Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לשמוע,זה הרכב השני שניגנב פה, מקודם היתה GTI קבריולט שנת 87...

אני כבר בעצמי חושש אל הרכב, מה באמת ניתן לעשות? מה האמצעים של מיגון הטובים שאפשר לעשות?

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברז דלק יכול להציל במצבים כאלה.

ברז מוסתר בתוך תא מנוע. ברגע שהרכב מונע הוא לא יכול לעבור יותר מכמה עשרות מטרים בודדים.

גנבו לאבא שלי טנדר של טיוטה והוא נמצא מאחורי השכונה שלי נטוש בגלל אותו ברז דלק.

פורסם

התקנה פרטית או אצל בעל מקצוע?

יש לך מושג לגבי עלויות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
התקנה פרטית או אצל בעל מקצוע?

יש לך מושג לגבי עלויות?

ל'

מצטרף לשאלה.

במידה ואצל בעל מקצוע אני ישמח לקבל פרטים בה"פ.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אבא שלי יודע להתעסק עם זה

רק הברז עלה לו כמה שקלים בחנות של טמבור.

אני יכול לשאר לעצמי שכל בעל מקצוע ידע לעשות את זה בעלויות נמוכות יחסית

פורסם

באאימפרזה שלי הייתי מנתק את המצבר, לא ניסו לגנוב אז לא יודע אם זה היה עוזר :roll:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
באאימפרזה שלי הייתי מנתק את המצבר, לא ניסו לגנוב אז לא יודע אם זה היה עוזר :roll:

ומה עם האזקה?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
גל, האם יש ברכב את הקודנית המקורית או שנסעת עם מחשב פרוץ?

אין מצב שגנב מצליח לנטרל את הקודנית המקורית שמובנית בתוך מחשב ניהול המנוע.

יש כמה אפשרויות לגנוב רכב כזה בנסיעה.

1.גנבה זמן קצר לאחר שהרכב כובה ,לוקח לקודנית מספר דקות להדרך.

2.הגנב מכיר את הקוד.

3.הרכבת מחשב עם קוד ידוע או מחשב פתוח ללא קוד. מצריך פתיחה של מכסה המנוע ,ארבעה ברגים והחלפת המחשב.

כנראה שהרכב הזה הוזמן.

קורה שגנבים שחיפשו לגנוב רכב יותר גניב מסתפקים באיזה טרנטה לחזור איתה הביתה, אבל במקרה כזה כשהוא מבין שייקח לו יותר משתי דקות להניע את הרכב הוא פשוט עובר הלאה.

לדעתי לפי השתלשלות הדברים, הגנב הגיע מצוייד במפתח וקוד.

ירון,מדובר ב 106XS במקור,ומדובר במחשב פרוץ ללא קודנית מקורית...היה לו רק קודנית התקנה בישראל.

לא שזה משנה,בוודאות מי שפרץ וגנב ידע את הקוד של הרכב,וגם היה לו מפתח ככל הנראה.

לא חייב שהערבים שעבדו במוסך גנבו את הרכב,זה יכול להיות חבר של החבר של החבר של הבן דוד של הגיס של אותם עובדי מוסך,אולי אפילו דיברו על זה בארוחה המשפחתית בכפר.

ואם אני טועה,ואותו גנב לא ידע את הדברים האלה ופרץ לרכב,וניטרל את הקודנית,וגישר חוטים והניע את הרכב,אז עצוב להגיד אבל אם זאת הייתה 106GTI מקורית אז האוטו היה עדיין אצל גל,כי כמו שירון אמר אין סיכוי להניע את האוטו עם המחשב הזה שהוא במצב נעול!

בהחלט מקרה עצוב...

מה שבטוח שימותו הגנבים...אחרי המקרה הזה כבר התחלתי בהשתלה של קודנית מקורית בסקסו שלי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני באמת מצטער שאני כותב את זה כאן ואולי זה לא המקום והזמן המתאים אבל עדיין,

אין לנו שום סיבה להתפלא שגונבים לנו את הרכבים, הרבה מאוד אנשים "משתפים פעולה" עם הגנבים בכך שאם נדפק חלק באוטו, או שצריך להחליף משהו, במקום לשלם מחיר מלא, הולכים לאיזה כפר.

או שרוצים לתקן את אוטו במחיר זול תמיד מוצאים תיקונים בכלום כסף בכפרים.

אני אומר באמת ובתמים שאני לא מאשים פה אף אחד כי יכול להיות שכל הפורום הזה מטפל ברכב רק במוסכים מורשים וכו',

אבל המצב הכללי במדינה הוא שלגנבים משתלם לגנוב, וכולם עם כל הכעס עליהם עוזרים להם בעקיפין.

לנושא אני ממש מצטער והלוואי שתמצא את האוטו שלך! אם אני יראה משהו תהיה בטוח שאני אעשה הכל כדי לעזור,

המספר שלך רשום אצלי.

זהו שעשיתי את זה

הרכב שלי עבר באדום ואחריו היה עוד אוטו

נכנסתי לו לאוטו אפילו בלי לשאול וצעקתי לו, "סע, סע אחריו, הוא גנב לי את האוטו!!!"

והוא אמר לי " לא לא לא, צא החוצה!!!" במבטא ערבי.. יצאתי והוא נסע גם...

לך תדע כנראה הוא זה שהוריד אותו לקחת את הרכב ונסע אחריו.

הגיוני שהוא היה אחד מהגנבים, חבל שלא ניסית להכנס לעוד מכוניות.

Opel Corsa 2002

נהג חדש

פורסם

וואו אני ממש מצטער בשבילך על האוטו.

אין לי מושג מה הייתי עושה במצב כזה.:?

אני בכלל לא מהאזור אבל חרטתי את התמונה של האוטו, אם יצא לי לראות משהו אדווח לך ישר.

אגב, קשה גם להאשים נהג שלא מוכן שמישהו זר יכנס לו לאוטו ולהתחיל לרדוף אחרי רכב גנוב.

מה אם הגנב זה איזה בן דוד חמום מוח וחמוש? לך תדע לאן דבר כזה יכול להתפתח.

בנוסף מאיפה לי לדעת שזה שטוען שגנבו לו את הרכב לא יוציא איזה סכין ויגיד לי "עוף מהאוטו"?

במדינה שלנו כבר אין הרבה דברים מפתיעים ולהזכירכם כבר היו גניבות בעמידה ברמזורים ושאר ירקות.

פורסם
תעשו טובה אל תתנו עצות שעלולות לסבך את העניינים יותר

כמו לשלוח הודעות לפייסבוק לאנשים מרמאללה , שלא נראה לי עומד בקריטריונים של מנהל כנופיה גנבי רכב

ולהתייחס לתוכנית של הMTV כאילו זה תוכנית עובדה, מצחיקה עוד יותר ב"הדגמה " של הגניבה היא רק הדגמה הרכב לא נגנב מהארץ לא עבר שום מחסום לכיוון השטחים ולא עבר למירוצי המכוניות , פשוט שברו לאיזה רכב מרמאללה את הסיווץ והחלון . וחיברו את זה למירוץ גימיקנה של רמאללה שזה יהיה מעניין

לשלוח את הבחור לעיסקת כופר לבד זה מעשה שעלול להיגמר במקרה הטוב בזה שהוא יחטוף מכות וישדד

מה אני אגיד לך...אני מחזיק הרבה כאלה אצלי בפייס בוק וגם בקשר עם הרבה חברה מהכפרים בצפון, בדיוק מהסיבה הזאת שאם יום אחד יעלם לי האוטו יהיה לי למי לפנות כי המשטרה זה לא הכתובת. בכל מקרה פירסמתי גם אצלי בפייס בוק, מקווה שהרכב ימצא.

פורסם
הרכב שלך לא בפירוק אף אחד לא צריך 106 לפירוק, רוב הסיכויים שגנבו אותו כדי להשתעשע איתו ולגמור אותו באיזה מקום.

לא נעים לי אבל אני מאחל לך שלא תמצא אותו וזה באמת לטובתך, אם תמצא אותו יהיה לך קשה יותר.

אז היו יכולים לגנוב GTI אחרת בשביל זה.

לפי דעתי מדובר בהזמנה. הרכב הנ"ל מושקע בהמון זמן וכסף, ויש מי שאין לו את הזמן ולא הכסף, אבל את הביצים.

פורסם
אז היו יכולים לגנוב GTI אחרת בשביל זה.

לפי דעתי מדובר בהזמנה. הרכב הנ"ל מושקע בהמון זמן וכסף, ויש מי שאין לו את הזמן ולא הכסף, אבל את הביצים.

נכון, בגלל זה אמרתי שהוא לא בפירוק.

• תוכן חדש...