Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום!

יש לי שאלה, קניתי קאר פי סי, חיברתי אותו בבית ל2 מסכים שרכשתי גם (כמובן לרכב 7 אינץ').

הכל היה מחובר לספק של מחשב.

עם הערכה נתנו לי מפצל VGA וברגע ששני המסכים מראים יחד אז האיכות יורדת.

לפי חיפושים שלי באינטרנט הבנתי שאני צריך מגביר אות או עוצמה משהו כזה.

איפה אפשר לקנות אחד כזה שיתאים לרכב כלומר 12 וולט שניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית ובלי לאבד איכות?

תודה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אתה יכול למצוא את זה בכל חנות שמתעסקת עם אודיו ומולטימדייה לרכב כמובן זה ניקרא מגבר תמונה

או ללכת בעצעתו מל מתן{CrashZone} הוא מבין עיניין במחשבים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אפשר קצת פרטים על הקנייה של ה-car pc?

מאיפה קנית ?

אילו רכיבים ?

כמה עלה ?

גם אני מעוניין לרכוש ולא יודע כל כך מאיפה להתחיל .

תודה רבה !

אלעד צדוק

פורסם

הייתי באתר של KSP, הKVM שכתבת לפי מה שהבנתי זה סתם מפצל כזה, הוא לא מגביר אות, הכוונה שאין לו חיבור לחשמל אפילו,

אז איך הגיוני שהוא יגביר עוצמה ל2 מסכים מיציאה אחת בלי חשמל??

כי עכשיו יש לי גם מפצל רגיל בלי חשמל והוא לא מראה מקסימום איכות ב2 מסכים.

תודה

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

מתן - מה הקשר לKVM?

זה מפצל בין שני מחשבים לאותו מסך עכבר ומקלדת...

- מה שג'וניור המליץ נראה לי כבר פתרון הרבה יותר נגיש ונכון לרכב.

אם כבר אז לקנות כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים - לא יודע עד כמה ציוד כזה נגיש היום אבל יש פתרון פשוט ויעיל שהוצע כאן כבר.

או ש... אם לוח האם מכיל גם יציאת HDMI - אפשר להשתמש בה במקביל אבל זה גם תלוי אם המסך תומך... בכל מקרה - רוב הסיכויים שזה לא המצב כאן.

עוד משהו קטן - אפילו אם היה אפשר לגרום לKVM לעבוד הפוך - הוא דורש חיבור לספק חיצוני, אני חושב שהתוצאה הסופית תהיה או הרבה יותר גרועה אם בכלל היא לא תהיה כשלון מוחלט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם הערכה נתנו לי מפצל VGA וברגע ששני המסכים מראים יחד אז האיכות יורדת.

לפי חיפושים שלי באינטרנט הבנתי שאני צריך מגביר אות או עוצמה משהו כזה.

איפה אפשר לקנות אחד כזה שיתאים לרכב כלומר 12 וולט שניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית ובלי לאבד איכות?

תודה.

ברור , פיצול אות באמצעות סתם מפצל Y , מנחית את האות בשני הצדדים ,

אתה צריך distribution amplifier ,

אני רכשתי לפני מספר שנים אחד כזה (לשימושים אחרים לגמרי ) , שעובד עד היום ללא תקלה , הוא למעשה עובד על 12V כך שתוכל לחברו בסביבת רכב.

החברה שמייצרת היא קרמר , חברה ישראלית ירושלמית , שיש לה מוניטין בעולם הוידאו המקצועי , וחלק גדול מהמוצרים שלה אף מיוצר בישראל ומתמחה בפתרונות מסוג זה.

הוא לא זול , בערך 700 ש"ח אבל אין מה להשוות עושה את העבודה (זה הדגם הזול יש יותר יקרים )

קישור

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר

אני בספק אם זה הכרחי לרכב - מדובר במסכים אם שטח פנים קטן סה"כ - אני לא בטוח עד כמה יהיה צורך מעבר למפצל ייעודי לתחום הרכב - העניין הוא אם המפצל לרכב מתאים לחיבור VGA בכלל או שהוא מתאים ליציאת קומפוסיט לווידאו (RCA במילים אחרות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

VGA זה VGA אם הוא מחבר את זה בצורה הזאת הוא לא יציג טוב יותר. ואני מבין שגם המסכי 7״ שהוא רכש הם עם חיבור לכזה עם איזה רזולוציה זה לא ברור. ברור יש גם את האופציה של כרטיס מסך דו-ראשי שיכול לבצע את אותו הטריק

פותח השרשור : איזה בדיוק חיבורים יש לך במסכים. ואיזה מטרה אתה מנסה להשיג עם חיבור לשני מסכים במקביל?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מה שלא ברור לי כאן זה אם מדובר בשני מסכי מגע או לא - אני לא יודע איך האמולטור של העכבר יתמודד עם שני עכברים בו זמנית.

בלפטופ זה עובד בעקרון כשמחברים עכבר חיצוני - גם העכבר של PAD וגם העכבר החיצוני יעבדו - אבל לא בו זמנית...

מעבר לכך - זה יכול להיות רעיון די מעניין ליצור מאין ספליט-וויו שמסך אחד יכול להקרין סרטים בעוד המסך השני יתן את המולטימדיה שהיא חוקית לנהג

מרצדס עשו לזה אימפלמנטציה מטורפת :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,לא מסובך לעשות את זה.

בכל דרייבר של כרטיס מסך יש לך אפשרות להגדיר את סוג המסך(ראשי/משני)ומה הוא יציג.

בשיפוצים...

פורסם

אני יודע... אני יודע... אני עובד ככה בבית בסלון שלי

אבל מרצדס המציאו מקרן אחד שמקרין שתי תמונות נפרדות בו זמנית מעינית אחת! והם יודעים איך לעשות לזה אמולציה למחשב רכב בכדי שיוכל לדעת לפצל את התמונה כאילו והיו לו שני מסכים... זה מטורף!

Pioneer TS-X150

פורסם

לכל מי שהתעניין, לאחר שפתחתי את השרשור ראיתי שלא כל כך מבינים אותי.

מדובר מקאר פי סי, שכולל 2 מסכים VGA שניהם מגע שיהיו בכריות ראש ברכב.

המגע הוא לא העניין פה כיוויכול הוא לא יהיה בשימוש בכלל פשוט ככה הם נקנו.

המחשב יהיה בשימוש על ידי נכה שיושב מאחורה שיש לו מקלדת עם עכבר בפנים, וכל

השימוש למחשב יהיה קצת משחקים פשוטים כמו קלפים וכאלה וסרטים.

השאלה שלי על מגביר אותות למסכים הייתה כי כשהתקנתי WINDOWS בבית שלי וחיברתי את שני המסכים

ביחד עם מפצל רגיל, ראיתי שהם מראים קצת מעוות, וגם כהה.

כיוון שהנכה בעל בעיות ראיה קשות, בזמן נסיעה ביום בהיר (רוב השנה שיש פה בארץ),

קשה יהיה לראות את התמונה בכהות, וגם לקרוא קשה מה שכתוב.

לאחר שהתייעצתי עם המוכר שקניתי ממנו את הציוד, הוא אמר לי שצריך מגביר אותות כדי ששני המסכים יראו תקין.

אני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך מיוחד או משהו כזה כי השימוש במחשב הוא מינימלי לחלוטין ומה שיש זה מספיק.

המוכר אמר לי שיש מגבירי אותות שעובדים על USB ויש כאלה על 12 וולט (כאילו שנאי רגיל כמו בבית).

השאלה שלי היא אם מישהו מכיר משהו ספציפי שעובד טוב או אפשר לקנות כי מצאתי ים כל מיני ומחירים שונים ואני

לא יודע מה בדיוק צריך, כי יש שם הרצים שונים וכו'.

אני לחוץ על זה כי ההתקנה צריכה לצאת לדרך עוד כשבוע שבוע וחצי ואצל הספק שממנו קניתי כרגע אין במלאי הוא

רק הזמין מחו"ל ולא יודע מתי יגיע אליו.

תודה על העזרה

• תוכן חדש...