Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר להוסיף עוד סוסים לסופר לנסר? ממה שאני קורא פה אם יש לרכב טורבו אז צ'יפ עושה את העבודה.

אבל עם אין טורבו איך מוסיפים עוד סוסים לרכב?, ההילוך רבעי וחמישי ממש חלש בסופר לנסר, איך משפרים?

(הרכב אחרי יישור קו, החלפתי בולמים, משולשים ועוד שבוע בערך אני יעשה גם הנמחה לרכב כדי לשפר את היציבות..

והחלפתי למצמד קרמי אתמול.)

מה שהכי חשוב לי זה לשפר את ההילוכים הגבוהים, רבעי וחמישי שהם ממש חלשים.

תקציב 10000+

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אפשר רק שאלה...

מה ז"א יישור קו (גם לי יש סופר לנסר 93)

יש לך אולי כמה עצות לאחד שלא עשה שיפורים לרכב הזה? :)

תודה.

פורסם

בתקציב שלך תוכל לעשות מספר דברם , השאלה האם אתה רוצה מגדש טורבו או שאתה יותר בכיוון אטמוספרי ?

אם אתה בכיוון אטמוספרי תוכל לרכוש מנוע של גאלאנט (מנוע 4G93) , בעל נפח יותר גדול עם 124 סוסים אם אני זוכר נכון להרחיב לו את המעברים ולהגדיל את הנפח מה שייתן לך תוספת של 30 אחוזים בהספק + סעפת פליטה 4 ל 1 עם צנרת פליטה מלאה איזה קיט יניקה הממקם את הפילטר בטמבון למטה אז תוכל להגיע ל 150 160 סוסים מכובד מאוד , כל זה תוכל להשיג במסגרת התקציב שלך(אל תדאג זה אותו גיר לכן לא צריך להחליף)

אם בכיוון של טורבו על המנוע הנ"ל תוכל להגיע להספקים מרשימים מאוד אך זה לא במסגרת התקציב שלך , אם תרצה להרכיב קיט של טורבו על המנוע הנוכחי שלך (4G92) ללא חיזוקים ופתיחת מנוע יעלה לך משהו בסביבות ה 15 אלף בגדישה נמוכה של כ 0.5 באר והספק של 150 +- כח סוס (TD 04 יעשה את העבודה )

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אפשר עוד קצת הסברים על החלפת המנוע המקורי למנוע של גלאנט?

מה עוד צריך להחליף חוץ מהמנוע? לאיזה מנוע עדיף 1.8 או 2?

צריך להחליף משולשים? צריות? , והכי חשוב באיזה מוסך אתם ממליצים לעשות את זה?

(אני יכול לעשות את זה בחברון..המחיר בהרבה יותר נמוך 60-70%פחות במחיר אבל לא אוהב את העבודה שלהם.)

פורסם

איזה שנה הסופר לנסר שלך?

למה להשקיע ברכב כמו שלך לא כל כך ברור לי.

עם התקציב של הרכב שלך ועוד 10K שאתה מוכן להשקיע תוכל להביא בוודאי רכב אחר,

מהיר יותר, מתנהג טוב יותר, ולא תצטרך להחליף מנועים, לשבור את הראש עם משרד התחבורה וכל הסיפורים האלה.

לנסר הוא אוטו קליל וחזק, אבל הוא לא מתנהג כרכב ספורט ולעולם לא יתנהג כך (הייתה לי אחת כזו 97').

לא חסרים רכבים בשוק וחבל להכנס לזה (כמובן תלוי כמה שווה האוטו שלך וכמה תקציב יהיה לך אם תמכור אותו).

אגב קצת סיפור על תקציב:

לקנות ולהחליף מנוע יעלה לך לפחות 5-6K, נשארת עם רכב קליל ומנוע חזק,

תצטרך לשפר התנהגות- קפיצים, בולמים, ברקסים, רפידות, צלחות,

להעלות מידה ורוחב בג'אנט כדי שהרכב ישב טוב ולא יחליק בכיכר על 20 קמ"ש.

אם אתה נכנס לזה אתה צריך להיות עם כיס רחב, הרבה סבלנות (וידיעה שיקח לך שנים למכור את הרכב).

פורסם
אפשר עוד קצת הסברים על החלפת המנוע המקורי למנוע של גלאנט?

מה עוד צריך להחליף חוץ מהמנוע? לאיזה מנוע עדיף 1.8 או 2?

צריך להחליף משולשים? צריות? , והכי חשוב באיזה מוסך אתם ממליצים לעשות את זה?

(אני יכול לעשות את זה בחברון..המחיר בהרבה יותר נמוך 60-70%פחות במחיר אבל לא אוהב את העבודה שלהם.)

אתה לא צריך להחליף כלום חוץ מהבלוק עצמו כל השאר תואמים אחד לאחד , יש לרכבים האלה מספר נקודות חולשה אחת מהן זהו הקלאץ שמחליק וחלש יחסית אבל אתה פתרת את הבעיה כבר.

GUNNER-מה זאת אומרת למה להשקיע ?? הבחור אוהב את הרכב שלו רוצה עוד קצת כח אני לא מבין למה לא ???

יש מספר סופר לנסרים בארץ שנוסעות חזק מאוד חלקם גודשות חלקם אטמוספריות והייתה אחת עם NOS גם אז למה לשלול ?

איביזה טורבו מתנהגת כמו אוטו ספורט ממש לא, אז מה? זה לא מונע מאנשים להשקיע בהם (ודרך אגב סופר לנסר עם 150 כח סוס נותנת לאיביזה סטנדרטית בראש ) , לענייננו ליוסי עדיף לך מנוע 1800 על 2000 כי לא תצטרך להוסיף כלום מלבד למנוע אם תחליט לשתול מנוע 2.0 זה יצטרך חיזוקים גיר שונה צמת חשמל שונה וכו וכו , לגבי מנוע 1.8 אני מציע לך לשתול אותו קודם להתרגל אליו ולאוטו מספר חודשים ואם תחליט שאתה רוצה עוד כוח תוכל לעשות לו הרחבת מעברים ולהוסיף עוד כוח אם תרצה להרכיב קיט טורבו זה כבר סיפור אחר ויקר בהרבה

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אם איביזה טורבו לא מתנהגת כאוטו ספורט בכלל, אז סלח לי. מה אני מבין?

הרי ברור שעדיף להחליף אוטו מאשר להכנס לזה, אני מציע כי זה מה שאני הייתי עושה,

רק הודעתי לבחור שאם הוא רוצה לעשות את כל זה הוא יצטרך כיס רחב והמון המון סבלנות (ושעות במוסך).

אני לא חושב שזה שווה כשיש לך סופר לנסר ביד, אבל זו החלטה שלו.

פורסם

לבזבז המון זמן וכסף על סופר לנסר שנתון 90 ומשהו נראה לי טיפשי...

תחסוך עוד קצת ותקנה רכב שיתן לך יותר מהלנסר.

פורסם

הבחור רשם שהתקציב שלו 10000 ש"ח ,כדאי לא כדאי הוא יחליט רק שיקח בחשבון כמו שרשמו לו שבעסקי השיפורים צריך סבלנות והרבה בהצלחה.

אני מאמין ואתם

• תוכן חדש...