Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל משתמשי האייפון 4.

אני כל הזמן תוהה אם יש טעם ברכישת אייפד.

האם זה לא פשוט אייפון גדול? האם יש משהו שאפשר לעשות איתו שאי אפשר עם האייפון?

יש סיבה לקנות אייפד למי שיש אייפון 4 ומחשב נייד שהוא אוהב בבית?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייפד יצמצם לך כל שימוש לא אינטנסיבי על מחשב בצורה מוחלטת.

חבר עם מקבוק אייר 11 קנה אייפד ומאז המקבוק מעלה אבק.

גם אצלי המחשב נח הרבה יותר מאז שיש אייפד.

לא משנה כמה המחשב מהיר ונוח - אייפד יותר מהיר ב99% מהדברים ויותר נח , במיוחד אם הוא בסלון לידך.

אין ספק שזה מוצר משלים ולא חובה , אבל למי שמשתמש בו - הוא מדהים.

עוד דוגמא טובה של שימוש זה בנסיעות לעבודה - מי שנוסע בתחבורה ציבורית - זה מעולה - יותר קטן וקומפקטי מנייד , יותר מהיר בעליה כיבוי , מעולה לסרטים ו10 שעות סוללה אמיתיות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים עם ליויו. מאז שיש לי את האייפד, אני משתמש במחשב בבית הרבה פחות.

אחרי שמשתמשים באייפד, פתאום האייפון נראה קטן מידי.

את הלפטופ אני כבר כמעט ולא פותח, וגם באוניברסיטה האייפד הולך איתי ולא הלפטופ.

יש לציין שעדיין, כדי לערוך ולבנות קבצים באקסל למשל, המחשב הביתי/הלפטופ עדיין הרבה יותר נוח (במיוחד אם אתה צריך לעבוד בעברית) מהאייפד, למרות אפליקציות כמו docs to go,office hd וכו.

תנסו לשחק למשל ״אנגרי בירדז״ באייפד (בhd) חצי שעה ונראה אם תרצו לחזור לשחק באייפון.

כמעט הכל נראה הרבה יותר טוב באייפד.

החסרון העיקרי בשבילי עד כה שהרבה משחקים/אפליקציות לאייפון עדיין לא ״גוירו״ לאייפד, אבל אני מניח שזה ישתנה ככל שהזמן יעבור.

נ.ב: הנ״ל נכתב מהאייפד שלי :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מאז שפתחתי את השרשור הזה הספקתי לקבל אייפון מהעבודה, להתלהב ממנו מאוד ואז קניתי אייפד בבאג.

הספיקו לי 10 ימים להבין שהוא לא שימושי בשבילי ושהוא לא יכול להחליף את הלפטופ למעבר על אתרי החדשות במיטה לפני שאני נרדם.

שלא תבינו שאני לא חושב שהאייפד הוא לא מכשיר נפלא, אבל לי אין זמן לשחק (גם באייפון אני לא משחק בכלל, אפילו לא אנגרי בירדס) או לראות סרטים.

אשתי, מסיבותיה שלה, רוצה שהזאטוט ישחק עם חברים ולא עם מחשב, אז נאסר עליו לגעת בו.

באינטרנט אני גולש בעיקר במיטה מהלפטופ - עם האייפד הייתי כל הזמן נוגע בטעות במסך, לעומת הלפטופ שיש בו את החלק של המקלדת שנח על הבטן או על הכרית ושאני אוחז בו.

על מיילים אני עונה באייפון ובשביל להיכנס למערכת ה SAP של העבודה אני צריך את הלפטופ ואני גם כבר לא נוסע לחו"ל במסגרת העבודה, אז האייפד נשאר מובטל והעברתי אותו לאבא שלי.

בגיל 69 הוא נרתע מרכישת סמארטפון בגלל החשש ממקשים קטנים ולכן הוא סוחב איתו לפטופ לנסיעותיו הרבות לחו"ל רק בשביל מיילים.

הוא גם קורא הרבה ספרים, אז האייפד יכול להיות כלי טוב בשבילו בשביל להוריד ספרים לטיסות ולקרוא מיילים במלון.

לוקח לו זמן להסתגל ובאופן טבעי הוא רגיל למחשב, אבל לנסיעה הקרובה שלו הוא ייקח את האייפד ויהיה חייב להתרגל.

פורסם
ושהוא לא יכול להחליף את הלפטופ למעבר על אתרי החדשות במיטה לפני שאני נרדם.

אתה בבעיה אחרת אני חושב.

א. הצורך לעשות את זה

ב. היכולת להרדם אחרי שאתה עושה את זה (אלה לא בדיוק החומרים שגורמים לאנשים להרגע)

זה אייפד לא פותר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אגב, לכל המעוניין:

יצאה אפליקציה לסקייפ באייפד.

חינם בחנות האפ-סטור הקרובה לביתך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...