Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי כיום טויוטה יאריס 2010 עם גיר רובוטי. אני מעונין להחליף את הרכב. יש לי 2 אפשרויות

הראשונה פולו גיר ידני1.4 שתא המטען שלו יותר גדול משלי..וזה חשוב לי מאד

מצד שני טויוטה וורסו ספייס רכב שהושק לפני יומיים ואין עליו הרבה נתונים על פניו נראה חסכוני ויותר גדול משלי.

האם למישהו יש פולו ויכול ליעץ לגבי תצרוכת דלק אמיתית, מחיר טיפולים, ואמינות?

תודה:-D

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

אני מחזיק פולו 2004 ידנית קצת יותר משנה ועוקב באדיקות אחר צריכת הדלק:

בינעירוני- 1:16- 1:16.5

עירוני- 1:13- 1:13.5

משולב 1:14- 1:15 כתלות במינון בין עירוני לבינעירוני.

 

יש לציין שאני נוהג די רגוע ומאוד משתדל לחסוך בדלק במידת האפשר.

 

לגבי הטיפולים- הזהירו אותי מאוד שהטיפולים יקרים לפני שקניתי. לפחות עד עכשיו הטיפולים היו סבירים לגמרי והאמינות טובה (אך יש לקחת בחשבון ששנה זה לא הרבה זמן...).

פורסם

תודה

האם המנוע שיש לך הוא 1400 שמוכרים בחדשות?

מה אתה יודע עלך הסחירות של הידני? אני מאמין שהרבה יותר קשה למכור ידני

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

ואני מאמין שהנבואה נתנה לשוטים :wink:

הגיר הידני פורח בשנה האחרונה ומעולם לא שמעתי סיפור על מישהו עם גיר ידני שלא הצליח למכור את הרכב בגלל שהוא היה ידני.

הסר דאגה מלבך. באם לרכב לא יהיו תאונות מפחידות או הזנחה כזו או אחרת - הוא יימכר תוך יום.

 

לעניין שני הרכבים שאתה מתלבט לגביהם, הפולו החדשה בהחלט איכותית ומקרינה יוקרתיות, אך מנוע ה 1.4 המיושן והחלש (בטח בהתחשב במשקל העצמי) נמצא בעוכריה. הספייס ורסו לעומתה נראית לי רכב מעניין מאוד עם מנוע חדש וחסכוני ותיבה רציפה.

כמו כן כוחות השוק מנבאים שמירת ערך טובה יותר לטויוטה, אבל באמת שאי אפשר לדעת. אני הייתי הולך על הטויוטה, נשמעת כמו עסקה יותר מעניינת וטובה.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הספייס ורסו, ולי אישית מאד הפריע רעש המנוע\גיר החזק. מבחינת נוחות הרכב אכן בעל מרחב פנים גדול ושימושי.

קבעתי גם נסיעת מבחן על הפולו TSI וההונדה ג'אז ואז אחליט.

×
×
  • תוכן חדש...