Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי ראב 4 2x4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את הראב4 דגם ה 4*4 שהוא בסדר גמור.

תצרוכת דלק מחוץ לעיר ~1:10 [אם נוסעים ממש ממש רגוע אפילו הגעתי ל 1:11].

בתוך העיר תלוי נהג ,בד"כ אני מגיע ל 1:8 נדיר גבוה יותר [ולפעמים אם תלחץ מחשב הדרך יראה 1:6].

אני מאמין שבגלל שמדובר בדגם ה 2*4 תוריד 10%~ מהתצרוכת דלק שלי ותגיע לתוצאות מקורבות.

מה שכן בדגמים החדשים אין תיבת הילוכים אוטומאטית רגילה אלא גיר רציף מה שאמור להעלות את החסכוניות שלו.

טיפולים מבצעים כל 10000 ק"מ שזה לא הרבה אבל מצד שני הם זולים [~300 ש"ח], אין רצועת טיימינג אלא שרשרת מה שמוריד עוד עלויות, ובס"הכ רכב אמין ומרווח.

אני חייב לשתף למרות שזה לא קשור לדגם שלך.

אני נוהג בו בשטח ועד היום עברתי בכל שטח שטובים וקשוחים ממנו עברו [הר חורשן, דיונה גדולה באשדוד,הר תבור ,בוץ ועוד]

טוב שם טוב משמן טוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ראשית תודה על התשובה. אני לא בטוח שצריך להוריד 10 אחוז מהתצרוכת דלק כי הנפח מנוע הוא 2.4 ליטר ולא 2 ליטר כמו הדגם המשווק בארץ. המנוע הוא מנוע של קאמרי אז אני לא יודע אם גם שם אין רצועת טיימינג. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות. תודה

• תוכן חדש...