה דיי מספיק לך אם אתה לא מחפש איכות (SQ).

תראה זה לא עוצמתי אבל תחשוב שזה פיוניר ולא איזה זבל סיני ובכל זאת זה טיפה מעל, המגבר מוציא בגישור 100WRMS והסאב מסוגל לקבל עד 150WRMS (נתוני יצרן).

רק המחיר שהוא טיפה בעייתי, לא ראיתי את הצמד האלו בפחות מ1000 ש"ח, אבל קשה לי להאמין שתוכל להשיג מגבר וסאב ברמה כזו ב1000 ש"ח.

יכול להיות שאני טועה :)

החלטה שלך

בהצלחה

שניר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בסאונד אפ.אקס הוא יכול לקבל מגבר שהוא מונובלוק ולא כזה וסאב נורמלי לפי בחירה בפחות מחיר

אני לא סגור סופית על המחיר אז אני לא יגיד אבל בפחות מ1000 זה שטוח - מה גם ישנם תשלומים......

פנה ל fastgt הוא יגיד לך בדיוק.

אלון

פורסם

מה אתם גמורים?????

על הזבל הזה 1000 שקל?

אני עוד חשבתי שהמגבר מוציא 200 בגישור!

מגבר של 100?? זה ממש בדיחה!

רוצה אופציה יותר טובה? לאנזר וייב 230 או משהו כזה(לא זוכר את הדגם)

+ פיוניר 600 וואט

אמורים לעלות פחות מ1000! עום לפחות פי 2 עוצמה במגבר

וסאב הרבה יותר איכותי

פורסם
ראיתי את זה במכרז של המדינה, ושם אתה יכול להציע *כל* מחיר, ולא החל מ 1000 שקל !

ראית מה המחירון שם ?

3050

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כן חחחחחח, ראיתי שם את PIONEER 4600MP והמחירון שלו היה 4 אלף שקל ! בחנויות הוא עולה 1000 שקל !!! זה פשוט מצער לחשוב שיש אנשים שמאמינים ומציעים 2000 שקל על מכשיר כזה

פורסם

אני לא הולך להתקין עדיין.

אני מתיעץ אים שווה לקנות בגלל הזדמנות שיש לי לקנות את הסט הזה.

למרות שזה פיוניר נראה לי שהמגבר חלש.

השאלה אים הסאב ידפוק או שעדיף לחסוך למשו יותר רציני.

פורסם

אם 400 שקל זה המקסימום שאתה יכול לתת אז זה בהחלט תמורה יפה מאוד!

אבל אם יש לך אפשרות לחסוך עוד קצת ולהביא משהו יותר רציני כמו מגבר שיוציא 180-200 וסאב שיתאים זה כבר יהיה הבדל משמעותי!

• תוכן חדש...