Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהג חדש, צעיר, בן 18 אני רוצה לקנות רכב שיתאים לי!

אני מחפש רכב קטן חמוד חסכוני בדלק הכי חשוב! שיהיה כמה שיותר חדש,טוב,אמין,ויפה כמובן.

התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 30-35K.

הצעות בבקשה ותודה לכולם.

פורסם

אפשר למצוא לא מעט רכבים קטנים, חמודים וחסכוניים בדלק בתקציב שלך. כמה דוגמאות שעולות לי לראש ברגע - פיאט פנדה, פיאט פונטו, פולקסוואגן פולו, סיאט איביזה ואולי אפילו יונדאי אטוס.

אם תספר לנו קצת יותר מה הכיוון שלך אולי אני אוכל לכוון אותך טוב יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אין לי כיוון מסויים, אני רק מחפש רכב טוב אמין קטן חסכוני הכי חשוב,בתקציב שלי 30-35

ושיהיה בשנה מתקדמת יחסית 2003 ומעלה

אין לי העדפה מסויימת אבל פיאט פונטו לא רוצה וכנ"ל פנדה.

הצעות אחרות?

פורסם

אוקיי, לא פיאט.

אז כמו שכתבתי, יש סיאט איביזה שהרבה צעירים אוהבים, פיג'ו 206, פולו, יונדאי גטס. הגיעה אלינו לא מזמן גם רנו קליאו שיכולה להתאים לתקציב שלך.

אתה מוזמן גם להגיע אלינו לטריידמוביל ולהתרשם ממבחר הרכבים. אולי תמצא משהו שימצא חן בעינייך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אוקיי תודה לך.

שאלה קטנה רק בקשר לפיג'ו האמת שגם שמתי עליה עין על ה206

איך הוא מבחינת אמינות איכות נסיעה צריכת דלק וכו'?

פורסם

השאלות שאתה שואל כאן על ה-206 נענו עשרות פעמים בעבר. תריץ חיפוש, או שתחפש בקטלוג הרכב המשומש של האתר.

בכל מקרה, ה-206 נחשבת לדגם מוצלח של פיג'ו. האמינות סבירה, עם גיר ידני יותר ועם האוטומט בשנתונים מסוימים פחות.

איכות הנסיעה טובה, הרכב נוח.

צריכת דלק משתנה בהתאם לדגם שתרכוש (1.4 ידני, 1.4 אוטומט, 1.6 ידני, 1.6 אוטומט, 2 ידני) אבל בגדול היא נעה סביב ה-1:10 בעיר ומעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...