Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיון בתפוז העלה בראשי רעיון לגבי רשימת הדברים מפירי האיזון בסדר חשיבותם (לדעתי הענווה); אשמח אם הרשימה תעבור ביקורת, תעודכן, או תהפוך לפריט רעיוני בדיונים רלוונטיים לחשיבות ההכוונה המנטלית ברכיבה.

מצבים מפרים איזון -

1. רוכבים אחרים אשר מתגרים בך ומקפיצים את רמות הטסטוסטרון

2. נהגי פחיות אשר נתקעים בנתיב ה"מהיר"

3. רמזור מתחלף במרחק-מה

4. הרצון להיות רפליקת נהג מרוצים (השכבות)

5. כביש פתוח אך לא ידוע

6. מבטים מעריצים או מצפים מאנשים מסביב

7. הסקרנות לגבי המהירות המקסימלית

8. תנועה כבדה עם שוליים נקיים

פורסם
דיון בתפוז העלה בראשי רעיון לגבי רשימת הדברים מפירי האיזון בסדר חשיבותם (לדעתי הענווה); אשמח אם הרשימה תעבור ביקורת, תעודכן, או תהפוך לפריט רעיוני בדיונים רלוונטיים לחשיבות ההכוונה המנטלית ברכיבה.

מצבים מפרים איזון -

1. רוכבים אחרים אשר מתגרים בך ומקפיצים את רמות הטסטוסטרון

2. נהגי פחיות אשר נתקעים בנתיב ה"מהיר"

3. רמזור מתחלף במרחק-מה

4. הרצון להיות רפליקת נהג מרוצים (השכבות)

5. כביש פתוח אך לא ידוע

6. מבטים מעריצים או מצפים מאנשים מסביב

7. הסקרנות לגבי המהירות המקסימלית

8. תנועה כבדה עם שוליים נקיים

קח טוש...אדום...עבה...גדול...ותתחיל למחוק את סעיף...1..,2,3....4...5,6,7...וגם את 8.

עכשיו..תרשום בגדול....

מה שמפר את האיזון הוא חוסר שיקול דעת!

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
דיון בתפוז העלה בראשי רעיון לגבי ר

קח טוש...אדום...עבה...גדול...ותתחיל למחוק את סעיף...1..,2,3....4...5,6,7...וגם את 8.

עכשיו..תרשום בגדול....

"חוסר שיקול דעת" זה בעצם תיאור של מה שקורה כאשר האיזון מופר. השאלה היא האם ניתן לזהות מצבים שחוזרים על עצמם אשר גורמים ל"חוסר שיקול דעת"?

מי שדורש "שיקול דעת" מוחלט בעצם דורש אדישות בודהיסטית לגבי כל מה שקורה מסביב תוך כדי התרכזות מרבית במטרה הפנימית.

מבחינת הרכיבה האולטימטיבית המטרה הפנימית הזו יכולה להיות 1. להגיע לנקודה ב' מנקודה א' בשלום, או 2. ליהנות מהנסיעה - מהנוף ו\או מהאופנוע.

עד כה יפה מאוד, אך לצערנו (או לשמחתנו, תלוי בגישה הערכית) רובנו המוחלט אינו אדיש.

לכן אני מתעקש לרשום רשימה של מצבים מפרי-איזון שמאפיינים את הצרות שאליהן אופנוענים\ות נכנסים\ות.

אי אפשר להתעקש ש"שיקול דעת" היא תשובה, אלא רק שהיא "כלי" - אבל הרשימה היא ה"תוכן" - ולכן אני מבקש למלא ברשימה את התוכן הממשי.

פורסם
דיון בתפוז העלה בראשי רעיון לגבי ר

עכשיו..תרשום בגדול....

"חוסר שיקול דעת" זה בעצם תיאור של מה שקורה כאשר האיזון מופר. השאלה היא האם ניתן לזהות מצבים שחוזרים על עצמם אשר גורמים ל"חוסר שיקול דעת"?

מי שדורש "שיקול דעת" מוחלט בעצם דורש אדישות בודהיסטית לגבי כל מה שקורה מסביב תוך כדי התרכזות מרבית במטרה הפנימית.

מבחינת הרכיבה האולטימטיבית המטרה הפנימית הזו יכולה להיות 1. להגיע לנקודה ב' מנקודה א' בשלום, או 2. ליהנות מהנסיעה - מהנוף ו\או מהאופנוע.

עד כה יפה מאוד, אך לצערנו (או לשמחתנו, תלוי בגישה הערכית) רובנו המוחלט אינו אדיש.

לכן אני מתעקש לרשום רשימה של מצבים מפרי-איזון שמאפיינים את הצרות שאליהן אופנוענים\ות נכנסים\ות.

אי אפשר להתעקש ש"שיקול דעת" היא תשובה, אלא רק שהיא "כלי" - אבל הרשימה היא ה"תוכן" - ולכן אני מבקש למלא ברשימה את התוכן הממשי.

יפה רשמת...מקובל על הנשיא.

אז הנה...אני מוסיף.....

1. רכיבה בקבוצות.. (בעיקר כאלה שרוכבים לא מכירים את הקפריזות אחד של השני).

2. צילומים של ביצועים (סטיל השכבות מתועדות וכו')..בקיצור..נוכחות מצלמה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

יפה רשמת...מקובל על הנשיא.

אז הנה...אני מוסיף.....

1. רכיבה בקבוצות.. (בעיקר כאלה שרוכבים לא מכירים את הקפריזות אחד של השני).

2. צילומים של ביצועים (סטיל השכבות מתועדות וכו')..בקיצור..נוכחות מצלמה.

תודה... הוספתי והשכלתי.

פורסם

קראתי והסכמתי לכל מילה ברשימת מפירי האיזון שלך, חשבתי על זה מעט וברצוני לתרום אחד משלי :

1) החשש מפני עמדות לייזר ומצלמות משטרתיות.

נושא מאוד מעניין, וחשוב.

:wave2::type::hihi:

הGPZ למכירה עקב טיסה לחו"ל בקרוב. שנת 95, מצב מצויין. פרטים בהודעות פרטיות.

פורסם

המבטים , אוי המבטים , ותגובות מילוליות..............

אני רוכב עם מיגוני ברכיים , ולכן קורה לא פעם שעוצר לידי איזה קטנוען-בקסדת-חצי ונוהם "נו, תרים, תרים גלגל" , ואחד אפילו הגדיל לעשות ולהסביר לי בקצרה איך עושים את זה.

לא, לא הרמתי, אני פשוט לא יודע , ונכון לעכשיו - לא כדאי שאני אדע.

אה - ולי אישיתי - מה ש"עושה" את זה - זה סידרה של נהגים מטומטמים - לא מספיק אחד או שניים , צריך יותר.

כך שלגבי כל הסעיפים בהודעה הראשונה { פרט ל 7 שאותו כבר בדקתי } דעתי היא שאפשר די בקלות להתגבר עליהם בעזרת בגרות מינימלית.

לגבי סעיפי הנשיא - לא יצא לי, לא יודע.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אחת הסיבות שאני כל כך אוהב לרכב על אופנוע, זו הסיבה שאני חייב לשמור על רמת מיקוד / ריכוז מקסימלית. אם אתה רוכב על קטנוע בעיר / סופר מוטו במסלול או איזה CBRRRR10000RRRR במונזה אתה חייב לשמור על רמת ריכוז מקסימלית.

עכשיו אם אתה מחפש תירוצים או רשימת סיכונים לסיבה שתאבד את הריכוז זה אומר שתשכח / לא תשים לב לאחרים. ואללה מה תעשה עם ברחש בגודל אדיר שנמרח לך על המשקף בדיוק מול העין או איזה בלונדינית במזדה לידך ?

אין נוסחאות, אין דברים ש"כדאי להיזהר מהם" .. צריך להיזהר מהכל, להיות פראנואיד, להיות סופר מרוכז !!!

יסלחו לי קברניטי / מובילי הדעת בתפוז / או כל אחד אחר, כל ניסיון לבנות נוסחאות הוא אוילי, מוטעה והכי חשוב מסוכן.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

• תוכן חדש...