Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

במהלך היום הזדמן לי להיכנס לאחד ממגרשי חברות הליסינג על מנת לראות רכב לקניה, בזמן שהמוכר אמר לי איזה רכבים יש ואת הנתונים שביקשתי לדעת, ביקשתי לראות את הרכב.

המוכר במגרש טען שהרכב לא נמצא אצלם והוא בסניף אחר ואמר שיש צורך לשלם מקדמה של 500 שקלים עברו שינוע הרכב לסניף בו אני קונה את הרכב.

שאלתי היא, האם במידה ואני משלם לו את הסכום שביקש לצורך שינוע הרכב לסניף, ראיתי את האוטו ומסיבה כלשהי אינני מעוניין לרכוש את הרכב, מי מחזיר לי את הסכום ששילמתי?.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?, אני דיי חדש בעניין של רכישת רכב מליסינג.

תודה ויום טוב

פורסם

המקדמה מיועדת ל"דמי רצינות" על שינוע הרכב, שכן הרכב משורין לך ובתקופה הנ"ל הרכב שמור עבור הלקוח בלבד

במידה והחלטת לא לקנות את הרכב חברת הליסינג אמורה להחזיר לך את הסכום במלואו

(באוויס זה כך- אנחנו לא מאמינים שאפשר להכריח מישהו לקנות רכב)

יש לוודא שבחברת הליסינג עימה אתה במו"מ זה כך.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

קרא את מה שכתוב במסמך שיציגו בפניך. מבחינתי, מגיע לך החזר רק אם אתה מגלה משהו שמנוגד למה שסיפרו לך בסוכנות.

בכל מיקרה, היאזר בקצת סבלנות והקפד לבדוק את האוטו- גם אישית וגם במכון עצמאי. אני רכשתי מחב' ליסינג רכב בשבוע שעבר:

- אחרי שהזמנתי את הרכב "התקין לגמרי" מסניף אחר, בדקתי אותו וראיתי בעיה ב-CD. בדיקה הבמכון העלתה בעיה בבלמים וחופש בהיגוי.

- אחרי יומיים דיווחו לי שהאוטו בסדר- בדיקה במכון העלתה שבלמים בסדר אך החופש בהיגוי לא טופל. מובן שגם ה- CD לא תוקן..

- אחרי עוד יומיים, סוף סוף הוחלף הרדיו ותוקן ההיגוי..

בכל ביקור, מובן שצריך לחכות עשרים דקות עד שעה שאיש התפעול יתפנה לקחת איתך את הרכב לבדיקה.

פורסם

שלום מאור, מדבריך אני מבין שזה כאב ראש לא קטן לקנות ככה רכב, מה שזה גם דורש כמה וכמה ימים.

האם אתה קיבלת אחריות לרכב מחברת הליסינג והאם הרכב עדיין באחריות יבואן?

האיש מכירות הוריד לי איזה 20 אלף שקל במחיר מבלי שאמרתי דבר וטען שאין לרכב אחריות (גם לא מהם).

לא היה לי מחירון רכב באותו רגע כדי לבדוק את המחירון האמיתי של הרכב, אך עניין אותי לדעת מה פשר ההנחה הזאת ולצערי שכחתי לשאול. (הייתי דיי קצר בזמן).

פורסם

בכל אופן אני לא הייתי משלם שום שקל עד שאני לא רואה את הרכב בעיניים ובודק שהוא לשביעות רצוני.

לא הספיק כבר המקרים שאנשים שלמו מקדמות אפילו גבוהות מ500 שקל ולא ראו את הרכב כמו שאמרו להם וגם לא את המקדמה שהם שילמו.

אם אתה כבר מתכוון לשלם את המקדמה קרא טוב את השורות התחתונות

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

האיש מכירות הוריד לי איזה 20 אלף שקל במחיר מבלי שאמרתי דבר וטען שאין לרכב אחריות (גם לא מהם).

לא היה לי מחירון רכב באותו רגע כדי לבדוק את המחירון האמיתי של הרכב, אך עניין אותי לדעת מה פשר ההנחה הזאת ולצערי שכחתי לשאול. (הייתי דיי קצר בזמן).

כפי שאמרת, בהודעתך הקודמת, קניית רכב זה סיפור של כמה ימים (לרוב שבועות).

אי אפשר עם הגישה הזאת (" קצר בזמן") להגיע רחוק.

את הרכב שנבחר צריך לקחת לבדיקה משלך ולאחר מכן לתת לחברת ליסינג להכין את הרכב למסירה (לפעמים זה לוקח שבועיים).

הסיפור של איש המכירות " אין אחריות" לא נשמע לי טוב. האם אתה בטוח, שהייתה במגרש ששייך לחברת ליסינג רצינית ולא במגרש סוחרים, שמוכרים רכבים שהיו בליסינג בעברם?

חברות ליסינג רציניות בדרך כלל נותנות אחריות של שנה על מנוע\גיר\מזגן\מערכת היגוי. והאחריות הזאת לא תמיד קשורה ליבואן.

מתי היא כן קשורה? במיקרה שאתה קונה רכב מליסינג ששייך ליבואן הרכב, לדוגמא "לובינסקי טרייד".

לפני כמה שבועות גם קראתי, שהם נותנים אחריות של שנתיים על המכלולים שרשמתי מקודם.

הרכבים שהם מוכרים היו ב "פריים ליס" ששייך ליבואן סיטרואן\פיג'ו , טופלו במוסכי היבואן, וגם את האחריות אפשר לממש רק במוסך מרכזי סיטרואן\פיג'ו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar - תודה לך על התגובה,

גם לי לא היה נראה מה שאיש המכירות אמר, בכלל כל מה שהלך שם לא היה נראה לי כי אני לא מוכן לתת שקל לפני שאני רואה את האוטו מול העיניים שלי ולוקח לבדיקה.

בימים הקרובים אפנה לי זמן ואתחיל לחפש ברצינות גם בחברות ליסינג אחרות ואעדכן בתוצאות ואשאל שאלות (אולי של טירון אבל זה עדיף מאשר ליפול בפח).

תודה :)

• תוכן חדש...