Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZUKI AMPS

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם 30W לערוץ זה UNDERRATED מטורף :twisted:.

אם תראה בלוח יד שניה 1 מתוך 100 מגברים שהוא יצר, מה זה אומר לגבי טיב ציוד שלו??? כלום

רוצה את לוויתן שלי? אני יוסיף עוד סכום לא קטן ויזמין אחר מזד. גם ככה לוח אם שלי בהחלפה :cry:. אין מוזיקה ואני בדיכעון:arrow:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הזוקים יורדים מהבחירה, המשלוח יוצא מאוד יקר והעניין לא משתלם.

אני מקווה להגיע למפגש מרכז ואולי לשמוע לי איזה ליוותן.

פורסם

הסיכויים שלך לשמוע מערכת עם לוויתן במפגש הקרוב הם כאלו -

אם יבגני (אוזירו) לא מגיע... כנראה שאפס אחוז :-D

השבת הקרובה לא נראה לי בכלל שאוכל להגיע למפגש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חשבתי להביא את ה 7 ערוצים שלהם כפיתרון כולל אבל 52" אורך זה בעיה באיביזה הקטנטנה שלי שרוחב תא המטען רק 98 סנטימטר.

לגבי ה 6 ערוצים אני עכשיו מדבר עם פטריק באימייל לגבי המגבר ומה ומו...

חברים עזבו אותכם מאות דולרים , מגבר SQ יבגני תחשוב חיובי יהיה לך מדף מאחור אם תתקין אותו למעלה :-D:-D

פורסם

בטח, אם היו נפתחים לי החלונות מאחורה יכולתי להוציא תא הקצוות והדביק להם דגלים ביום העצמאות :)

תחשבו שהוא היה גם מתקרר בדרך ... :lol:

פורסם

אהבתי...

תשובה טובה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שעלית על משהו :idea:

אני יוציא חלק דרך הסאן רוף :lol: ככה הוא גם יתקרר וגם ישמש כספוילר אופנתי !!!

אבל עכשיו ברצינות, אין מצב שאני מכניס מטר וחצי של מגבר ברכב הזה.

אני מזמין לי איזה לוייתן וסוגר עניין.

אלא עם כן יש לכם להציע לי מגבר 6 ערוצים אחר?

פורסם

סאן רוף? דרעק.

חוץ מזה, אני בטוח שעם מספיק לחץ מתון, הם יבנו אותו בחצי אורך, בצורת שתי קומות, עם איורור פנימי.

מתחדשת*

פורסם

לך על הלוויתן וסגור עניין

מפלצת של מגבר אבל בגודל של ננס ועם צריכת זרם של מגבר 4 ערוצים A/B סטנדרטי :-P (אל תשכח שהוא לא כ-ל הזמן עובד על הספק מוצא של 150 וואט אלא הוא מסוגל לרדת ל33 וואט לערוץ כשאין צורך ביותר מזה... תמצא לי מגבר אחר שעושה את זה)

אתה לא תצטער

יבגני מגביר עליו רמקולים מבוססי סקאן ספיק ורמקולים של סקאן ספיק והוא לא מפסיק לחייך מאותו היום שהמגבר הזה סוף סוף הותקן ברכב.

אני מגביר על המגבר הזה סדרת לגטייה של HAT ואני מאוד מבסוט, חוץ מניר שישב אצלי ברכב וישר עלה על בעיות בכוונים שלה כל אדם אחר (למעט יבגני שלא התחבר) וישב ברכב שלי נתן תגובה של פה פעור -> :shock:

ודרך אגב המערכת היום נשמעת טוב ואני מאוד מרוצה - אם תהיה לך הזדמנות לעבור במרכז בסופשבוע וכן תרצה לשמוע את המערכת אז תיתן לי לדעת - לא חייבים מפגש בשביל זה אם אתה מוכן לצוד אותי. (כן יש פה כמה שגם יהיו מוכנים להרוג אותי תוך כדי הציד :-D )

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה חושב שרק סרול רוצה להותיר את דמי?

:-D

הוא יכול לקחת מספר ולעמוד בתור :-P למרות שהוא מוביל המחאה והמאבק כנגד איגוד היהודים פולנים בארץ ישראל :?

יש פורום שלם שקורא לי פולסקה, חתולסקי, פרהמדונה ומה לא שרק מחכים לרגע :-D

וגם כאן לא חסרים כמה ש"אוהבים" אותי :lol:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...