Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת וידאו ממצלמת HD

Avram
שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי

נכנסתי לתחום שאין לי בו מושג קלוש

קניתי מצלמה Full-HD של Panasonic : HDC-SD60

אבל עכשיו שיש כבר סרטים , אני רוצה לערוך אותם , ולהעביר לAVI או כל פורמט אחר סטנדרטי ולא מסתדר

המצלמה מייצרת קבצי m2ts והתוכנה שבאה איתה ממירה את זה לmpg

אבל:

• VirtualDub לא מצליח לפתוח את הקובץ
  • Windows Media Player מציג את הmpg עם פסים בתנועות מהירות
  • ניסיתי את Format Factory וכל מה שאני מנסה נותן אותה תוצאה

יש למישהו אולי ניסיון בנושא?

אשמח להסבר מהיר

מאוד חשוב לי לדעת איך

• מייצרים קובץ AVI ששומר יחסית על איכות
  • מייצרים קובץ איכותי שיהיה אפשר לראות בכל LCD בעתיד

תודה

טל

:wink:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי לפתור את עניין הפסים נגן את הסרט ב VLC PLAYER והפעל DEINTERLACE ע"י:

VIDEO -> DEINTERLACE -> ON

גם בקבצי AVI יהיו לך פסים בניגון הקבצים ללא DEINTERLACE, זוהי תופעה טבעית כאשר רואים קובץ וידאו שצולם בשיטת INTERLACE (רק חצי מהפיקסלים במסך מוארים בכל FRAME) על גבי מסך LCD (המסכים האלה עובדים בשיטת PROGRESSIVE SCAN בה כל הפיקסלים מוארים בכל FRAME).

בקשר להצגה אין לך מה לדאוג מכיוון שמעבד המסך הפנימי עושה את פעולת ה DEINTERLACE או כל נגן DVD נורמלי.

הסיומת לא קובעת את איכות הקובץ, מה שקובע היא השיטה והאיכות בה אתה בוחר לקודד את הקובץ. קבצים שונים מסוגלים להכיל שיטות קידוד שונות וחלקם (כמו AVI למשל) מסוגלים להכיל כמה סוגים שונים של שיטות קידוד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...