Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין ברכב חסכוני כל האפשר, שנת 2001 ומעלה, בערך 15,000 ש"ח. חשבתי על השלוש הללו ואשמח לקבל את דעתכם בעניין צריכת דלק. הקורסה היא בנפח 1.2 ליטר אז אולי היא צריכה להיות הבחירה מבחינת האספקט הזה.

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

פיאסטה.

הקורסה בדרך כלל אוטומט ויש להם בעיות באיזה חלק בגיר שעולה כבר כמו עוד אוטו.

הפונטו לא אמין בכלל,יש לכמה חברים שלי ואם אני אתחיל לרשום איזה תקלות היו להם זה לא ייגמר.

הפיאסטה אמין,חלקים זולים,מנוע שיחסית סוחב ולא לוקח הרבה דלק ונוסע מעולה.

הייתה לי פיאסטה ככה שאני מדבר מניסיון,קורסה הייתה לסבא שלי למרות שהיא ספציפית לא עשתה בעיות כי היא עברה רק 5 אלף קילומטר אבל שמעתי מהרבה אנשים על בעיות ברכב.

פורסם

תשובה מאוד מנומקת נתת לבחור ....

לפותח השרשור, האם אתה מחפש רכב ידני/אוטומט ? לאיזה מטרות ישרת אותך (נסיעות עירוניות/בינעירוניות) כמה נוסעים ברכב בד"כ ?

חסכוניות היא עניין מורכב,

מנסיון שלי עם פונטו ספייס-אוטו מצויין, אם תמצא אחד שמור שלא היה בהשכרה (ושתמשיך לתחזק אותו כמו שצריך)-מובטח לך רכב אמין, חסכוני למדי וללא עלויות מיותרות מלבד טיפולים שוטפים.

לגבי השאר, לא נהגתי על אף אחת מהאופציות שהצעת, לכן גם לא אחווה דעתי מ"סיפורים" ששמעתי.

מציע לך לבקר גם בפורום השכן של פיאט ולקבל שם חו"ד מעמיקה על הפונטו.

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תודה לכם. אני מתגורר בפרבר כך שיש מעט נסיעות בתחומו. אולי לעבודה שזה כמה 3 או 4 ק"מ. רוב הנסיעות הן מחוץ ליישוב במהירות של 60, 70 קמ"ש לעיתים 100 קמ"ש. בקיצור, אין הרבה עצירות והאצות. אני מאמין שעדיף גיר רגיל מבחינת חיסכון למרות שיש לי העדפה גדולה לגיר אוטומט. אם יש רכב שהינו בעל גיר אוטומט וגם חסכוני ארכוש אותו.

כל פעם אני שומע דעות לכאן ולכאן. פעם שההפונטו ספייס מעולה ופעם שלא להתקרב. כך גם לגבי האופל (הדגם החדש משנת 2001).

לאח שלי יש פיאסטה והיא מעולה, שום תיקון במשך שנים אבל צריכת דלק לא מדהימה...

פורסם

הפונטו רכב שלא סולח לטיפולים שלא בזמן או בחלקים באיכות ירודה. הוא דורש נוזל קירור מיוחד.

רוב האנשים מנסים לחסוך - קונים נוזל רדיאטור במבצע באוטו דיפו שמגיע ביחד עם מטריה, ב-20 ש"ח.

כן, זה יותר זול מלקנות פחית נוזל מקורית ב-80 ש"ח, אבל אח"כ הם משלמים על טיפול ראש מנוע. זה כבר עולה יותר מ-20 ש"ח ואתה מרגיש כאילו פתחו לך מטריה בתוך הת*ת.

לי יש פונטו ספייס ולאחותי יש פונטו ספייס. לי ידנית, לה אוטומטית. שתיהן טופלו רק במוסך מורשה, רק בחלקים מקוריים.

לכן אין צרות עם אף אחת מהן. מכוניות מעולות ותענוג להיות בעלים של אחת כזו.

• תוכן חדש...