Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמר מעולה על המתחרות:

http://iphonedevelopment.blogspot.com/2011/03/ipad-2-rant.html

לבחור יש פרספקטיבה והבנה מעולה של השוק וטכנולוגית (אחד הבלוגים המקצועיים היותר טובים למובייל) , והוא מעלה המון נקודות מעניינות

(כשהסיכום של הכתבה היא שהוא מתבאס על זה שאין באמת מתחרים אמיתיים לאייפד 2 , וכמה זה היה יכול לתרום)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליביו you don't have to shit bricks.

הבנו שאתה משתייך לכנסיית סטיב ג'ובס הקדוש. זה בסדר. כולם מבקרים שם מדי יום ראשון.

פורסם

אבל הוא לא כל כך נוח לגלישה ממושכת ממנו. אני מודה שלצרכים האלה בבית אני לוקח את האייפד.

אני אישית הייתי מחפש איזה טאבלט מבוסס אנדרויד בעל מסך איכותי 10" סטייל 10.1 ARCHOS.

אנחנו אמורים להיות מוצפים במבול של טאבלטים על סמך מה שראינו בתערוכת CES בינואר.

בכל מקרה. זה לא הזמן לרכוש אחד.

נראה מתחרה מעניין לא ? בתוספת כרטיס זכרון של 32 ג'גה למה שלא יתחרה באייפד ? קל יותר(בכ200 גרם, שזה משמעותי בגדלים כאלה ), זול יותר , מסך גדול יותר.מבחינת מפרט, לדעתי 3G הדבר היחיד שחסר לו , וזה ממש מבאס.

אליו אפשר לחבר התקנים לכניסת הUSB?

ד"א, במידה וקונים טאבלט מבוסס אנדרואיד,כמו הנ"ל, אפשר להחליף לו מערכת הפעלה לווינדוס ?

פורסם

אי אפשר להחליף מערכת הפעלה לחלונות (ולמה שתרצה? הנקודה של הדברים האלו הם לא ליהיות מחשב מלא , וחלונות היא בערך המערכת הפעלה האחרונה שמותאמת לכך). לגבי הארכוס - מיושן בכל מידה וממש לא מתחרה במסך או באיכות הרכבה.

לגבי "כנסיית ג'ובס" :) לא ממש , אין לי בעיה להגיד על מוצרים של אפל מסוימים שהם חרא , או שחלקם פשוט לא משתלמים או לא שווים את הכסף , או אפילו מפגרים טכנולוגית או ביצועית מאחורי השוק , פשוט האייפד - הוא ממש לא אחד מהם.

כולם גיכחו כשאפל הוציאו את האייפד וקראו לו אייפון מגודל , שנה אחרי - זה הפך את כל השוק - וכל החברות מנסות להוציא אחד בזמן שהאייפד החדש יוצא לפני רוב התחרות , מתקדם טכנולוגית בחצי שנה הפרש ואפילו זול יותר.

אני לא פאנבוי עיוור , אבל מה לעשות שאני עובד בתחום הנ"ל (מפתח לiOS) מעורה בו היטב ומכיר את התחרות (וגם משתמש מק בנוסף לזה בתור מחשב שני כבר כמה שנים טובות) ולא מדבר מתיאוריה , מאמרים או קונספציה לגבי מותג (לטוב או לרע).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור, אם אתה יכול לחכות, חכה עד שה2 יצא ותקבל חומרה טובה יותר במחיר דומה.

אם לא, קנה את ה1. להתאכזב בטוח שלא תתאכזב.

פורסם
האייפד 2 בארץ בסוף החודש/תחילת אפריל.

לקנות עכשיו זאת הטעות הכי גדולה.

או לחכות ולקנות את החדש באותו מחיר של האייפד שמוכרים היום או לקנות את הדגם הנוכחי במחיר מוזל (ככל הנראה יש עודפים שצריך להעיף, לא?)

מקפיץ.

שמועות מבוססות טוענות על זמן הגעה של יולי או אפילו מאוחר יותר, בטח לא תחילת אפריל.

האם עדיין לא משתלם לקנות את הדגם הראשון בארץ? ואם כן - איזה דגם הכי מומלץ? (עם/בלי 3G?).

לחילופין - מישהו יודע מה זמן האספקה ל-2 בארה"ב? והאם האחריות הבינלאומית תופסת? (ואיך בדיוק).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עדיין מתלבט גם. אם בכלל, ואם כן האם 3G או לא.

קראתי אתמול כתבה בגיזמודו על זה. הם הציגו שם טיעון מעניין.

אם יש לך אייפון למשל, אתה יכול לשתף את חיבור ה3G עם האייפד. ואז באמת לא צריך את דגם ה3G.

העניין המהותי הוא האם יש לך צורך בGPS, שקיים רק בדגמי ה3G.

קישור לכתבה: http://gizmodo.com/#!5781224/what-ipad-2-should-you-buy

!AWDSOME

פורסם
מקפיץ.

איזה דגם הכי מומלץ? (עם/בלי 3G?).

רוני

זה כמו לשאול מה הכי מומלץ, מיניואן, ג'יפ או סמארט ...

בקיצור, תלוי מה אתה צריך (או בעצם מה אתה רוצה, אף אחד לא באמת "צריך" את זה..)

אם זה רק לשירותים - WIFI מספיק. אם אתה רוצה אינטרנט בכל מקום מחוץ לבית ואתה מוכן לשלם תשלום חודשי עבור גלישה סלולרית - אז 3G

לגבי זמן אספקה - כרגע בארה"ב 3-4 שבועות (המלאי הראשון אזל תוך שעות)

אני בטוח שתוך כמה ימים יצוצו בלוחות המכירה אייפד 2 שאנשים הביאו מארה"ב, השאלה כמה יהיו מוכנים לשלם עבורם.

מחיר האייפד 1 ירד ב-100$ בארה"ב. אם היה יורד בעוד 50-100 דולר נוספים, לי לא היה ספק, הייתי מסתפק ב 1.

פורסם

כל השמועות כרגע לארץ (כולל מאיידיגיטל עצמן) מדברות על אפריל.

מאיפה שלפת יולי?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
כל השמועות כרגע לארץ (כולל מאיידיגיטל עצמן) מדברות על אפריל.

מאיפה שלפת יולי?

ליביו

המידע שלי לקוח מסוכן של חברת מחשבים שאיידיגיטל הם ספקים שלהם. ככל הידוע לי איידיגיטל בעצמם לא מתחייבים כרגע על אפריל. יש לך דרך לבדוק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל מקום שאני ראיתי (כולל שיחות עם אנשים באיידיגיטל - לא רשמיות מן הסתם) - דובר על תחילת - אמצע אפריל.

סוכנים וספקים בד"כ מניסיוני - חרטטנים מס' אחד.

הקשר שלהם טכנולוגי והנהלתי - בתחתית השרשרת בכל דבר מעבר למלאים ואולי משלוח קרוב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עכשיו ראיתי שפורסמה בויינט סקירה של האייפד2. הם אומרים שאכן יגיע באפריל, אבל דווקא ממליצים לא לקנות כי הפרש המחיר גדול מדי (בין 500 ל-1300 שקלים יותר).

בכל מקרה, מה שחשוב יותר הוא עניין האחריות - האם האחריות הבינלאומית על ה-IPAD2 תופסת בארץ אם קונים אותו בחו"ל? איך זה עובד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם אני קצת בראש שלך אייל.

יש לי לפטופ, יש לי אייפון, איפה האייפד מתאים?

אז אני חושב שבתור מכשיר לצריכת מדיה כמו מיילים, אתרים מזדמנים, סרטים, תכתובות MSN/FACEBOOK/GMAIL וכד', הוא באמת מצויין.

בדקתי גם לגבי כל מיני אופציות לשימוש בו ממש בתור מחשב נטבוק מאוד בסיסי, אופיס וזהו פחות או יותר. ויש לא מעט פתרונות של קייסים משולבי מקלדת טובים מאוד, ואפליקציות טובות לתמיכה בקבצי אופיס של MS (לכולן יש בעייתיות מסוימת עם עברית אבל).

ולכן אני חוזר להתלבטות שלי שוב, האם אני צריך, ואם כן איזה דגם?

אולי אני אגיע למסקנה שאני בכלל לא צריך, אם ממש קשה לי להצדיק קניה של מכשיר כזה. אראה שיגיע וננסה במו ידיי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...