Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

W126 האם לייבא?

Arik TG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה שאני מתעלק על השרשור, אבל בנצי ידוע לך במקרה על פורדים F100 מ1956, במחיר של עד 10 אלף דולר במצב יחסית טוב?

אצלנו (בשוויץ) רוצים סכומים אסטרונומים :S

דווקא לשוויץ יצא לי לשלוח רכב :)

תשלח לי הודעה בפייסבוק :http://www.facebook.com/ben.attias ואני אמצא לך את הפורד.

haters will hate

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנים האלה אני לא חושב שזה כל כך משמעותי 5 שנים יותר או פחות על הכביש, ואני לפחות לא יודע על זה שבשנים המתקדמות יותר הן טובות יותר. כרגיל זה שוב ענין של רכב ספציפי מה עבר עליו ואיך טיפלו בו.

כמה טובות יש בארץ, אין לי מושג. אם רוצים לקנות בארץ עושים חפירה ביד 2 ולפעמים מחכים גם שנה עד שתיפול ליד אחת טובה.

את הפורשה שלי הבאתי מאריזונה. הבודי במצב שלא יאמן, ולא היה בלאי מיוחד בדומיות (תכלס, חוץ מאלו של השמשות הן לא חשופות לשמש) יחד עם זה, היה גם היה בלאי לריפודים שפשוט התבשלו ונשרפו בשמש הקופחת.

את המרצדס 190 שלי קניתי מראובן מ"מרכז איילון" שהוא לטעמי המכונאי והמוסך הטוב בארץ למרצדס, פורשה וב מ וו. הרכב לא היה מטופל חיצונית ופנימית, אבל היה מטופל אצלו 20 שנה כשלא חסכו בכלום וכל החלקים שהתבלו הוחלפו לחדשים ומקוריים לכל אורך הזמן שהרכב היה מטופל אצלו. חוץ מזה, הבודי היה כזה שלא ראה פחח ולא היה מתוקן כלל. כמה שפצורים קטנים, פוליש, ווקס, והרכב כמעט כמו חדש...כך לדעתי צריך לקנות, אבל זה נדיר ולא קורה כל יום. זה גם הרבה מזל.

תכלס, אתה יכול לשאול אותו, הוא מקור מצוין. מה שמטופל אצלו נראה ומתנהג בהתאם.

פורסם
שווה לייבא.

אני שוקל לעשות את זה.

אלו שיש בארץ הרבה פעמים נראות טוב בגלל שמתקנים אותן מבחינה ויזואלית כמו שצריך אבל אי אפשר באמת לדעת מה עבר עליהן בגלל העבר ה"בעייתי" של הרבה מהן.

יוסי,

המכוניות האלו כשהיו חדשות ועד גיל העשרה שלהן היו מכונית פאר, ולכן אני מאמין שלא סבלו מתחזוקה לקויה. נראה לי שהבעיה מתרכזת בידיים המאוחרות ואם יש היסטורית טיפולים אז אין בעיה, נכון? או האם אתה מתכוון לבעייתיות אחרת (עבר שחור כמונית שייך בעיקר ל W123, לא?)

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

תודה.

אני לא ממהר, אז אני אחפור ביד 2.

במאי אני מקווה להגיע לסופשבוע ארוך בגרמניה (נורבורגרינג) ועד אז אני אסיים את כל הבדיקות והרקע, ככה שאם אני אחליט ליבא אחת מגרמניה אני אקח אותה בעצמי.

פורסם
ואגב, גיר רגיל במרצדס בדרך כלל לא ממש מציאה

אההה, בגלל זה כל המרצדסים באירופה ידניים (חוץ מהמנועים הגדולים ,כמובן).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
תודה.

אני לא ממהר, אז אני אחפור ביד 2.

במאי אני מקווה להגיע לסופשבוע ארוך בגרמניה (נורבורגרינג) ועד אז אני אסיים את כל הבדיקות והרקע, ככה שאם אני אחליט ליבא אחת מגרמניה אני אקח אותה בעצמי.

אפשר להוציא רשיון יבוא רק לדגם ספציפי ולא לרכב ספציפי?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
אפשר להוציא רשיון יבוא רק לדגם ספציפי ולא לרכב ספציפי?

לא יודע. זה חלק מהעבודת ההכנה שיש לי לעשות.

נראה לי דבר ראשון אני צריך לבדוק מה יש בארץ ובאילו מחירים.

אחר כך מה ההצע המקביל בגרמניה ו/או קליפורניה ונבאדה.

אחר כך כמה ולמה צריך כדי ליבא.

פורסם
http://inlandempire.craigslist.org/cto/2153537125.html

1800 דולר, 150 ק"מ ממני :)

היתרון הוא שבפירוקיה יש תמיד איזה 4-5 כאלו לחלקים ובדר"כ הן במצב מצויין .

שמע, איזה כיף אצלך :-)

זה מחיר מייצג ? אם יש לך עוד כמה דוגמאות (גם SEC) אני אשמח.

אני לא ממהר, אני בשלב איסוף האינפורמציה. אגב, מה זה O.B.O. שרשום במודעה ליד המחיר?

פורסם
מניסיון, גיר ידני על W126 או W116 הוא באמת לא משהו.

הוא לא מדויק, לא כל כך קל לתפעול ולא ממש נעים לתפעול.

יש שתיארו אותו כמו לערבב דלי עם חול.

עדיין, עדיף על אוטומט.

רגע רגע. אני חסיד של ידניות בעצמי, אבל מרצדס? למה אם הידני כזה עייף הוא עדיין עדיף?

פורסם

למה בכל זאת הרבה באירופה ידניות? קודם כל כי האירופאים (וחובבי נהיגה בכלל) מעדיפים שהם יעשו את העבודה בעצמם ולא איזו מכונה אוטומטית תעשה את זה עבורם...חוץ מזה הגיר הידני הוא 5 הילוכים והאוטומטי 4.

מסכים עם ההגדרה שעדיף ידני בינוני על אוטומטי, אבל זה תלוי בשימוש. היתה לי 190 2.3 16 ידנית באנגליה וכל עוד הכביש היה פתוח זו היתה חגיגה של נהיגה ספורטיוית ויחסי העברה מצוינים למרות שהתפעול של המוט היה באמת מזעזע. החגיגה נגמרה כשהיגעתי לפקקים. זכור לי במיוחד פקק של שעתיים וחצי של קלאץ' ברקס כל הדרך, חזרתי הביתה עם רגל של כדורגלן, יד של מתאגרף ועצבים של מרוקאי....הלכתי לישון בצהריים והתעוררתי בבוקר, זה היה עד כדי כך מתיש.

אני חובב אלפות ומכוניות ספורט טהורות (וידניות) בכלל, אבל אחשוב אלף פעמים לפני שאני מוציא את הפורשה בשעות שהכביש לא פתוח. לעומת זאת ה 190 האוטומטית זה פשוט כיף חיים. לא נעים לי להודות בזה אפילו בפני עצמי, אבל אני מודה לאל כל פעם שפקק מתחיל שיש לי אוטומטי. זה מביש, אני חושש שאני מזדקן, אבל זו האמת...

וזה נכון במיוחד במרצדס שבה הגיר האוטומטי פשוט נפלא, ולמרות שיש לו 4 הילוכים ולא 5 נתוני הביצועים שלו לא נופלים מאלו בעלות הגיר הידני.

אגב, עוד סיבה (אולי לא עיקרית אבל בכל זאת סיבה) שבגללה יש הרבה ידניות באירופה היא שגיר אוטומטי היה תוספת ועלה יותר

• תוכן חדש...