Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האייפד הוא מוצר לייפסטייל נטו, צעצוע לאנשים שמחפשים גאדג'ט, זה לא כלי עבודה ולא מחשב אמיתי, למרות שיש לו פוטנציאל מסויים. החלקים הפונקציונליים היחידים בו זה יציאת הווידאו ואנטנת ה-GPS, מכאן ועד להחליף לפטופ הדרך רחוקה.

.

im sorry, but your wrong- the IPAD is a g-r-e-a-t working tool, im going to buy it cause i can run on it my stock managing system and price list, which will be very easy to work on them from the IPAD and it will save me tons of paper that i wont need to carry each day to every place.

yes, a computer can do same work,but will be much more heavy, will take longer time to work on it and wont give me same results as IPAD.

working is not only reading e-mails and reply on them (for that i have BB which doing a great job), there's so many aspects that the IPAD can work well.

but......

same problem as with the Iphone, it is a big time waster.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולכן אמרתי שיש לו פוטנציאל... גם בתחום שלנו יש כמה יצרנים שמחברים את האייפד למחשב המכונה ומשתמשים בו כשלט רחוק, אבל גם זה וגם מה שאתה תיארת הן אפליקציות נישה, לא משהו נפוץ.

את ניהול המלאי שלך אפשר באותה מידה לעשות עם PDA או סמארטפון זול בהרבה. גם אני משתמש בטאבלט שלי כדי להראות וידאו קליפים וספק-שיטים ללקוחות, כי זה נראה מגניב, אבל זה לא באמת פרקטי ובהחלט לא שווה את הכסף.

פורסם

אני רוצה לראות אותך מנהל סטוק של מעל 1000 פריטים (כאשר לכל פריט יש מפרט מלא) על גבי סמארט פון כלשהו (רמז- כרגע יש לי BB, כבר היה לי מכשירי סמארט פון אחרים- בלתי אפשרי).

סמארט פון לא מהווה תחליף לאייפד שבתורו לא מהווה תחליף למחשב נייד (לפטופ).

כל המוצרים הנ"ל הינם מוצרים משלימים אחד של השני, לא תחליפים אחד של השני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פרמטר שמוסיף קצת צבע לדיון הזה (הוא ריאלי)

מה קורה כאשר אייפד 2 עולה כ950 ש"ח ?

האם הוא נהיה אטרקטיבי לקהל יעד יותר רחב ?

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

הוא מעלה חששות כבדים בקשר למידת מקוריותו/המקום שממנו הוא בא..

אבל אם זה אמיתי וכשר, אז תחטוף אותו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זאת שאלה אמיתית? כי התשובה כמובן שבמחיר כזה הוא היה נמכר פי כמה. איך בדיוק נראה לך שזה ריאלי, אגב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לטעמי, עדיין מדי.

דווקא לאחרונה השתעשעתי במחשבה לקנות טאבלט ואם טאבלט אז ברור שרק IPAD (?), אבל מחיר כזה ועוד ל-16 ג'יגה בלבד, ללא אפשות הרחבה? אני פשוט לא מוכן לקבל את זה.

950 ש"ח נשמע יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי. אולי מדובר ב-950 דולר?

פורסם

מעניין מתי ייצא מחקר שאומר שמסכים של מכשירי טאץ' למינהם מכילים יותר בקטריות מאסלה של שירותים בתחנה מרכזית ישנה.

פורסם

אייל , גם לא צריך טלפון עם מסך מגע (במיוחד אם מסתכלים אפילו על הודעות שלך מלפני שנה).

גם לא צריך מכוניות עם מנוע מעל 1.2 עם 60 כ"ס כדי להגיע ממקום למקום.

גם לא צריך מכוניות מאובזרות - איבזור זה לחלשים.

גם לא צריך פיצה - יש לחם.

גם לא צריך חשמל - אפשר להדליק מדורה.

אתה מבין את הכיוון כן?

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...