Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, כמה כמה שבועות אני בחיפושים אחרי איביזה 2004-2005 100 כ"ס

הפניה היא בעיקר לאנשים שבבעלותם איביזה או שהיה בעבר, מכירים את האוטו ולא מסתמכים על שמועות.

אז ככה, בעיקרון אני רוצה לדעת כמה פרטים עיקריים על הרכב; בבעלותי כרגע פולסווגן פולו שנת 2001 ולכן ההשוואה.

1. "מחלות" ידועות של הרכב? (לדוגמא בפולסווגן פולו המחלה הידועה היא מצערת)

2. עלות טיפולים - האם החלפים ועלות הטיפולים ברכב שווה ערך לפולסווגן?

3. עלות ביטוח? (אם האוטו "גניב" הביטוח יקר יותר)

ובכללי חוות דעת על הרכב ואם יש עוד דברים שלא ציינתי שאני צריך ורצוי לדעת.

תודה מראש, אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם
ערב טוב, כמה כמה שבועות אני בחיפושים אחרי איביזה 2004-2005 100 כ"ס

הפניה היא בעיקר לאנשים שבבעלותם איביזה או שהיה בעבר, מכירים את האוטו ולא מסתמכים על שמועות.

איביזה 2007 מנוע 1.4 עם 100 כ"ס, היתה בבעלותי כשלוש וחצי שנים מהסוכנות ועברה 120 אלף קילומטר.

אז ככה, בעיקרון אני רוצה לדעת כמה פרטים עיקריים על הרכב; בבעלותי כרגע פולסווגן פולו שנת 2001 ולכן ההשוואה.

1. "מחלות" ידועות של הרכב? (לדוגמא בפולסווגן פולו המחלה הידועה היא מצערת) במהלך ה120 אלף חוץ מטיפולים לא הוחלף כלום, היתה בעיה בנזילה והוחלף איזשהו אטם ברדיאטור(סוג של ריקול)

2. עלות טיפולים - האם החלפים ועלות הטיפולים ברכב שווה ערך לפולסווגן? טיפול קטן סביב ה500 וגדול סביב ה1000(מוסך מורשה).

3. עלות ביטוח? (אם האוטו "גניב" הביטוח יקר יותר) בזמנו נהג צעיר 5600 כולל הכל(דרך הראל).

ובכללי חוות דעת על הרכב ואם יש עוד דברים שלא ציינתי שאני צריך ורצוי לדעת. אחלה רכב, תמורה מעולה למחיר, קצת "מרחף" על הכביש במהירויות מעל 100.

סה"כ הרבה פלוסים.

תודה מראש, אריאל

תשובות באדום, בן.

Got To love It

פורסם

יש לי ולמשפחתי נסיון רב עם סיאטים, כולל איביזה וקורדובה שהיא למעשה אותו רכב.

מהדור של הרכבים שהזכרת (הקודם ביחס להיום) היו לנו קורדובה 2005, 75 כ"ס ויש לנו קורדובה 2007 עם מנוע 1.4 100 כ"ס.

שתיהן ניקנו חדשות.

אני מניח שאתה מתכוון לדגם שקרוב ל 2007 שלנו. היא ידנית ועברה עד כה 120000 ק"מ.

הרכב מעולה! בטיפול נכון וקפדן במוסך מורשה היא פשוט חפה מתקלות.

אז אנחנו לא יודעים על מחלות אופייניות.

הרכבים האלה רגישים להזנחות אז בחר רכב מטופל, עם הסטורית טיפולים מתועדת. חשוב להקפיד (וזאת אינדיקציה לטיפול מוקפד) שברדיאטור יש נוזל ייעודי של פולקסווגן. טיפולי הביניים לא יקרים אבל טיפולים מקיפים - כן אבל הרכב מחזיר תמורה כי הקורדובה בכל התקופה ביקרה במוסך רק לטיפולים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

1. "מחלות" ידועות של הרכב? (לדוגמא בפולסווגן פולו המחלה הידועה היא מצערת)

2. עלות טיפולים - האם החלפים ועלות הטיפולים ברכב שווה ערך לפולסווגן?

בבעלותנו סיאט איביזה 98, המנוע בה הוא של פולו כמו כמעט כל המכלולים האחרים ברכב.

מבחינה מכאנית, הסיאט והסקודה הן פולקסוואגן לחלוטין. רק בשם שונה. כך שהמחלות, החלפים והטיפולים אמורים להיות זהים

פורסם
בבעלותנו סיאט איביזה 98, המנוע בה הוא של פולו כמו כמעט כל המכלולים האחרים ברכב.

מבחינה מכאנית, הסיאט והסקודה הן פולקסוואגן לחלוטין. רק בשם שונה. כך שהמחלות, החלפים והטיפולים אמורים להיות זהים

לצערי יש הבדלים והם לטובת הסיאט.

מהדור הראשון היו לנו פולו שנקנתה חדשה ושתי איביזות שניקנו משומשות אבל מטופלות.

האיביזות היו יותר אמינות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תשובות באדום, בן.

עזרתם לי מאוד תודה רבה על כל המידע

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...