Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש רכב שהמודל שלו נע בין השנים 95-97.

לאחר שארכוש אותו, ארצה לבטח אותו ביטוח חובה וצד ג' - יש לציין, אני נהג חדש.

* הבנתי שמפני שאני נהג חדש, אשלם יותר כסף על ביטוח החובה, למישהו דרך אגב יש מושג בערך כמה? ((ביטוח ישיר))

* הבנתי שאפשרי לשלם דרך כרטיס אשראי או דרך שובר מסויים שנשלח בדואר. אני רוצה לשלם דרך כרטיס אשראי אך אני חושש שהמסגרת שלי לא תאפשר לי לבצע זאת ((או שאני טועה? )). ((600 ש"ח ליום, 3000 ש"ח בחודש - כרטיס צעיר, האם אפשרי הדבר? אני מעדיף כרטיס אשראי מהסיבה הפשוטה שאין לי סבלנות לשובר הזה ולחכות שהכל יתקבל אצלם וכו' וכו', אני רוצה לשלם מיידית ולהיות מבוטח, בלי הרבה כאבי ראש.))

* לאחר התשלום, אני מקבל טופס בפקס מחברת הביטוח באותו יום על כך שאני מבוטח, טופס מצולם. האם זה זמנית יכול לשמש אותי כתעודת ביטוח בעת הצגה לשוטר? (( עד שיגיעו הטפסים בדואר.))

אני מודע לכך ששאלותיי עלולות להיראות לכמה ממכם נורא פשוטות ו/או סתמיות, אבל אשמח שתעברו איתי על זה. :-)

פורסם

1. יש מחשבון ביטוח חובה באתר של משרד האוצר. בנוסף, באתר של ביטוח ישיר יש מחשבון שמאפשר לך לקבל הצעת מחיר אונליין. תיכנס, תקליד את הנתונים שלך ותראה מה המחיר.

2. אם אתה צריך לשלם יותר מ-3000 ש"ח והמסגרת של הכרטיס שלך היא 3000 ש"ח אז התשלום לא אמור לעבור. אתה יכול להתקשר לבנק/לחברת האשראי ולבקש הגדלה זמנית של המסגרת או שאתה יכול לבקש לחלק את התשלום לשניים או שלוש.

3. כן. יש לשוטרים הנחיה שלא לתת דוחות לנהגים שאין להם תעודת ביטוח חובה. אז אם הכל יהיה בסדר אצלך ורק תעודה מקורית של ביטוח חובה יהיה חסר לך - יוותרו לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...