Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום.

יש לי פיאט פונטו נפח 1108 סמ"ק דגם S55.

אני כרגע בתהליכי שיפוץ המנוע.עקב מנוע תפוס.

את ראש המנוע קומפלט עם סעפת היניקה פירקתי (אחרי שפירקתי את סעפת הפליטה ואת הצינורות שמחוברים לסעפת יניקה)

רכשתי ראש מנוע וסעפת יניקה של פונטו עם המנוע 1250 סמ"ק אחרי בדיקה שזה מתאים.

כשפתחתי את הראש ראיתי על אחת הבוכנות אום, מעוך כשהחלפתי פלאג נפל אום לתוך חלל הצילינדר.

סובבתי את גל הארכובה למצב שכל הבוכנות שוות ומילאתי חצי ליטר סולר בכל הבוכנות לבדוק האם הסולר מחלחל.

בכל הבוכנות הסולר לא חילחל אך בבוכנ בא היה אום הוא כן חילחל.

לכן פירקתי את הקרטר שמן.

לאחר פירוק הקרטר שמן (זאת כמובן לאחר ריקון השמן) הוצאתי כל בוכנה בנפרד במטרה להחליף רינגים,אך שמתי לב שכל הבוכנות במצב מעולה רינג השימון שלהם טוב ורינגי האיטום שלהם טובים.

אך בבוכנה בא היה אום התעקמה ממש מעט הבוכנה דבר שגרם לתפיסת הרינג וכנראה לתפיסת המנוע (שמת לב שגם דיי קשה להזיז את הטלטל ביחס לשאר הבוכנות שהטלטלים שלהם זזים ללא מאמץ.

אני כבר שבוע מתעכב בשיפוץ המנוע רק כי אני לא מצליח למצוא מקום שאני יכול למצוא בוכנות לרכב.

את הפרוייקט של שיפוץ המנוע אני ייעלה לאחר שאני ייסים לשפץ, אשמח למידע על מקומות בהם אוכל לרכוש בוכנות לפיאט פונטו 1108 סמ"ק (אין הרבה כאלה,רוב הפונטו זה 1248 סמ"ק כך שלא קל למצוא).

תודה בן.

106 1.6 XSI

פורסם

"רכשתי ראש מנוע וסעפת יניקה של פונטו עם המנוע 1250 סמ"ק אחרי בדיקה שזה מתאים." אז יש לך מנוע?אולי תחליף את המנוע ותברר בקשר לנירות למישרד הרישוי.או אים אין לך מנוע,אני בטוח שאפשר להסיג בוכנה אחת,(רצוי להחליף 4)חיפוס באינטרנט .סליחה אבל אני לא מבין את השאלה.

• תוכן חדש...