Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא יכול להריץ עליו XP הוא יכול לעשות את העבודה - יש את הקטע של כוח העיבוד שלו למשל אם תרצה לעבד על המחשב הזה צליל ולהפוך אותו לפרוססור יתכן ויילקח ממך הרבה מהזכרון ומיכולת העיבוד של הCPU אבל בגדול אין סיבה שהוא לא יוכל.

כל הפואנטה שאתה מפספס כאן ואומרים לך שוב ושוב היא היכולת שלך לשלוט בכיבוי והדלקה של המחשב דרך הסוויצ' של הרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי אם אין לו בעייה להדליק ולכבות עם השלט אז אני לא רואה פה שום בעייה

אולי קצת חוסר נוחות אבל זה לא רציני

מקס' עם קצת תושיה אפשר לבנות מעגל עם ir transmitter שמדליק אותו בהנעה ומכבה בדימום - ואז לא צריך בכלל לגעת בקופסא

אולי הייתי קצת בודק את העניין של העמידות בטמפ' כי זה נראה ממש קטן ובטוח גם ממש צפוף , אבל חוץ מזה נראה פתרון נחמד למשהו מוכן וקנוי

אבל רק צריך לקחת בחשבון שזה יקר , כי באותו מחיר אפשר להרכיב מפרט רגיל הרבה יותר עוצמתי..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

1. יש עוד כמה שימושים:) אתה יכול לחבר פיוזןבריין ולקבל שליטה על בקר אלקטרוני, חיישני נפח, אור ועוד ועוד

2. מבחינת כוח עיבוד המחשב יספק, אני עם עיבוד קול בסיסי (בעצם לא יותר מאקולייזר) ועם WIN 7 והמחשב מתפקד נהדר.

בקשר למערכת מוכנה כזאת אתה יכול לעשות כמה דברים:

לא יודע עד כמה כלכלי לרכוש את המחשבים שהבאת. העלות היא בערך 1000 ש"ח ואתה מקבל לוח, מארז וספק לא שמיש.

באותו סכום אתה יכול לקנות קומבו של לוח ומעבד טובים יותר (d510/d525) ומארז של מורקס או voom2pc ותגיע לאותו סכום +-.

לשניהם תצטרף להוסיף זכרון והארד דיסק.

בקשר לספק כוח, תרכוש M2 או M4 בהתאם למארז ויש גם עוד אופציה, רכשתי ב4 דולר מmp3car מארז לM4 שבא עם מאורר 60, מארז קומפקטי וקטן מאוד (6 גובה 7 רוחב משהו כזה) ותוכל לשים אותו חיצונית למארז או למערכת שתקנה.

הנה כמה אתרים שכדאי שתיכנס:

http://mitxpc.com/products.asp?cat=10

http://www.bybyte.com/

www.mp3car.com

תשקול בחיוב רכישת מחשב ומארז מחו"ל, תשווה מחירים ומשלוח.

אין מכס, יש מע"מ.

נ.ב

לא הייתי ממהר לשים XP אדי...הממזרים הקטנים האלה חזקים:)

אני לא יודע אם עיבוד קול מתקדם ינצל יותר מעבד מאשר ראם אם בכלל, בכרטיס קול נפרד הרבה מהעיבוד מתבצע בכרטיס ו/או בשיתוף מעבד ו/או ראם

ברור שככול שהמערכת הפעלה לוקחת פחות משאבים יש יותר לשאר הדברים, אבל הצריכה לדעתי לא גדולה עד כדי האטה משמעותית.

פורסם

מתן הבעיה עם הWIN7 היא לא שהמחשבים לא חזקים מספיק - הWIN7 מהנסיון שלי פחות יציב מהXP וגם פחות מתאים לכל הדונגלים USB ה"לא סטנדרטיים" שאתה עלול להתקל בהם עם פרוייקט כזה.

הרמתי פרוייקט שלם על WIN7 והמקלט רדיו בסוף לא הצליח להתממשק לי לכרטיס קול - תודה רבה הלך יום עבודה שלם.

הלך לי הלפטופ במעבדה (אחרי שצליתי אותו עם כלי תקיפה שלנו :twisted:) ואת הלפטופ החדש קיבלתי עם WIN7 - הוא מתרסק לי על אפליקציות סיריאליות (TS - שרת טרמינלי) פשוטות לכל הרוחות - פשוט מרגיז.

אני לא מוצא נכון לעכשיו אף יתרון מהותי לWIN7 בפרוייקט CARPC להפך - WINXP שהיא כבר הרבה יותר "מבוייתת" וממוסדת מוכיחה את עצמה כבחירה נכונה ובטוחה לפרוייקט שכזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי אותך...

אז כן מהבחינה הזאת אתה צודק, הוותיקות של XP הפכה אותו למערכת מאוד יציבה!

אם היינו עוסקים בWIN7 כשיצא או בחודשים שאחרי, אז המצב היה על הפנים מדרייברים ותוכנות שלא תאומות בגרוש.המצב היום לדעתי כבר מצב עבודה סביר וזה רק משתפר כל הזמן.

הסיבה להיות עם 7 ולא XP זה נוחות וקידמה, 7 באמת מערכת מעולה ומה שחסר לה זה היציבות של XP והתאימות המוחלטת כמעט וזה פאקטור של זמן שוק..

העניין הוא שכל עוד הוא לא יודע שיש משהו שעלול לגרום לבעיה אין סיבה להתחיל מXP מההתחלה.

המחשב מצלמות שלי לדוגמא התחיל את חיו עם 7 ומהר אמוד הפך לXP בגלל התוכנה של המצלמות. בכל אופן זה לא נדיר אבל זה קור שיש חוסר תאימות אבל זה גם לא שכיח כמו בעבר, שיתחיל מ7 ובמקרה הכי גרוע ישנמך:)

פורסם

הבעיה היא שרוב הדונגלים שאתה מחבר למחשב ברכב הם עובדים סה"כ על טכנולוגיות עתיקות חלקם

המקלט GPS - BU353 הוא בסה"כ התקן שעובד על מתאם סירילאי RS232... אין דבר יותר ישן מזה כמעט

המקלט רדיו עובר סוג של אמולציה לתוך כרטיס הקול לפי מה ששמתי לב בשימוש שלי בו לWIN7

בהתחשב שמחשב אחד קורס לי על דרייברים שמתאמים שקע קום לפרוטוקלים של טרמינל ומחשב אחר לא הצליח ליצור גישור מוצלח בין הפלט של כרטיס הרדיו לבין כרטיס הקול - הייתי אומר שכנראה WIN7 לא הלכו טוב בנושא של תאימות לאחור.

במחשב של העבודה הכלים שאני משתמש בהם הם חוקיים - לך תסביר עכשיו למנהל הIT שאתה צריך את הגרסא האחרונה של secureCRT בגלל שהיא קורסת לך על המתאם USB לסיריאל... (לא שזו בעיה להוריד תכנה פרוצה אבל זה מחשב של העבודה).

בקיצור - XP עובדת טוב?

אם זה לא שבור - למה אתה מנסה לתקן?

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מה שאני אומר, רק עם טוויסט קטן, אם אתה לא נתקל בבעיה אין סיבה שתשלול מראש את 7...

במקרה שלך ניסית, אבל לא מתאים אז חוזרים לXP הטוב:)

זה ממש מצחיק, אבל זה כבר נהיה נכון, הדבר הכי קשה לעשות בקארפיסי זה רדיו.

פורסם

מתן - הרכיבים שמשתמשים בהם לפרוייקט כמו CARPC הם בהרבה מהמיקרים רכיבים של פריקים

כל מיני פתרונות שאנשים פיתחו במיוחד בשביל רכב

למשל MP3CAR מעסיקים בורד שלם של מפתחים שבונים להם מוצרים קוסטום מייד והם מוכרים אותם כפתרונות משלהם - אתה חושב שאתה לא תיתקל בבעיות על מערכת הפעלה כמו WIN7 או לינוקס?

ויש גם ציודים שמשתמשים בהם בפרוייקטים כאלה שהם פשוט ציודים מיושנים ונדירים שאף אחד כמעט כבר לא תומך בהם - סביר להניח שפיתוח הדרייברים שלהם הופסק באיזשהו שלב כי פשוט לא היתה דרישה לתחזק אותם - עד שתקבל פתרון מחברת האם יתכן ויצמחו לך שיערות שיבה.

שתבין לדונגל רדיו שלי, אופיר (דיג'יי גוטז) הפנה אותי לאתר של הצ'יפ עליו מובנה המקלט ואכן מצאתי שם פתרונים לWIN7 - הבעיה היתה לא רק WIN7 עם הכרטיס רדיו אלא הממשק בין WIN7 לבין כרטיס הרדיו לכרטיס הקול המובנה על הלוח - עכשיו לך תתחיל להתעסק עם זה...

אתה לא יכול לדעת באיזה שלב בדרך אתה תיתקל בבעיה - אתה יכול להתחיל פרוייקט לינסוע שנה ואז פתאום למצוא משהו שבאמת מוצא חן בעיניך - ברגע שתשלב אותו לרכב - בום! קריסות, התקנים לא עובדים ובלאגן אחד שלם.

למה ההתעקשות הבלתי מובנת הזו על מערכת הפעלה רק בגלל שהיא חדשה יותר?

אתה יודע שיש מערכות הפעלה ישנות של יוניקס שעובדות על מערכות קבצים כל כך מהירות שאתה יכול לגרום למחשב שלך לטוס? למה להתקין WIN7 עם כל מה שאתה צריך זה שרת קבצים מהיר??? אתה מבין לאן אני הולך עם זה?

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל ?

ספק כוח M2

לוח :ASUS p5vd2-mx

מעבד INTEL E2200

זיכרון 2BG DDR2

HDD 500GB 3.5

צורב DVD בחיבור USB עדיין שוקל אם שווה את זה .

כרטיס קול פנימי כרגע (ככל הנראה חיצוני כי אני לא שם פרוססור)

מערכת הפעלה WIN XP אולי ישודרג ל7

מה אתם אומרים?

פורסם

אם יש לך אפשרות להביא M4 אני ממליץ בחום לעשות את זה - בייחוד אם אתה מתכוון להפעיל צורב DVD

הM2 אצלי ברכב לא חזק מספיק להפעיל צורב חיצוני או להטעין את האייפון דרך כבלי USB ארוכים - הייתי צריך להביא שנאי חיצוני שמספק עד 25 וואט ומוריד את המתח מ12 ל5 וולט בכדי להפעיל התקנים כמו הצורב החיצוני שלי מהצד הקדמי של הרכב... ואת האייפון אני עדיין לא מצליח להטעין דרך שקעי הUSB הקדמיים - M4 אצלי יהיה כנראה הפתרון הכי מתאים לבעיה הזו.

אם יש לך אפשרות ללכת מראש על ספק כוח חזק יותר - תעשה את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על התגובות :

1. הלוח קיים במחשב בייתי .

2. אני לא חושב שיש צורך ב E5200 זה יותר מידי בשביל להריץ שיר ברקע +GPS

סתם לצורך העניין .

אני יבדוק את מחירי ה M4 אם זה עומד בתקציב שלי .

אז כרגע זה הציוד

מה שכן אני צריך לבנות תוכנית עבודה מסודרת כדי לא ללכת לאיבוד ולאבד רגליים וידיים ,

ואיך לבנות את המארז שיצא הכי קטן שניתן לעשות .

האם כדי לעבוד עם קירור פסיבי או עם מאוורר? מה ההמלצות?

לגבי מסך אני עדיין לא סגור על איזה מסך אני ילך, אם יש המלצות אשמח לשמוע .

בברכה,

נתי

פורסם

M4, כדאי רצוי מומלץ, הפרש מחירים של 10-15 דולר אם אני זוכר נכון.

לגבי המפרט, לא הבנתי אם יש לך כבר את הלוח או לא, זכור רק שהE2200 יוצר 65W של חום, מעבד אטום יוצר 13W.

מבחינת ביצועים אתה מסכים שזה זניח אם בכלל יש הפרש. ולכן השאלה היא איפה תמקם את המחשב.

אם זה בתא המטען, אין בעיה לשים מעבד 65W עם מארז קאסטום מייד פשוט (מרובע מMDF ולוחית עליונה פרספקס לדוגמא) עם מאוררים בסירקולציה נכונה (נעזור לך לתכנן אם תרצה).

אם אתה שם בתא כפפות או מתחת לכסא למשל, הייתי הולך על האטום, או אטום איון ואז קירור פאסיבי עם סירוקלציה נכונה במארז.

רשימת עבודה מסודרת:

1. מיקום, מיקום, מיקום. תחליט איפה אתה רוצה אותו.

2. תבחר מארז בהתאם למיקום, שים לב אם אתה שם בתא כפפות למידות ברכב ולמידות המארז.

3. תבחר את כל הגאג'טדים שאתה רוצה להוסיף עכשיו ובעתיד ותדפיס אותם, תאתר אפילו איפה החנויות הכי זולות ותרשום לידם.

4. תזמין את חלקי הבסיס, מארז (אלא אם כן מישהו או אתה מכין), לוח מעבד, הארד דיסק זכרון וספק כוח.

5. קח בחשבון שיש הוצאות נלוות של כבלים וUSB וכו'. בנוגע לכבלי PL-RCA תחפש בזאפ 2050 ו2046. אני מאוד לא ממליץ לקנות כבל קאסטום, המחירים בשמיים ואני בספק אם יש הפרש איכויות.

6. מסך, תבחר ותזמין. הקונצנזוס הוא על לילפוט 701 או 629GL(יותר בהירות והפרש קטן במחיר) אין צורך במסך HD.

7. תריץ את המחשב בבית עם ספק ממחשב רגיל, תתקין את המערכת הפעלה, תוכנות נלוות (תבחר בין CF ל RR, תתקין את שניהם ותתנסה) תנסה להגדיר מקסימום דברים כי באוטו פחות נוח.

8. תרכוש ציוד היקפי משלים - מיקרופון לדיבורית, שלט מההגה, OBD2, אנטנת GPS, מכשיר למדידת לחץ אוויר בצמיגים, מצלמת אינטרנט, מפצלי USB, מקלדת אלחוטית קומפקטית (עיין ערך RII בKSP ובחול ומקלדת של לנובו), מצלמת רוורס, מאוררים למינהם ועוד וכו'

• תוכן חדש...