Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד,היו הרבה חדשים(נעים להכיר)כמה וותיקים,נרגילה ממועדון חשפנות בדובאי.

אנשים באו רעבים היום,פרקו 2 ק''ג חומוס(לבריאות)

אלכס,חלאס לשרוף רכיבים ותתחדש על הסאב.

אדי,המערכת שלך נשמעת מעולה.

ג'וניור,ש ה' יעזור לך.

אופיר,צפה לטלפון.

ימשיך כבודו...

בשיפוצים...

פורסם

מפגש מהנה, יחסית גם הרבה חברים הגיעו ( גם חדשים )

אדי שאפו גדול על המערכת .. באמת אחת המערכות המדהימות שיצא לי לשמוע

באמת מה עם תמונות !?!??:twisted:

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

היה מפגש נחמד

ג'אספר אחלה מערכת

אדי אני לא יוסיף מילים רק הקטע עם הדיבורית קצת מפחיד

וישראל תתכונן נפשית הולך להיות לנו יום ארוך

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סופסוף מפגש עם חיים לעומת כל האחרונים

הייתה כמות נכבדה מאוד הרבה חברה חדשים

והיה גם גיל מיזרחי שכניראה מפגש הבא הוא לא יהיה :-P {כי מישהו צריך להכות אותו למוות:wink: }

איפה כל הצלמים שהיו?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

היה נחמד מאוד, למרות שלא הייתי הרבה זמן.

אני באתי עם אוראל (RS). אני הבחור עם החולצה הירוקה...

רכבים מאוד יפים, בניות מדהימות, מערכות לא מהעולם הזה.

והנה כמה תמונות למי שיש פייסבוק:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000985338917&ref=ts#!/album.php?fbid=1716279740574&id=1045642001&aid=94393

(לא פייסבוק שלי)

פורסם

בהחלט היה מפגש נחמד מאוד!

היה נעים לפגוש כמה מהוותיקים ביניהם אחד שתמיד גורם לי לתסכול רב :-D כן... ניר...

היתה לי תחלופה גבוהה של מאזינים ברכב המפגש הזה ונהניתי לראות שסה"כ התגובות היו מאוד מאוד אוהדות כלפי המערכת, ואז...

ניר הגיע :-D והתחלנו לכוון... ולכוון... ולכוון... ולכוון... ובסוף הגענו לתוצאה באמת טובה :-P

נשאר עוד קצת לעשות טאצ'ים קטנים עם האקולייזר (למרות שהמערכת זקוקה לפתיחת גיינים - זה מספיק לי) ולהנות מעוד תקופה של בורות מוחלטת :-P

היו חברים חדשים וגם נהניתי לשמוע את המערכת של פוזיילוב שלמרות שהוא טוען שהוא שינמך אותה - דווקא כל כך התחברתי לצליל שלה שזה פשוט היה כיף לגלות מחדש שאפשר גם להסתפק בהרבה פחות.

ישבתי באוודי TT עם יוסי - רכב כל כך נחמד וסקסי אבל אני מתקשה להבין מה הקטע שלקחו חלון אחורי של חיפושית ישנה והפכו אותו לחלון הקדמי של הרכב הזה :? -> המערכת שם מורכבת מסט הרץ מילה 2 חלקים, מגבר LRX ומונו רוקפורד ויחידת ראש אקליפס ולאחר כוונים מסויימים הוצאנו מהמערכת הזו תוצאה קצת יותר - נקרא לזה מהוקצעת - אני מקווה שמכאן יוסי (טורביין) יקח את המערכת לכוון שמתאים לו.

כיבוד סבבה ואווירה ממש טובה ביחס למפגש חורפי שכזה

וכן - לקראת העזיבה, שוב דרכתי על חרא!!! :-D

באמת סוג של מפגש התעוררות שהיה חסר הרבה מאוד זמן - כן ירבו!

עריכה - אפרופו - שכחתי לאמר מברוק לאוראל (אני מקווה שאני לא מבלבל כאן בשם הפרטי - הונדה סיוויק שחורה) - על המעבר לשלושה חלקים שבהחלט נשמע פי כמה וכמה יותר טוב מהמצב הקודם, איך שהסט הזה נשמע כשהוא מוגבר פסיבית על הDEUCE של ZED שהיה פעם של איתמר פשוט הפתיע אותי לטובה, מאוד לטובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמנם מפגש שני שלי סה"כ (והגעתי שוב עם בן אחותי )

היה מאוד נחמד, גו'ספר עם הCARPC אהבתי את הסאב.

POZAILOV איזה כיף לשמוע מישהו עם מערכת ב FLAT שנשמעת טוב (לפני שצולבים אותי כאן יש לו הייבריד דור I )

אדי - לא הספקתי הרבה לשמוע כי היית עסוק בכיוונים אבל ממה שיצא לשמוע , מאוד צלולה ועדיין בשוק מקו הסאונד העליון שיוצרים האלמנטים שלך (שמותקנים בקיקפנלים )

והיה עוד מישהו שהאזנתי למערכת שלו עם מאזדה 323 שאינני זוכר את שמו אבל כיוונים ואיטום וסאב נורמאלי הוא בטוח צריך , וחוק מספר אחד איפנקטמאשרום לא צריך לשמוע עם לאודנס ב ON ... (בטח לא בווליומים האלו )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר

לפוזיילוב יש את הייבריד דור ראשון אבל הטוויטרים MT23... זה הבדל של שמיים וארץ.

המערכת שלו אכן נשמעת טוב ואפשר עוד למצות ממנה המון פוטנציאל אבל בבסיסה היא נשמעת טוב והתחברתי לזה - מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון שזה הכי חשוב!

זה עם ההונדה השחורה ,זה עם האוטופיה (אדי זה לך) השם זה דודי, , ממש נהננו במפגש אני ואחי(אחי זה תומר) , הרבה אנשים, הרבה מערכות טובות והכי חשוב זה הנרגילה עם הצינור של החשפנית, גם אני רוצה צינור כזה , (לא מה שאתם חושבים:?),

החומוס היה ממש טעים, אני חושב שהביאו אותו מאבו-גוש.

המערכת שנשמעו ממש טוב בעיני זה הבחור עם ההונדה האדומה, בנייה ממש סולידית , יש עוד מקום לשיפור, אבל ממש בנייה מוסתרת, והמערכת נשמעת טוב+, עוד אחד שנהנתי לשמוע אותו זה יוסי עם האוודי הטיטי, הרץ 2 חלקים שמוגבר אקטיבי, שמיעה ממש טובה יחסית להרץ, שמוגבר אקטיבי, מערכת ממש נחמדה.

זה עם המצלמה זה חבר שלי, אני יעלה תמונות בקרוב, וזה הרבה...

עוד חבר זה עם הפיגו- גי טי אי, ממש נהנה לשמוע מערכות ואני מקווה שיבוא איתי לעוד מפגשים.

שירבו עוד מפגשים, אנשים ומערכות טובות.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

שמיעה טובה יחסית להרץ ?! .. ועוד אקטיבי ?!

את האמת שהMLK 165 היה בין הסטים שיותר התחברתי אליו , איכותי פאנצי ווקאלי .

באותה האאודי שמעו באמת יפה , הסאב משתלט על העניין יותר מידיי אבל זהו טעמו של בעל הרכב ככה שאם הוא מבסוט זה הכי חשוב .

נ.ב. תודה על הפירגונים בקשר למערכת . נכון לעכשיו אין שום עניין להמשיך ולחפש שיפורים ושידרוגי סאונד - הגעתי לנחלה .

למפגש הבא אני אכין דיסקים קצת יותר מעניינים ממסיבת חוף אלקטרונית :lol:

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תוכן חדש...