Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה או סובארו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יעשה טעות אם אחליף מאזדה GLX 1.8 שנת 96 אוטומטית בסובארו אימפרזה גרנד לאונה 1.6 אוטומטית שנתון 96-99 ?

אני אצטרך להוסיף 10K פלוס מינוס ל1999,_וכל זה רק בגלל שאני שרוט סובארו?

שתי המכוניות די אמינות אבל עד שלא ניסיתי,_לא האמנתי שיהייה מישהו שמוכן להחליף סובארו במאזדה.

להפתעתי ניתקלתי בלא מעט שהסכימו להחלפה._במקום שאשמח זה הוריד לי את הביטחון. לא האם כדאי,_מבחינתי כדאי.

השאלה,_אם אני לא יכניס עצמי לצרה? האם סובארו איפרזה בשנתון הזה מסתירה צד אפל לעומת המאזדה?

פורסם

שתי האופציות שנתת מיושנות ולא מציעות שום ערך מוסף מהרכב.

אם אתה "שרוט" סובארו (למה? מחלקת השיווק שלהם הצליחה עליך יותר משיווק יצרים אחרים?) והשריטה שלך שווה לך 10K אז רוץ תחליף.

לא נתת שום סיבה למה אתה רוצה להחליף ו\או מה יש לסובארו שאין למאזדה, אין כרגע מה לענות לך חוץ מהתשובה למעלה.

פורסם

מה מצבה של המאזדה שלך? אם היא במצב טוב - השאר אתה. אישית היתה לי אימפרזה ידנית 1994 (דומה לדגם שברצונך לרכוש) וזה היה הרכב שסחט ממני הכי הרבה כסף לתיקונים מאז שיש לי רכב (כ-25 שנה). המכונית היתה נוחה, אבל קצת חלשה יחסית לגודלה ומשקלה.

מעבר לכך - אם יש לך רכב טוב - למה להכנס להרפתקה עם רכב ישן ולא ידוע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה מצבה של המאזדה שלך? אם היא במצב טוב - השאר אתה. אישית היתה לי אימפרזה ידנית 1994 (דומה לדגם שברצונך לרכוש) וזה היה הרכב שסחט ממני הכי הרבה כסף לתיקונים מאז שיש לי רכב (כ-25 שנה). המכונית היתה נוחה, אבל קצת חלשה יחסית לגודלה ומשקלה.

מעבר לכך - אם יש לך רכב טוב - למה להכנס להרפתקה עם רכב ישן ולא ידוע?

המטרה העיקרית אהבה לסובארו.אני יודע שאין רכב ללא תקלות.הפחד שלי מ" מחלות " ידוע למשל שהמחלה של המאזדה זה עישון לדוגמא.טיפול בבעיה 2000 שח לערך.(טופל)העניין הוא שחוץ מזה מה עוד ?

כרגע המאזדה שלי אחרי סדרה של טיפולים שהחלה מהבעלים הקודם ,כך שהיא די אמינה (חוץ ממנוע דופק חלש בבוקר ).טפו טפו

בכל אופן אין לי שום ניסיון עם הסובארו של שנתון 96 עד 99 כך שאני די בדילמה.

מה המחלות של סובארו אימפרזה בשנתון הזה ואגב נאמר לי שזה השנתון הכי מוצלח שלהם מ96 עד 2003 כי אחרי כן יצאה הסידרה "הכבדה" עד הסובארו ניו.

פורסם

מה זה "אהבה לסובארו"?!

אתה גם מחליף מקרר בבית כי יש לך "אהבה ל-LG"?

מה יש באימפרזה שאין במאזדה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שבעה כוכבים :-P

זה גם המשמעות של השם סו-בארו, למאזדה אין שבעה כוכבים...

מיצו-בישי (תלתן יהלום) :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההחלפות האלה בדרך כלל לא נגמרות טוב. איכשהו תמיד יוצא שכל צד מנסה לדפוק קצת יותר את הצד השני, ואיכשהו תמיד יוצא שהצד שלך זה הצד שהפסיד. מבחינה כלכלית כנראה שזאת טעות. אבל אם יש לך חולשה לסובארו כנראה שאתה לא חושב על זה מהכיוון הכלכלי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...