Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם !

יש לי בעיה מתמשכת שאני מנסה להבין מאיפה היא מגיעה, אם בכלל...

בבעלותי פלקסווגן פולו שנת 2003 , ידנית, מנוע 1.4 .

בתחילת הנסיעה, הורדת הילוכים ( במיוחד מ-3 ל-2/1 ) מאד נוקשה. שמתי לב שזה קורה כשהמנוע קר, לרוב.

בוצע טיפול תקופתי הכולל החלפת שמנים שונים לפני כחודשיים.

באמצע נסיעה ( כשהמנוע חם ) , קורה שבשילוב הילוך ( לא מסויים ) הגיר "נתקע" ולא נכנס להילוך שלו ואז ישנו קול של מעין גריסה מפחידה של הגיר, מפסיק ישר לאחר שאני מצמיד את המצמד.

האם הבעיה מוכרת ? האם הגריסה הזו שוחקת שוב ושוב את הגיר ?

תודה.

פורסם

בהחלט שהגיר נישחק במצב שכזה והבלאיי שלו מואץ. לפי התיאור שלך ניתן להבין שרק כאשר דוושת המצמד ניצמדת בחוזקה לריצפה ההילוכים כן ניכנסים חלק. אני צודק? במידה וכן מה מצב הקלאצ' ברכב? מתי נעשה לאחרונה?

:)
פורסם

תודה על התגובה.

הרכב נקנה לא מזמן ואני היד ה-3 שלו, כך שאני לא ממש יודע מה נעשה ומתי.

בבדיקת הרכב נרשם כי "מצמד מפריד גבוה".

בלי קשר,אני לא סגור על זה אם אני משחרר את המצמד עוד לפני החלפת ההילוך כך שזה מקור הבעיה או שבאמת המצמד שלי עם בלאי... זה אבדוק השבוע !

בנוסף, בעיית הכנסת הגיר בעקבות (השערה) טמפרטורת שמן גיר, האם יש לך מושג קלוש ?

פורסם

כמה קילומטראז עבר הרכב ?, בבדיקה גם אם הקלאץ חדש ירשמו לך שהוא מפריד גבוה , בכל מקרה תתחיל מזה שאתה לוחץ קלאץ עד הסוף כשאתה מעביר הילוכים ,לאחר מכן בדיקת מפלס שמן גיר במוסך לא תזיק למרות שבדרך כלל אין נזילות בתיבות הלוו , בכל מקרה הבעיות שאתה מתאר אינן קשורות לטמפרטורה כל עוד האוטו מונע כבר יותר מכ 8 דקות , האם בשילוב הילך לרוורס נשמע רעש של חריקה ? , בכל מקרה נסה להמנע ככה האפשר מהרעש של הגריסה אתה טוחן את הגיר והגיר הזה מאוד יקר , אני משאר שככל הנראה הקלאץ גמור .

פורסם

אולי שמו לך שמן לא מתאים בתיבה הידנית

וזה גורם לחלק מהבעיות שאתה מתאר (הורדת הילוכים קשה בעיקר).

הייתי מנסה לחליף לשמן גיר ידני המומלץ ע"י היצרן.

בעיות רעש ה"גריסה" נגרם לדעתי מקלאץ' בלוי.

If you live by the GUN

You die by the GUN

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן שחסר שמן בתיבת ההילוכים שגורם לבעיות השילוב ולרעשים

תיתכן גם בעיה של הפרדה לקויה מצד המצמד .

התיבה הזאת ידועה כתיבה אמינה ונוחה ביותר לתיפעול ,ההילוכים אמורים לעבור

חלק לגמרי ,ולכן אני חושב שכדאי שתיכנס לבדיקה במוסך כדי לוודא שלא נגרם לך

נזק מיותר לתיבה .

רצוי שיהיה מוסך שיש לו היכרות עם הרכב הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...