Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשד לפגיע בצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום התחלתי להרגיש משהו מוזר ברכב. ההרגשה שהכביש כביכול משובש, מין רעידות קטנות, והנסיעה איננה חלקה. אני כמעט בטוח שלא מדובר בתושבות מנוע או גיר, כי גם כאשר הרכב נוסע על חשמל עם מנוע דומם התופעה איננה נעלמת ומה גם שאין רעידות בדשבורד. החשד העיקרי הוא פגיע באחד הצמיגים.

באתי לפנצ'ריה ליד העבודה. הבנתי מהאיש שאין אפשרות שלא רק לתקן, אלה אפילו לאתר היכן הבעיה. רק להוציא 3000 ש"ח ולהחליף את כל 4 הצמיגים. האים כצעקתה?

נ.ב. הצמיגים הינם מהסוג DUNLOP המקוריים והם עברו 25000 קם בלבד.

פורסם

למה אי אפשר לבדוק?

הוא לא רצה לנסות לבדוק, אלא למכור לך 4 צמיגים .

מורידים גלגל- גלגל ובודקים איזון, עד שמוצאים את הבעיה.

נוכחתי לדעת, שפנצ'רמאכר מקצועי מסוגל גם לראות ע"י סיבוב הגלגל באויר שהשחיקה לא היתה אחידה בגלל בולם זעזועים לא תקין\עקום,

כיוון פרונט לא מושלם (עם סטייה קטנה).

האם אחד הגלגלים קיבל מכה לאחרונה? למשל מהמדרכה? במיקרה כזה יש מצב שהג'נט התעקם.

האם בדקת לחץ אויר בכל הגלגלים?

לא הייתי כל כך ממהר להפרד מ 3 אלפים ש"ח, כאשר צמיגים הנוכחים במצב טוב.

וגם כן, המחיר של הצמיגים לא זול בכלל (אולי אני טועה, כי לא רשמת את המידה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מידת הצמיגים הינה: 195/65R15 91 H

פעם אחרונה פגעתי במדרכה בערך לפני 5 שנים. גם פנצ'ר אפשר לשלול מפני שזה מיד משתקף בצריכת הדלק. מה שכן - לפני שבוע הסתבכתי עם ניפוח אחד הגלגלם - האוויר ברח מהצינור המשאבה רשמה ERROR ולקח לי זמן להגיע ללחץ הנדרש עם שיחרורי האוויר וניפוח מחדש.

פורסם

תיגש לפנצריה אחרת.

מאיפה אתה? אולי יוכלו להמליץ לך על מקום מקצועי והוגן.

איזה דגם הוא ניסה למכור לך?

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=65&s=195&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=50&mm=6&mm=26&mm=3

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תיגש לפנצריה אחרת.

מאיפה אתה? אולי יוכלו להמליץ לך על מקום מקצועי והוגן.

איזה דגם הוא ניסה למכור לך?

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=65&s=195&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=50&mm=6&mm=26&mm=3

לטענתו בדיוק אותו הגדם כפי שישנו כרגע (לא נמצא באתר). אינני יודע מה מחירם של הצמיגים מפני שזו הייתה בזמנו מתנה מאחד הקולגים אשר השתמש ברכב בזמן ששהיתי בחו"ל.

פורסם

מה הקשר בין כמות הנסועה שרכבך בצע לבין טיב הצמיג נכון להיום?

ע"פ דבריך, הנך נוסע כל צמיגים בני 5-6 שנים(לפחות) אשר לדעת רבים סיימו את חייהם!

צודק הצמיגאי! יש להחליף את כל ארבעת צמיגי הרכב, אך המחיר מוגזם. אינך חייב להרכיב צמיגים יקרים, יש די והותר מותגים טובים ולא יקרים בשוק. נתנו לך פה מבחר של דוגמות צמיגים(אגב, המחירים באתר גבוהים מעט ממחיר השוק).

*סובב את ההגה לצד אחד והבט על פרופיל הצמיג, בחלקו הפנימי. אתה תבחין על נקלה ביובש ובסדקים הנפערים בו(הצמיג פשוט התעוות), כתוצאה מכך הנך חש ברעידות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אופס..

לא הבנתי שהצמיגים ישנים מאוד.

תחליף אותם מיד, את כולם.

פורסם

קראתי עוד פעם את כל ההודעות, ואני ממש לא בטוח שהצמיגים כל כך ישנים:

פעם אחרונה פגעתי במדרכה בערך לפני 5 שנים.

ולמרות זאת:

לטענתו בדיוק אותו הגדם כפי שישנו כרגע (לא נמצא באתר). אינני יודע מה מחירם של הצמיגים מפני שזו הייתה בזמנו מתנה מאחד הקולגים אשר השתמש ברכב בזמן ששהיתי בחו"ל.

זאת אומרת, שהצמיגים המקוריים כבר הוחלפו פעם, כנראה לצמיגים זהים למקוריים שבאו עם הרכב.

וכנראה הרכב גם לא כל כך ישן (נוסע על חשמל).

בני כמה הצמיגים שמורכבים לך עכשיו? מה תאריך הייצור שלהם?

פורסם

הצמיגים הינם בני שנה. ככול הנראה צריך לחפש פנצ'ריה מקצועית. מישהו מכיר אחת כזאת באיזור דרום ת"א (התקווה) ?

פורסם

עדכון: היום הייתי בפנצ'ריה אחרת. הבחור בדק את איזון הגלגלים האחוריים וקבע שהכל בסדר, ואם אני מתעקש - אפשר להחליף צמיגים אחוריים (את עצם הפגיע בצמיג זה או אחר הוא איננו יודע להבחין). האמת שלא נראת לי שיטת פתרון הבעיות נוסח "ניסוי וטעיה" (שלם על הצמיגים ואז נראה אם זה פתר את הבעיה).

לכן רציתי לחזור על השאלה - האם מישהו מכיר בעל מקצוע שכן מבין בצמיגים ויודע להבחינם?

• תוכן חדש...