Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייפד הוא דבר טוב.

גם האייפון הוא דבר טוב.

אני אישית שונא טרנדים ושונא לקנות דברים בגלל שהם באופנה, בהתחלה התנגדתי לטרנד האייפון אבל מהרגע שקיבלתי אותו ולמדתי אותו (לא עובר הרבה זמן עד שאתה לומד אותו לרמה טובה) אני נהנה ומשתמש במכשיר הזה בצורה יומיומית ולא ברמת ה"איזה מגניב שיש לי אייפון" אלה ברמת השימוש.

הייתי רוצה אייפד , אני חושב שיש לו המון שימושים ואני חושב שכל מי שמחובר לאינטרנט כמה שעות ביום יכול למצוא בו הרבה שימוש.

פורסם

אתה אומר שאם לא מסתדר לי עם פיתוח יש לי עתיד חזק בערוץ הקניות? :smile:

למה ערוץ הקניות, למה לחשוב בקטן?

תהיה ישר מפיץ עצמאי של קירבי.:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שאני לא מבין מה רוב האנשים צריכים אייפד, ואני ממשתמשי האייפון הראשונים,

עוד הרבה לפני שאנשים הבינו מה זה טלפון בלי מקשים...

זה לא נוח, אתה חייב שתי ידיים כדי לאחוז בו, או לחלופין לשים אותו עם הכיסוי שנותן להניח אותו

בניצב, ואז אני לא מבין מה ההבדל הגדול בינו לבין סתם לפטופ?

בנוסף, אני לא מוכן שמישהו יקבע לי במה לצפות או איפה לגלוש, ומה לשים או לא לשים על המכשיר

שלי. נכון שהגלישה או השימוש הממושך באייפון הוא לא נוח, אבל לא לזה הוא נועד, ובדיוק שם נכנס

לפטופ.

למי שנע הרבה בדרכים, אולי זה יותר שימושי, אבל אני לא מוצא איזה שימוש מיוחד יכול לעשות בו האדם

הממוצע, וזה הפך לטרנד ורדיפה אחרי אופנה, בדיוק כמו מה שקרה עם האייפון, שפתאום כולם רוצים אחד,

וחצי מהם בכלל לא מנצלים אותו, ולהיפך, מסתבכים עם התפעול שלו, שכל מה שהם עושים זה לדבר

בו, ואולי לשלוח SMS'ים.

פורסם
אני אישית שונא טרנדים ושונא לקנות דברים בגלל שהם באופנה, בהתחלה התנגדתי לטרנד האייפון אבל מהרגע שקיבלתי אותו ולמדתי אותו (לא עובר הרבה זמן עד שאתה לומד אותו לרמה טובה) אני נהנה ומשתמש במכשיר הזה בצורה יומיומית ולא ברמת ה"איזה מגניב שיש לי אייפון" אלה ברמת השימוש.

גם אני קניתי אייפון אחרי שהשתמשתי קצת בשל חבר וראיתי שאני אוהב את אופי השימוש. עם האייפון אני עושה הרבה דברים, רושם שעות עבודה, יומן, GPS, בודק אימיילים, לפעמים גם כותב כאן מהאייפון, כשמתרגלים למקלדת שלו זה באמת בסדר (ורצוי גם להפוך את האיות האוטומטי לחצי אוטומטי - דרך ה CYDIA).

אני משתמש בו הרבה יותר מהר ובנוחות גם כטלפון מאשר סלולארי רגיל (כתיבת SMSים למשל), אני אוהב את העובדה שהוא מזכיר מחשב, אבל לא רוצה להחליף מחשב, אלה להיות החבר הקטן בצד, כשצריך :)

אין ספק שמחשב זה מחשב, וסביבת העבודה במחשב נוחה יותר (למרות שיש גם ניידים שאני לא מוכן להקליד על המקלדת שלהם מרוב שזה לא נו), אבל אייפון (או כל טלפון חכם אחר שעושה עבודה טובה), כמו שאייל אמר, הוא לדעתי המוצר המשלים הטוב ביותר למחשב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תנסו פעם לעלות לאוטובוס בנתניה עם אייפד. יש סיכוי טוב שאחרי 10 דקות תאספו מהרצפה את:

א. השברים שלו

ב. השיניים שלכם

ג. כל התשובות נכונות

אולי ברכבת ריקה זה שימושי, אבל באוטובוס עמוס או מטוס צפוף, מכשיר בוהק בגודל 10" מושך לדעתי קצת יותר מדי תשומת לב.

פורסם
תנסו פעם לעלות לאוטובוס בנתניה עם אייפד. יש סיכוי טוב שאחרי 10 דקות תאספו מהרצפה את:

א. השברים שלו

ב. השיניים שלכם

ג. כל התשובות נכונות

אולי ברכבת ריקה זה שימושי, אבל באוטובוס עמוס או מטוס צפוף, מכשיר בוהק בגודל 10" מושך לדעתי קצת יותר מדי תשומת לב.

אם אתה עולה לאוטובוס (בנתניה או כל מקום אחר) זה כבר אומר שאין לך תקציב לאייפד... הרי זה אייפד זה המותרות של המותרות , הרבה אחרי רכב פרטי.

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תנסו פעם לעלות לאוטובוס בנתניה עם אייפד

יש דרכים פחות כואבות להתאבד :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתם מקובעים ברמות בלתי נתפסות. אף אחד לא מנסה פה לשווק לכם את האייפד, אבל אתם כן מנסים לעשות את ההפך.

אף אחד לא *צריך* אייפד, אבל זה לא אומר שאין לו שימוש. גם לאף אחד אין צורך בגולף GTI, לא?

לי אין אייפד אבל הייתי שמח לקבל אחד. לא כל יום יושבים בבית וכותבים מסמכים של עשרות עמודים, ובשביל מיילים, פייסבוק וקארספורום האייפד מעולה. אחרי 10 שעות מול המחשב בעבודה ממש לא מתחשק לי לשבת מול המחשב בבית, ויש ימים שאני מוצא את עצמי על הספה מול הטלוויזיה עם הסמארטפון שלי, מצ'וטט בפייסבוק וגולש בפורום,ובכלל לא מדליק את המחשב.

אז נכון, עם הסלולרי הקטן זה לא הכי נוח (אבל עדיין עובד) וכאן בדיוק נכנס האייפד. אם הוא כמו הסמארטפונים רק גדול יותר, אזי יש לו נוחות וחווית שימוש שהמחשבים האישיים רחוקים מהן.

אגב, אין לי אף מוצר של אפל.

נכתב מהאנדרואיד שלי :-)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אייפד זה אחלה דרך לאמן חתול (כדי שייחפה עליך במשרד):

http://www.youtube.com/watch?v=Q9NP-AeKX40 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, חיכיתי עוד שבועיים והשאלה עולה שוב. האם למישהו יש מידע בנוגע לתאריך הגעה אמיתי של ה-ipad 2 לארץ? הסיבה שאני לוחץ היא כי אני צריך לקנות אחד כזה כמתנה (לא מכספי שלי, חו"ח) ורוצה להיות בטוח שלא יקרה מצב ששבועים אחרי שאני קונה, מגיע ה-2 לארץ. זה יהיה קצת מביך...

הדד-ליין הוא סוף אפריל, אגב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...