Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב חדש (ליסינג) -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחרי 3 שנים רבות עם המגאן הגיע זמנה ואנו רוצים להחליף את הרכב הקריטריונים החשובים הם:

1. שקט

2. נוחות

3. רכב גדול - מאוד נהנו מגודלה של המאגן

אין צורך להתייחס בכלל לצריכת הדלק של הרכבים

הרכבים האפשריים הם:

קורולה סאן אוטומאית

קיה פורטה

ניסן טידה

סקודה אוקטביה 1.2 TSI

פג'ו 207 טרנדי

כמה שאלות נוספות על הקיה פורטה , מתי הוחלפה מערכת ההילוכים מ4 הילוכים ל6? כי באתר של קיה רשום שעדיין יש 4

פורסם

אני אחרי המאגאן הלכתי על הפורטה.

היא מרווחת מאוד , לא נוחה ברמה של המאגאן אך בהחלט נסבל, ודי חסכונית בדלק.

לטעמי האופציה העדיפה , במיוחד כיוון שהאוקטביה קטנה מאחור, לבעל משפחה זהו חיסרון גדול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אהבת את המגאן תבדוק את המחליפה שלה [אם אפשרי] לקבל את "האקזקיוטיבה " או אם אתה לא מושפע מפרסומות הרנו פלואנס.

אם הרשימה שציינת סגורה ואינה ניתנת לשינוי הסקודה גדולה וגם הניסאן טידה אבל מבחינת נוחות הרכב הכי נוח לדעתי הוא דווקא ה207.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מבחינת גודל, אפשר להוציא את ה- 207 מהמשחק מאד מהר.

טויוטה וסקודה הן אופציות מצוינות, הסקודה מצויידת במנוע חסכוני, גמיש וירוק, מה שמקנה לה כמה נקודות זכות, בעוד שהקורולה עם מנוע ותיבת הילוכים מעט מיושנים.

הטידה חסכונית בדלק אך מרגישה קצת "ספרטנית".

קיה פורטה היא ברירה מאוזנת למדי, לא מצטיינת במיוחד בתחום ספציפי ולא נכשלת באחד כזה.

אני ממליץ לשבת ברכב כדי להתרשם מהנוחות, שהיא עניין סובייקטיבי.

אם אני הייתי צריך לבחור – ההתלבטות הייתה בין סקודה, טויוטה וקיה.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם
אם אהבת את המגאן תבדוק את המחליפה שלה [אם אפשרי] לקבל את "האקזקיוטיבה " או אם אתה לא מושפע מפרסומות הרנו פלואנס.

אם הרשימה שציינת סגורה ואינה ניתנת לשינוי הסקודה גדולה וגם הניסאן טידה אבל מבחינת נוחות הרכב הכי נוח לדעתי הוא דווקא ה207.

ע"פ הדרישות שלך הפלואנס וה308 יתאימו לך כמו כפפה.

פורסם
אני אחרי המאגאן הלכתי על הפורטה.

היא מרווחת מאוד , לא נוחה ברמה של המאגאן אך בהחלט נסבל, ודי חסכונית בדלק.

לטעמי האופציה העדיפה , במיוחד כיוון שהאוקטביה קטנה מאחור, לבעל משפחה זהו חיסרון גדול.

האוקטביה קטנה מאחור? ביחס לקומפקטיות האחרות? (ובפרט שעה שמדובר ברכב משפחתי שצריך להסיע בד"כ עד שלושה ילדים במושב האחורי).

• תוכן חדש...