Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי גטס 1.4 FUN ידנית 3 שנים ליסינג מהעבודה .

הרכב אכן רכב פשוט , כרית אויר בודדה ואין ABS .

צריכת הדלק הממוצעת שלי היתה באיזור 1:11 , בנהיגה מעט "חזקה".

מצד שני כשממש ניסיתי לנהוג באופן חסכוני לא הצלחתי להגיע למשהוא יותר טוב מ 1:13 .

הגיר נהדר וההילוכים ממש מרגרינה , אהבתי גם את ההגה ותנוחת הנהיגה (יש כיוונים רבים למושב הנהג וכן כיוונים להגה ) , אני אהבתי את המושב ולא היתה לי בעיה לנסוע מאילת למרכז רצוף ללא הפסקה (3 שעות ו20 דקות :lol::lol:) ,תתפלא אבל הרכב עולה יופי את העליות מאילת למצפה רמון בקצב ממש טוב , ה94 כ"ס על הגוף הקטן נותן ביצועים מרשימים יחסית לציפיות (הוא יותר מהיר מהמזדה 3 בכל מצב ) .

הרכב מאוד שימושי מבחינתי ודי מרווח - הכסאות האחוריים מתקפלים 2+1 וניתן לקבל משטח איחסון מאוד עמוק וגדול - לי זה עזר המון .

אפילו הצלחנו להכניס מאחורה תינוק בסלקל + פעוט בכיסא בטיחות + ילד בגיל 9 בצורה סבירה נסיעה של שעה ( נסענו כך רק פעמיים כי יש לנו רכב נוסף יותר גדול).

לרעתו של הרכב אני אומר ש :

1. המנוע רועש מעל 3500 סל"ד.

2. רעש רוח יחסית רב במהירות מעל 100 קמ"ש .

כלומר בנסיעות ארוכות של 100-130 קמ"ש יש לא מעט רעש וכדי לשמוע מוזיקה צריך להגביר חזק ואז אתה כבר לא שומע כלום מסביב - סינפוניה של רעשים ( טוב אולי קצת הגזמתי עם הרעש אבל אני בהחלט זוכר שלדבר עם מי שיושב לידי במהירות גבוהה דרש הרמת קול)

האוטו מאוד אמין - כל ה 3 שנים לא נתקלתי בתקלות מלבד בחודשיים האחרונים של התקופה הוא החל לגמגם מעט בהנעה בבוקר והיו גם רעידות במנוע - אני כמעט בטוח שטיפול בסיסי היה פותר את הבעיה - אבל אלדן מנסים לחסוך ופשוט לא היה אכפת להם.

אני החזרתי את הגטס אחרי 58000 ק"מ ללא תאונות וללא תקלות .

• תוכן חדש...