Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאסטה אוכלת הרבה דלק,לא הייתי נוגע בה.

יונדאי אקסנט אוטו מעולה,תמורה טובה למחיר,אופציה טובה.

קליאו,תחזוקה יקרה מדי [כשמתחילות הבעיות,הן לא נגמרות].

סוויפט,מעולה אבל אחזקה קצת יקרה [ביטוח וחלקי חילוף].

פונטו,אני אישית לא הייתי קונה,אבל יכולה להיות אופציה מעניינת.

ג'אסטי,אוטו מעולה נותן תמורה מעולה למחיר.

אופל קורסה,גם אופציה מעולה,אם תמצאי אחת במצב טוב,תלכי על זה.

אם תמצאי טויוטה סטארלט,זו יכולה להיות אופציה טובה,אבל יש בודדות בשוק [מודל 93].

מאזדה 121 [בימבה],אחלה אוטו.

לסיכום,בטווח המחירים הזה,אני הייתי קונה רכב יפני ולא אירופאי,כי היפניות יותר אמינות וזולות לאחזקה [זמן רב יותר על הכביש מביא לבלאי גבוה יותר,ובזה היפניות אמינות יותר].

תסיקי את המסקנות שלך,ותלכי על מה שאת רואה לנכון. [בשבילך].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אני חושב שזלדה תיכנס בול!! :lol:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הפיאסטה הזו לא מומלצת:

ford-fiesta.jpg

(הדור שלפניהן)

אם אפשר בבקשה לקבל הסבר למה פיאסטה מדור זה אינה מומלצת ?

פורסם

את האמת, רוב המכוניות שהמליצו עליהן בשירשור הזה ימלאו אחר הדרישות הבסיסיות שלך.

אם מתמקדים לרגע בנושא האמינות הרי שעיקר ההבדל יהיה ברמת התחזוקה והיחס האוהב שזכה האקזמפלר הספציפי שתיקני, לא משנה אם הוא יפני או אירופי.

מכוניות מהדגמים שאת מחפשת יש הרבה, ואפשר למצוא גם מכוניות מיד ראשונה או שניה עם נסועה נמוכה, לא להתפשר בנושא זה כי אין סיבה מאחר ולא מדובר ברכבים נדירים.

כלל הברזל במכוניות קטנות ישנות הוא שהאירופאיות יתנו ערך מוסף מסויים בדמות נוחות נסיעה, התנהגות כביש מהנה יותר, תא נוסעים עדיף ברוב המקרים לעומת היפניות שמביאות למערכה תא נהג ספרטני יחסית, אמינות טובה יותר (ככה אומרים, לא מדעי), טיפולים זולים יותר ובכלל "ראש שקט" יותר.

איך שלא יהיה, אם כבר יפנית אז סטארלט או מאזדה 121, הג'אסטי והשרייד לא מומלצות בכלל אלא אם כן מדובר בשרייד מהדגם האחרון שהוא מוצלח יותר).

אירופאיות? פונטו/106/פיאסטה/קליאו, כולן טובות, נסי לכוון למנועים הבכירים יותר (

1.4 ברובן, 1.25 בפונטו) שיעניקו חיים נוחים יותר עם מזגן פועל וברוב המקרים מקורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המון תודה לכולכם :lol: .

קיבלתי מידע שימושי וחומר למחשבה.

אני בשלבי חיפושים אעדכן אותכם בהמשך דרכי :ok: .

פורסם

כדי לא לקרוע את האוטו תמיד אפשר לקחת אוטומט, יותר ידידותי לנהג חדש, וכמובן שלא מידרדר בעליות.

אם ידני - פייסטה ופונט הן גם אופציות לא רעות, ואפילו טויוטה סטארלט שנת 94 - אם מישהו ירצה למכור לך מציאה שכזו. רכב מעולה, רק שהרבה מעדיפים לא למכור ולתת לילדים

הכי טוב FSI!

פורסם

בהתחלה כשחשבתי על קניית רכב אז חשבתי רק על אוטומט, אבל כשראיתי איך השנתון של אותו רכב עולה לפחות בשנתיים בידני תמורת אותו סכום, החלטתי שאני יכולה לקנות לי גם ידני ולהסתדר איתו. אומנם אולי יקח לי יותר זמן להתרגל עליו אבל זה משתלם. :smilecol:

פורסם

ואגב לגבי טויטה אני יודעת שבגלל שהיא די נדירה בארץ, חלקי החילוף שלה יקרים יותר

פורסם

[בשבילך].

מעניין....

אני דווקא עושה עם שלי 1 ל 15 וחצי - אשמח לדעת מה המדד שלך לחסכוני או לא.

פורסם

[בשבילך].

מעניין....

אני לא יודע מה צורת הנהיגה שלך [היא בוודאי מאוד חסכונית] אבל אמא של חבר שלי לדוגמא,נוהגת על האוטו הזה יומיום [מודל 98],והפיאסטה צורכת לה 1 ל-11,לא יודע מה צורת הנהיגה שלה,אבל אני חושב שזה דוגמא די טובה לנהגת חדשה.

פורסם

[בשבילך].

מעניין....

אני לא יודע מה צורת הנהיגה שלך [היא בוודאי מאוד חסכונית] אבל אמא של חבר שלי לדוגמא,נוהגת על האוטו הזה יומיום [מודל 98],והפיאסטה צורכת לה 1 ל-11,לא יודע מה צורת הנהיגה שלה,אבל אני חושב שזה דוגמא די טובה לנהגת חדשה.

תתפלא, צורת הנהיגה שלי הוא ממוצעת ולא עדינה בכלל. שמעתי מעוד מספר אנשים עם אותו רכב שעושים צריכת דלק דומה, ואלו גם נתוני היצרן של הרכב.

אז או שאמא של חבר שלך נוהגת עם הדוושה על הרצפה, או שהרכב לא ממש מתוחזק ולכן צורך הרבה דלק, לפני שאתה יוצא בהצהרות חד משמעיות תבדוק שיש לך נתונים מלאים.

גיא

פורסם

[בשבילך].

מעניין....

תתפלא, צורת הנהיגה שלי הוא ממוצעת ולא עדינה בכלל. שמעתי מעוד מספר אנשים עם אותו רכב שעושים צריכת דלק דומה, ואלו גם נתוני היצרן של הרכב.

אז או שאמא של חבר שלך נוהגת עם הדוושה על הרצפה, או שהרכב לא ממש מתוחזק ולכן צורך הרבה דלק, לפני שאתה יוצא בהצהרות חד משמעיות תבדוק שיש לך נתונים מלאים.

גיא

קודם כל,אני מתנצל,אני התכוונתי לרכב אוטומטי,ושמתי לב [עכשיו] שהבחורה מחפשת גיר רגיל,אז אני מתנצל בקשר לפיאסטה,הפיאסטה שאני מדבר עליה,היא עם גיר רציף,אוכלת 1 ל-11 כמו שכבר ציינתי,ולא רק שהאוטו אוכל הרבה,גם הגיר עושה בעיות.

אני לא יודע איזה גיר יש לך באוטו, גיא,אבל אני התכוונתי לגיר אוטומטי.

• תוכן חדש...