Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראת את השרשור שלי על השכרת רכב והסיפור שעברתי עם שלמה סיקסט? יש לי תחושה שמדובר במשהו דומה.

אם מדובר בזכיין ולא בנציגות רשמית של UPS, אז על הZין שלהם הסטנדרט הבינלאומי של החברה.

יאמר להגנתם שהם לפחות לא מתחייבים לכלום מלכתחילה. במקרה שהיה לי לא מזמן, פדקס התחייבו לשעה מסויימת ובסוף הגיעו שלוש שעות לפני.

גם על החבילה שלי היה רשום שצריך להתקשר אלי מראש, וגם את זה השליח לא ראה.

הניסיון שלי איתם הפוך לגמרי. כבר כשנתיים הם אוספים ממני או מביאים אליי חבילות,

תמיד עם טלפון התראה של כחצי שעה ותמיד מדייקים. אותה רמת שירות בדיוק כמו FEDEX שגם מבקרים פה לא מעט.

נשמע כמו לקוח עסקי, או בכל אופן לקוח חוזר. ברור שבמצב כזה היחס שונה, כי הם רוצים להמשיך לקבל את הכסף שלך.

במקרה של פותח השרשור (לקוח מזדמן), את הכסף הם כבר קיבלו, ועכשיו אפשר לעשות מה שבא להם.

פורסם

אני עם איתי, מרוצה מאוד מהם.

תמיד מתקשרים, נחמדים, עוברים על התשלום שיש לעשות, משחררים מהר ועם כל הניירת מצורפת.

הנהג באמת מתקשר לשאול אם אני בבית, אומר לו שלא, ומתאם איתו שעה אחרת, בה הוא מגיע (אולי פה הייתה הטעות שלך, חשבת שהוא יחזור בעוד יום יומיים, סה"כ הוא ממשיך לכתובות הבאות וחוזר אליך אחרי כמה שעות שצריך).

משכנתא זה קל

• אחראי פורום
פורסם

נשמע כמו לקוח עסקי, או בכל אופן לקוח חוזר. ברור שבמצב כזה היחס שונה, כי הם רוצים להמשיך לקבל את הכסף שלך.

במקרה של פותח השרשור (לקוח מזדמן), את הכסף הם כבר קיבלו, ועכשיו אפשר לעשות מה שבא להם.

אכן לקוח עסקי ואם אכן יש הבדל, זה עצוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רק כדי להבהיר את הנקודה:

לא אמרתי שהם לא היו נחמדים - השירות הטלפוני שלהם היה מאוד אדיב וענייני, התקשרו מספר ימים קודם להודיע שהחבילה בדרך, לודא פרטים ולתת לי את הסכום לתשלום (שגם הוא היה, אגב, הגיוני מאוד). גם כשהצקתי להם בטלפון שוב לגבי שעות ההגעה הטלפניות היו מאוד אדיבות, ולמען האמת גם השליח היה נחמד ופגש אותי "על הדרך" כדי לחסוך לשנינו זמן.

במחשבה נוספת, התחושה שלי היא שהם פשוט יותר מוכוונים לעבודה עם עסקים שפתוחים 8-5 ושבכל השעות האלו יש שם מישהו, מאשר ללקוחות פרטיים שאיתם צריכים לתאם שעה, להתקשר קודם, לודא שהם יהיו וכו'.

• תוכן חדש...