Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו שציינתי בכותרת ברצוני להחליף את שק ידית ההילוכים של האוטו בגלל שהוא כבר ממש בלוי ואחרי שסיימתי עם הקוסמטיקה לכלל הרכב הנושא הזה קפץ לי לראש.

נאמר לי כבר כמה פעמים שאין אפשרות להוציא את הראש בידית של הרכב ובגלל זה זה די בלתי אפשרי להחליף את השק.

מישהו מכיר את הנושא?

שוב הרכב משנת 99 מנוע 1.8 V20

תודה לעוזרים.

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות המהירה אבל בעיה קטנה, אני לא מצליח לפתוח את הקובץ שצירפת בקישור עם איזה תוכנה זה אמור לעבוד?

פורסם

קבל את זה בPDF

כל התהליך ממש לא מסובך.

כמה דגשים, את הטבעת שמחזיקה את הפלסטיק מבפנים להוציא בעדינות בלי לשבור את הפלסטיקים. אחרי זה אפשר לשים אזיקון וזה יהיה מתאים.

עוד דבר, לשים לב שמרכיבים הכל כמו שצריך, והכוונה לכיוון של ידית ההילוכים וכיוון התפרים על השק (לא שזה כזה משנה).

שק מאיביי יעשה עבודה מצויינת.

Guide for replacing knob.pdf

Kawasaki Versys !!!

פורסם

האמת שחשבתי לתפור אחד אצל רפד לפי בקשה, בדיוק החלפתי את כל הכיסאות ברכב לאלה של הג'נריישן צבע שחור כחול אז חשבתי על שק שחור עם תפר כחול.

תודה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...