Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח אתה הורג אותי...המידות פה נורא חשוב שיהיו מדוייקות, בקשר ללוחות המידות שלך לא נכונות, הלוח הכי גדול זה הלוח הראשון, הוא ATX והשניים האחרים הם uATX. הייתי בוחר ב p5gc-mx

מבחינת מפרט, הם זהים כולם, אותו כרטיס קול, אותה כמות USB, אותה תמיכה במעבדים וזכרונות, הייתי בוחר בלוח האחרון כי יש לו עוד גוף קירור על הגשר הדרומי..

בקשר למידות, הם גדולות ממה שאמרת בהתחלה וזה טוב, אני חושב שאפשר להימנע משימוש בטרפז התחתון, אפשר רק להשתמש בדלת, להחליף אותה בחדשה ואולי גם להרחיב מבפנים באזור של הדלת מצד ימין..

הלוח הוא 25X19, ואם הבנתי נכון הדלת היא גובה שמאל 25, גובה ימין 24, אורך תחתון 30 אורך עליון 36 (של הדלת נכון, לא ספרת את הקצה שם?)

לא אמרת לי מה העומק, אם הוא גדול אפשר לשחק עליו וצריך לראות שהוא מספיק, הקירור של המעבדים שאתה רוצה לשים הוא גדול.

בסרטוט ציירתי את הלוח והספק, זה הפוך, שים לב.

ההארד דיסק לא בציור והסיבה היא שאני לא יודע מה עומק, אפשר לשים אותו מעל הספק ואפשר לשים אותו מעל הלוח בחלק של PCI

לעשות שכבות.

מבחינת אוורור, אפשר באזור הריק כביכול לשים מאורר מכניס ובחלק התחתון של הפלטה מאורר סלוט שיוציא.

אני לא שם את ההארד דיסק שם כי לא בטוח שיש מספיק מקום וכי החיבורי אודיו והמסך תופסים 3-4 ס"מ.

אפשר לשים אותו שם בשכבה שניה, מעליהם, אבל זה יקשה אליהם גישה.

בקיצור חייב לדעת מה העומק, ויש לך מספיק מקום לעשות הכל.

את הפלטה אפשר לבנות מ MDF, לא הייתי בוחר משהו עבה, אפשר ללבד אותה מבחוץ ובמפנים לשים פרספקס באותו גודל פשוט בשביל למנוע חשמל סטטי,

כל הסרטוט זה מנקודת הנחה שמורידים את המדרגה הזאת שיש לך שם ובלי לגעת בטרפז התחתון...

ללא שם.jpg

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

15-16 זה מעולה, זה הרבה מקום למשחק.

הלוח עם הקירור שיהיה הנקודה הכי גבוהה יגיע לכ 10 ס"מ אני מעריך, אז יש עוד 5 ס"מ למשחק.

אני גם חשבתי על זה שלהשאיר את הדלת, אולי זה גם עדיף, תוכל גם להעביר את החוטים מאחורי הפלטה סטייל פלטת מגברים(כל הכבלים עוברים מאחורי הפלטה ונכנסים דרך חורים לפלטה ולמקום שלהם).

בדלת מקסימום רק תעשה חורי אוורור.

אז הפלטה צריכה להראות כמו שהציור בדיוק או שהזכרונות כלפי מטה תלוי מה יתן לך הכי הרבה קלירנס.

להארד דיסק תעשה מדף קטן, היות ויש לך גובה אפשר לעשות להארד דיסק הגבהה, ישב מעל הM4 לדוגמא (גם אצלי בתא כפפות זה ככה).

צריך רק להוריד את החתיכה הזאת מאחורי הדלת.

אני מציע שתיקח הארד דיסק(ידמה את הספק, הארד דיסק 3.5" הוא קצת יותר גדול מM4) ואת הלוח לרכב ותנסה למקם אותם במקום הקיים, תראה מה מפריע.

זכור שאיפה שנכנסים חיבורי האודיו, הUSB והמסך צריך 3-4 ס"מ מרווח כי המחברים עם הפלסטיק גוזלים מקום.

גם בצד השני של הלוח איפה שמתחבר הIDE אם אתה משתמש בIDE צריך לתת חצי ס"מ.

מבחינת אורור בקונפגרציה כמו במה שציירתי הייתי שם מאורר (אולי יהיה קשה לעשות חור בדלת פלסטיק עם מקדח כוס וסלוט יהיה יותר קל, כל אי דיוק אפשר לחסות בלבד) או מאורר סלוט שיכניס אוויר מעל האזור ה"ריק" ומאורר סלוט ליד האזור של הPCI בצורה מאוזנת שיוציא.

ככה אוויר טרי נכנס ומתחלק בין המאורר של המעבד, לספק ולהארד דיסק ומונחה ליציאה באזור של הPCI ככה שהוא עובר על כל הלוח ומוקדי החום.

יכול לצאת מאוד יפה, מחכה לראות את זה בפועל:)

פורסם

תודה עם התגובה ,

היום אני הקפוץ לעשות סבב בדיקות על הלוח אם

מה ששמתי לב המפרטים אותו הדבר אבל יש ללוח הנבחר רק 2 יציאות SATA

נראה לי מספיק בכל מקרה

אני הולך לחבר HDD אחד של 500 GB

לא צריך יותר מזה כרגע.

צריך המלצה לכרטיס קול טוב ?

פורסם

תתחיל מהאונבורד, אם תרצה יותר תרכוש.. כנראה תצטרך גם PCI FLEX בקונפגרציה הנוכחית...

אין ספק שכרטיס קול נפרד יתן שיפור אפילו אם לא תעבוד אקטיבית או תשחק עם הכיוונים, הקדם מגבר יהיה גבוהה יותר והאיכות טובה יותר.

500GB הם די והותר, העניין הוא שהארד דיסק רגיל לא נועד לעבוד עם כאלה טלטלות, אפילו הארד דיסק של נייד לא. אני חוויתי קפיצות ובסוף נשארתי רק עם הSSD של 40 GB (שזה לא מספיק מקום)

הרבה אחרים בפורום עובדים עם הארד דיסקים רגילים ושל נידים ולא מדווחים על הבעיה הזאת, ככה שבתחום הזה אני לא הבן אדם לשאול:)

פורסם
אני כבר חודש נוסע עם הארד דיסק ''3.5 500G,לא קפיצות ולא נעליים.

אני כבר שנתיים... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז ככה:

המיקום מעולה !!

עשיתי צילום קטן . בקטנה.

יש הרבה מקום,עכשיו זה רק התכנון .

אני חושב לעשות פלטה אחת שישב אלייה הכל .

אני יצרף תמונה להמחשה.

מה אתם חושבים ?

IMG_0081[1].jpg

IMG_0080[1].jpg

IMG_0079.jpg

IMG_0078.jpg

IMG_0077.jpg

IMG_0076.jpg

IMG_0075.jpg

IMG_0074.jpg

פורסם

לפי התמונה יש לך עוד מלא מקום!

זה מעולה.

אני רק הייתי מצמיד את הלוח לשמאל והופך אותו ככה שהמעבד למטה.

הסיבה היא שהרבה חוטים מתחברים לאזור של הVGA בלוח וגם יש כבלים שהולכים לספק וממנו למחשב וכל אלה באים מכיוון הרכב.

פורסם

עוד יתרון בCarPC,בנות משתגעות מזה(מניסיון ברכב של גיל):-D

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני מתנצל שזה מתארך מין הרגיל, פשוט יש הרבה עבודה וצפוף מאוד.

כמה שאלות קצרות:

1. למה כדי לחבר את הM4 על הסוויץ ולא כיחידה עצמאית על כפתור הפעלה כיבוי וריסטרט.

לאן אני חותר ?

צירפתי תמונה , לקחתי כפתור כזה שעושה עבודה מעולה ממחשב ישן, אני חושב שזה יכול לספק את הסחורה , ככה שאני לא יצטרך לחבר את המחשב על הסייץ.

מה אתם חושבים ? מה עדיף מהנסיון שלכם ?

טוב עכשיו לשאלות יותר כבדות .

2. איזה מסך של ללפוט לרכוש ?

ראיתי שמוכרים כבר עם תושבת ל דאבל דין .

איזה דגם יותר עדיף ?

ואיפה ומתי הכי זול לרכוש ?

אין עוד מעט איזה חג ? לחברה אחרי הים?

3. ספק M4 איפה יהיה הכי זול לרכוש?

אנשים אני יודע מזה EBAY.

:)

• תוכן חדש...